dsc-9221.jpg

Vuurhaard Glowbus

Vuurhaarden Vuurhaard Glowbus

Ken je Glowbus al? Deze handgemaakte Belgische vuurhaarden geven een echte upgrade aan je tuin of terras. Kom samen rond het knisperende vuur met de Glowbus dewdrop of growdrop.

dsc-0080.jpg
dsc-0094.jpg
dsc-0136.jpg
dsc-0141.jpg

Handgemaakte vuursculpturen in je tuin

Kleine, authentieke momenten van rust worden alsmaar zeldzamer in een steeds sneller draaiende wereld. Dat kleine moment van verbinding en ontspanning met je geliefden of vrienden is onbetaalbaar.

Elk item uit de Glowbus design vuurkorf collectie is een handgemaakt, functioneel kunstwerk. Een echte Belgische eyecatcher die uitnodigt voor een moment van gezelligheid en die, dankzij zijn vormgeving en lichtspel, een avondje rond een knisperend vuur in een heel andere dimensie hult.

Bekijk de volledige collectie in onze showroom of via onze webshop.

Ja, ik kom langs  Naar de webshop

Bekijk alle modellen van Glowbus

dsc-0479.jpg
glowbus-vuurhaard-turnhout.jpg
glowbus-vuur-belgisch.jpg
glowbus-dewdrop.jpg
glowbus-vuurhaard-dedon-mbrace.jpg
glowbus-vuurhaard-design1.jpg
glowbus-vuurhaard-design4.jpg
glowbus-vuurhaard-design2.jpg
glowbus-vuurhaard-design3.jpg
glowbus-vuurhaard-design5.jpg
glowbus-vuurhaard-design6.jpg
dsc-0634-edit.jpg
dsc-0561.jpg
glowbus-vuurhaard-design7.jpg
glowbus-vuurhaard-design8.jpg
dsc-0352.jpg
glowbus-vuurhaard-design9.jpg

Vuurhaard beschikbaar in 3 formaten

De Glowbus dewdrop vuurkorf is verkrijgbaar in 3 afmetingen

  • Dewdrop M voelt zich best thuis in compacte zones zoals een terras of kleinere tuin.
  • De Dewdrop L is uiterst geschikt voor grotere tuinen. 
  • De Dewdrop XL is er voor de echte vuurliefhebber en past uitstekend op grote terrassen en opritten van hotels en restaurants.

Bekijk alle modellen in onze showroom!

glowbus-formaten.png

Glowbus kaars

Wil je 't graag nog wat kleiner? 

De Glowbus growdrop kaars bevat het karakter van het dewdrop vuursculptuur, maar dan compact met kaarslicht. Breng de unieke Glowbus® sfeer binnenshuis met deze kleinste telg van de vuurschaal collectie. Bekijk ze allemaal op onze webshop.

Ja, naar de webshop

glowbus-growdrop-kaars.jpg
glowbus-vuurhaard-dedon-mbrace.jpg

Een investering voor je leven, handgemaakt in België

Jouw Glowbus koop je voor het leven. Het Belgische bedrijf gelooft in duurzame en ecologisch verantwoorde producten. Zo werken ze enkel met oerdegelijke materialen, en verzekeren ze dat je minstens een leven lang dagelijks kan genieten van jouw Glowbus moment.

Niet alleen is de Glowbus collectie het resultaat van een jarenlang creatief denkproces, elk stuk uit de collectie wordt gebouwd in een perfecte balans van authentiek handwerk en moderne technieken. Ze zijn dan ook trotse bezitter van het ‘Handmade in Belgium’ label.

Glowbus® is duurzaam

Glowbus kiest net zoals Hanolux resoluut voor de duurzaamste materialen. Enkel zo kunnen ze de langst mogelijke levensduur garanderen. Zo geniet jij onbezorgd van hun vuurhaarden.

Gedoe met doorroesten, vuurkorven die uit elkaar vallen of die je om de zoveel jaar moet vervangen, daar doen ze niet aan mee. De keuze voor cortenstaal zorgt voor een 8x langere levensduur tegenover gewoon staal. Zo minimaliseren ze hun aandeel in de wegwerpmaatschappij.

Bovendien wordt bij de aankoop van elke Glowbus Dewdrop een bedrag gestort aan een natuurbeheer organisatie, hiermee worden 25 nieuwe bomen geplant in België.

glowbus-vuur-belgisch.jpg

De Glowbus vuurhaard, een cortenstaal pareltje in je tuin

dsc-0352.jpg

Materiaal

Om een maximale levensduur te garanderen, wordt de Glowbus® Dewdrop vervaardigd in cortenstaal. Deze knappe, roestkleurige staalsoort gaat 8x langer mee dan standaardstaal. Alhoewel cortenstaal een mooie roestkleur krijgt, is het tevens deze roestlaag die het materiaal zijn legendarische bescherming geeft tegen de weersinvloeden. En dus ook tegen doorroesten.

dsc-0094.jpg

Roestproces

We raden aan om de Glowbus® Dewdrop omwille van zijn uitvoering in cortenstaal op een geschikte ondergrond te plaatsen.

De roestkleur die aan cortenstaal net zijn unieke karakter geeft, kan op kwetsbare ondergronden bij natte weersomstandigheden een lichte verkleuring veroorzaken. Dit vooral in het begin, wanneer de dichte roestlaag zich nog aan het vormen is.

Een ondergrond van zand, kiezel of gras is de ideale plaats voor eender welk sculptuur of object, vervaardigd uit cortenstaal.

dsc-6552.jpg

Weerbestendigheid

De Glowbus® Dewdrop is perfect gewapend tegen de meest extreme natuurelementen. Temperaturen van -1.000° C tot 1.000° C zijn geen enkel probleem en dankzij zijn robuuste vorm en gewicht kan hij perfect tegen rukwinden tot 200 km/u.

dsc-8521.jpg

Onderhoud

De Glowbus® Dewdrop vereist bijna geen onderhoud. Het enige wat we aanraden, is dat je regelmatig de assen verwijdert wanneer je het vuursculptuur gedurende langere periode niet meer gebruikt.

Ontdek de volledige Glowbus collectie in onze 3.000 m² showroom

Kom langs in onze showroom en profiteer van onze stock.
Of bekijk de collectie online via onze webshop en geniet snel rond een knisperend vuur.

Ja, ik wil een Glowbus vuurhaard kopen

Bekijk onze andere design vuurhaarden

Bezoek onze showroom

De Hanolux showroom? Dat is 3.000 m² boordevol inspiratie voor jouw droomexterieur. 

hanolux-tribu-2021-senja-detail.jpg

Nieuw! Hanoluxueus inspiratiemagazine

Lees het inspiratiemagazine