Zomersolden op Tuinmeubelen - Wij hebben stock 🎉

Bekijk onze collectie
Effegibi stoomcabines

Effegibi stoomcabines

Effegibi is een Italiaans merk dat hoog scoort op vlak van design en tegelijkertijd technisch heel hoogwaardige producten biedt. Effegibi stoomcabines, sauna’s en hammams kunnen aangepast worden om in elke ruimte te passen. Maak een persoonlijke, handgemaakte spa bij u thuis met de modules van Effegibi.

Een Turks Stoombad is voor veel mensen een levensovertuiging, een manier van leven. Het feit dat water voor gezondheid staat, ook in de vorm van stoom, werd al ontdekt door de Oude Grieken. In vergelijking met een sauna, is de lucht in een Hammam veel vochtiger. De luchtvochtigheid kan hier tot 100% oplopen tegenover 10 tot 25% in een sauna. De temperatuur in een stoomcabine gaat nooit over 48°C terwijl dit in een sauna tot 100°C kan gaan.

Een stoombad op regelmatige basis heeft tal van heilzame therapeutische effecten, zowel fysiek als psychisch:

👉 De aangename warmte verbetert uw bloedcirculatie en de werking van al uw organen.
👉 Meer voedingsstoffen en zuurstof worden door uw lichaam rond gevoerd.
👉 Een stoombad is ideaal om uw spieren en pezen snel te laten recupereren na een sportinspanning.
👉 De grote hoeveelheid vocht verzacht en heelt eventuele ademhalingsproblemen zoals astma, sinusitis en verkoudheid.
👉 De warmte doet u transpireren zodat u alle opgeslagen afvalstoffen uitzweet en zodat uw huid zacht en soepel wordt.

Laat een ontastbare mist je adem verlichten en gifstoffen afvoeren terwijl je jezelf distantieert van de omgeving en je je enkel nog bewust bent van je eigen lichaam.

  Waarom kiezen voor Effegibi?

  De helende warmte en vochtigheid in een stoomcabine ontspannen uw lichaam en geest en laten u helemaal tot rust komen na een drukke dag.

  Design stoomgenerator

  De stoomgenerator van Effegibi bestaat uit een rechtopstaande glazen plaat, ingebouwd in een deur of een wandpaneel, met aan de achterkant alle onderdelen ingewerkt, en aan de voorkant een volledige touchscreen bediening. U kan dus zelf van binnenuit de verlichting bedienen voor uw kleurentherapie, de kracht van de stoom bepalen, en de warmeluchtcirculatie instellen.

  Bekijk de stoomgeneratoren

  Modulair

  Bij Effegibi kan u kiezen uit een aantal cabines en een aantal modellen stoomgeneratoren, alle volgens hetzelfde concept, en alle volgens dezelfde veiligheids- en duurzaamheidsnormen. Dit geeft u een grote keuzevrijheid. U kan de Effegibi luxe stoomgenerator ook apart kopen, voor in een reeds bestaande cabine, of voor in uw douche bijvoorbeeld!

  Combineer je sauna met een stoomcabine

  Effegibi geeft u de keuze uit externe en interne stoomgeneratoren. Bij een externe heeft u een extra technische ruimte nodig om deze generator te plaatsen maar deze heeft wel sterkere motoren zodat hij uiterst geschikt is voor grote ruimtes.

  De interne stoomgenerator bevindt zich in uw stoomcabine zodat u geen extra technische ruimte nodig heeft. Deze generator is compact en stijlvol zodat hij zonder problemen in elke ruimte past. Deze stoomgeneratoren kunnen ook perfect in een douche gezet worden om deze om te vormen in een Hammam.

  Showroom Hanolux

  3000m² aan inspiratie

  Enkele van onze stoomcabine favorieten

  Maatwerk & zelfbouw

  Wenst u maatwerk? Inbouw in uw badkamer? Alles is mogelijk! Onze wellness experten begeleiden u van begin tot eind met uw project. Samen gaan we op zoek naar de ideale stoomcabine die het best bij u past. Wij hebben bij Hanolux bovendien alle benodige materialen en alle vakmensen in huis, zodat u geen externe vakmensen hoeft te contacteren. Voor een stoombad op maat en zonder zorgen…

  Maak een afspraak om samen de mogelijkheden te bekijken.