Blog 9x design: eyecatcher voor in je tuin of op je terras

9x design: eyecatcher voor in je tuin of op je terras

Spendeer je veel tijd buiten op je terras of in je tuin? Dan wil je vast dat die er piekfijn uitziet. Net zoals er interieur eyecatchers bestaan, hebben wij er die buiten staan te pronken. Dit zijn onze 9 favoriete design eyecatchers.

dedon-nestrest-mood-02-hanolux.jpg

Gepubliceerd op 10 augustus 2023

Barbecue
Tuinmeubelen
Jacuzzi
Terrasverwarmer
Tuinaccessoires

Mortex® tuintafels van ByMi

Ken je Mortex® al? Mortex® is een natuurlijke, decoratieve pleister op basis van kalk en cement. De hedendaagse top designers gebruiken het niet alleen op wanden, vloeren en badkamermeubels, maar ook op tuinmeubels. Zoals deze tuintafels en bijzettafels van ByMi

Het Belgische interieurmerk is dé nieuwkomer van 2023 in ons gamma en is helemaal mee met de mortex buiten tuinmeubeltrend. Zie je die prachtige, organische vormen, de perfecte afwerking en duurzame coatings? Deze design eyecatcher wil je toch in je tuin hebben staan! 

Meer over Mortex van ByMi

mortex-tuintafel-bymi-hanolux-11.jpg

Traeger Ironwood XL barbecue

Nam je deel aan onze Traeger demodag in juni? Dan hoeft deze klepper wellicht geen introductie meer. De nieuwste pellet barbecue van dit bekende Amerikaanse merk combineert hoogstaande barbecuebereidingen met langdurig en vlot tafelen bij je gasten. 

Want dankzij slimme technologieën bestuur je ‘m makkelijk via je smartphone. Bereidingen aanpassen, temperaturen controleren en de lekkerste bbq-recepten zoeken, je doet het allemaal vanop een afstand. Zo zit je langer mee aan tafel. 

De ongeëvenaarde houtgestookte smaak en extra large grillplaten maken het een musthave voor echte grillmeesters.

  

Meer over Traeger Ironwood XL

tfb61rlg-ironwood-lifestyle-wide-030.jpg
ironwood-885-aptos-grill-030-hanolux-traeger.jpg
ironwood-885-aptos-hanolux-traeger.jpg
tfb93rlg-ironwoodxl-closeup-controller-9387-web.jpg
tfb93rlg-ironwoodxl-closeup-greaseandashkeg-9410-web.jpg
ironwood-885-healdsburg-lifestyle-002-hanolux-traeger.jpg
tfb93rlg-ironwoodxl-closeup-pelletsensor-9398-web.jpg
tfb93rlg-ironwoodxl-closeup-onbutton-9414-web.jpg
phone-app-hanolux-traeger.jpg

Dedon Nestrest lounger

Ongetwijfeld hét gespreksonderwerp bij een gezellig tuinbezoek. De Nestrest lounger van Dedon maakt impact - met zowel zijn afmetingen als zijn design. Doet het je denken aan een gigantisch vogelnest? Dat is zo gek nog niet, want daar is het ontwerp door geïnspireerd. 

De creatieve designers haalden hun inspiratie voor de vorm, texturen en kleuren uit de natuur en maakten het de ideale plek voor ontspanning, meditatie en gesprekken in open lucht. De Nestrest is beschikbaar als staander met voet en hanger. Zie jij ‘m al pronken in je tuin?

 

Meer over de Nestrest van Dedon

dedon-nestrest-mood-01-hanolux.jpg

Paju bloempotten

Streef jij naar de wow-factor wanneer je gasten op bezoek krijgt? En ga je daarvoor tot de kleinste details? Dan ga je vast scoren met de bloempotten van Paju. Dit jonge, Belgische designermerk combineert voor alle tuinaccessoires stijl en kwaliteit met een eco-vriendelijke mentaliteit. Zo kun je met een gerust hart genieten van relaxen.

Oorspronkelijk startten zij met het aanbieden van heerlijk ruikende kaarsen in keramische potten. Is de wax eenmaal opgebrand? Dan gebruik je de potten eenvoudig als bloempot. De maten van de potten die het creatieve team ontwikkelt, zijn speciaal afgestemd op de meest bekende potmaten voor planten.   

Meer over Paju

92bc88b0-77ce-461f-a18c-f6ef571c1524-full.jpg

Jacuzzi® Virtus 

Een buitenspa op je terras is op zich al een mooie eyecatcher. Maar als het de Virtus is van Jacuzzi®, dan zet men pas grote ogen op! De Jacuzzi® Virtus heeft plaats voor zo’n 6 à 7 personen en is werkelijk een uniek staaltje vakmanschap. 

De overloopspa heeft namelijk geen aparte technische ruimte nodig, want alles zit erin gebouwd. Daarnaast werkt deze Jacuzzi® met een zandfiltersysteem, dat zorgt voor een eenvoudiger onderhoud. Haal die bubbels maar boven!   

