tono-butler-2.jpg

Tono Poef Collectie van Royal Botania

De Tono collectie bestaat uit een praktisch ontwerp dat zowel binnen als buiten te gebruiken is. Kies uit meer dan 60 verschillende stoffen om de poef volledig te personaliseren.

  De stijve structuur van de gegoten kunststof kan bekleed worden met elke stof uit de uitgebreide Royal Botania textielcollectie. Dat geldt ook voor het zikussen. De twee gecombineerde keuzes bieden duizenden kleur- en textuuropties als aanvulling van uw lounge. De voordelen van het nieuwe Tono-concept? Doordat de kern geen water op kan nemen, drogen deze poefs zeer snel én u kan eenvoudig de bekleding afritsen om deze te wassen. De Tono kan ook gebruikt worden als opslag: til gewoon het deksel (de zitting) op en krijg toegang tot de binnenkant van de poef waar u eenvoudig dingen in kan opbergen.

  Details

  Uitvoeringen

  Twee verschillende formaten.

  Kleuren

  Keuze uit meer dan 60 stoffen.

  Extra

  Deze poef kan ook als kleine opslagruimte gebruikt worden.

  Bekijk een andere Royal Botania tuinmeubelen collectie

  moodboard-website-2020.jpg

  Wij maken jouw voorstel op maat

  Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van jouw terras of tuin.

  Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

  Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.

  Laat je inspireren door onze 3000m² showroom


  👉 Bij Hanolux geniet je van meer dan 50 jaar ervaring.

  👉 Langdurige relaties met voornamelijk Belgische topmerken.

  👉 Al onze tuinsets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, opstellingen en kleuren, maak je tuinset helemaal uniek!

  👉 Onze outdoor living specialisten begeleiden je graag van A tot Z bij jouw plannen.