bagno-turco-topkapi-marmo-botticino-esterno.jpg

Effegibi stoomcabines

Effegibi is een Italiaans merk dat hoog scoort op vlak van design en tegelijkertijd technisch heel hoogwaardige producten biedt. Effegibi stoomcabines, sauna’s en hammams kunnen aangepast worden om in elke ruimte te passen. Maak een persoonlijke, handgemaakte spa bij jou thuis met de modules van Effegibi.

  Een Turks Stoombad is voor veel mensen een levensovertuiging, een manier van leven. Het feit dat water voor gezondheid staat, ook in de vorm van stoom, werd al ontdekt door de Oude Grieken. In vergelijking met een sauna, is de lucht in een Hammam veel vochtiger. De luchtvochtigheid kan hier tot 100% oplopen tegenover 10 tot 25% in een sauna. De temperatuur in een stoomcabine gaat nooit over 48°C terwijl dit in een sauna tot 100°C kan gaan.

  Een stoombad op regelmatige basis heeft tal van heilzame therapeutische effecten, zowel fysiek als psychisch:

  👉 De aangename warmte verbetert je bloedcirculatie en de werking van al je organen.
  👉 Meer voedingsstoffen en zuurstof worden door je lichaam rond gevoerd.
  👉 Een stoombad is ideaal om je spieren en pezen snel te laten recupereren na een sportinspanning.
  👉 De grote hoeveelheid vocht verzacht en heelt eventuele ademhalingsproblemen zoals astma, sinusitis en verkoudheid.
  👉 De warmte doet je transpireren zodat je alle opgeslagen afvalstoffen uitzweet en je huid zacht en soepel wordt.

  Laat een ontastbare mist je adem verlichten en gifstoffen afvoeren terwijl je jezelf distantieert van de omgeving en je je enkel nog bewust bent van je eigen lichaam.

   Waarom kiezen voor Effegibi?

   20-aquasteam-14083-05-effegibi-1015x1024.jpg

   Design stoomgenerator

   De stoomgenerator van Effegibi bestaat uit een rechtopstaande glazen plaat, ingebouwd in een deur of een wandpaneel, met aan de achterkant alle onderdelen ingewerkt, en aan de voorkant een volledige touchscreen bediening. Je kan dus zelf van binnenuit de verlichting bedienen voor je kleurentherapie, de kracht van de stoom bepalen, en de warmeluchtcirculatie instellen.

   Bekijk de stoomgeneratoren

   02-logica-14009-12a-effegibi-rit-1024x765.jpg

   Modulair

   Bij Effegibi kan je kiezen uit een aantal cabines en een aantal modellen stoomgeneratoren, alle volgens hetzelfde concept, en alle volgens dezelfde veiligheids- en duurzaamheidsnormen. Dit geeft je een grote keuzevrijheid. je kan de Effegibi luxe stoomgenerator ook apart kopen, voor in een reeds bestaande cabine, of voor in je douche bijvoorbeeld!

   04-mid-13970-0405-effegibi-rit-1024x998.jpg

   Interne of externe stoomgenerator

   Effegibi geeft je de keuze uit externe en interne stoomgeneratoren. Bij een externe heb je een extra technische ruimte nodig om deze generator te plaatsen maar deze heeft wel sterkere motoren zodat hij uiterst geschikt is voor grote ruimtes.

   De interne stoomgenerator bevindt zich in je stoomcabine zodat je geen extra technische ruimte nodig hebt. Deze generator is compact en stijlvol zodat hij zonder problemen in elke ruimte past. Deze stoomgeneratoren kunnen ook perfect in een douche gezet worden om deze om te vormen in een Hammam.

   Enkele van onze stoomcabine favorieten

   01-bodylovesh-1429204-effegibi-1024x766.jpg

   Showroom Hanolux

   3000m² aan inspiratie

   Maatwerk

   Wens je maatwerk? Inbouw in je badkamer? Alles is mogelijk! Onze wellness experten begeleiden je van begin tot eind met jouw project. Samen gaan we op zoek naar de ideale stoomcabine die het best bij je past. Wij hebben bij Hanolux bovendien alle benodigde materialen en alle vakmensen in huis, zodat je geen externe vakmensen hoeft te contacteren. Voor een stoombad op maat en zonder zorgen…

   Maak een afspraak om samen de mogelijkheden te bekijken.

    Een ander hamam merk bekijken