Meer over de Jacuzzi® Virtus

jacuzzi-virtus-virtus-pro.jpg
virtus-header-built-in.png
virtus-gallery-builtin.jpeg
virtus-jacuzzi-bubbelbad-spa.jpg
jacuzzi-virtus-spa-design.jpg
jacuzzi-virtus-antwerpen-limburg-belgie-overloop-spa-bubbelb.jpg
virtus-moderne-bediening-jacuzzi.jpg
lotus-vuurhaard-vuurschaal-brandhout-brandend-hout-eyecatcher.png

Vuurschaal Lotus

Of je er nu alleen zit met een boek en een glas wijn, samen met vrienden of gezellig met je gezin, de Lotus vuurschaal van Nois verbindt je met alles om je heen. 

De 6 massieve panelen uit 8 mm staal zijn op een ingenieuze manier samengebracht tot een robuust, gestileerd geheel. Onderaan wordt er met luchttoevoer-openingen gewerkt, wat een prachtig schouweffect creëert bij het branden van blokken hout. 

De sokkel waar de Lotus op staat, biedt een gesloten onderzijde zodat je terrasvloer of gazon gespaard blijft. Geniet met dit prachtige tuinsculptuur van het buitenleven tot ‘s avonds laat.

 

Meer over de Lotus

glowbus-vuurhaard-dedon-mbrace.jpg

Vuurhaard Glowbus

Mag het grootser voor jou? Dan is de Dewdrop of Glowdrop van Glowbus vast je ding. Deze elegante vuurschaal is verkrijgbaar in 3 formaten en is daardoor geschikt voor kleinere stadstuinen tot grote open terrassen van hotels en kastelen. 

Naast de vorm, is ook de samenstelling opmerkelijk. Want dankzij het cortenstaal waaruit de Glowbus is samengesteld, is deze vuurhaard een aankoop voor het leven. Met hun handmade-In-Belgium-label veroveren ze in onze showroom heel wat harten. 

Kom jij ‘m ook van dichtbij bewonderen?

 

Meer over Glowbus

Bromic Eclipse elektrische terrasverwarmer

De voorlaatste design eyecatcher waar wij het warm van krijgen, is de Bromic Eclipse elektrische terrasverwarmer. Hoewel deze ook verkrijgbaar is als de Eclipse Smart-Heat Elektrisch, die je aan de muur of het plafond kan bevestigen, zijn wij toch grote fan van de verplaatsbare variant met elegant statief. 

Deze cirkelvormige terrasverwarming, met een ring van dimbaar licht en warmte, zorgt ervoor dat je al vroeg in de lente tot in de late uurtjes buiten kunt genieten. Wie kiest voor de Bromic Eclipse, kiest voor een duurzame oplossing met een lange levensduur. Precies wat je wil?

 

Meer over Bromic Eclipse terrasverwarmer

bromic-heating-bromic-eclipse-portable-black.jpg

Monsieur Tricot sfeerverlichting

Tribù verbaast ons wel vaker met haar discrete luxe tuinmeubelstukken. Maar van de Monsieur Tricot sfeerverlichting zijn we écht grote fans. Deze collectie handgehaakte sfeerverlichting voor binnen én buiten bestaat uit hang- en vloerlampen van verschillende formaten en kleuren

De Belgische designer Ilia Eckardt experimenteert graag met originele breitechnieken en weerbestendig touw. De draad uit kunststof die als een net om de plexy bollamp is gespannen, is weerbestendig en makkelijk afneembaar om te reinigen. 

De staanlampen zijn oplaadbaar, hebben een aan-uitknop en zijn ook bedienbaar via de Tribù app.  

Meer over Monsieur Tricot van Tribù

tribu-hanolux-monsieur-tricot-verlichting-outdoor.jpg

Bewonder deze design eyecatchers in onze showroom

Onze uitgebreide showroom van 3000 m2 stelt jou in staat om al deze eyecatchers van dichtbij te bekijken. Stel je vragen aan onze vertegenwoordigers, zij helpen je graag verder. 

Voel en ervaar zelf de texturen, vormen en afmetingen van het toekomstige spektakelstuk in jouw tuin.  

Maak een afspraak

Bezoek onze showroom

De Hanolux showroom? Dat is 3.000 m² boordevol inspiratie voor jouw droomexterieur. 

hanolux-tribu-2021-senja-detail.jpg

Een greep uit onze reviews

Wij streven altijd naar een topervaring voor onze klanten, van een warm onthaal tot kwaliteitsvolle naservice. Benieuwd naar hun meningen? Je leest ze via de onderstaande knop. 
 

Bekijk alle recensies

Dikke proficiat met jullie prachtige zaak, die reeds 50 jaar bestaat! Top meubelen, maar vooral top medewerkers. Super enthousiaste eerlijke begeleiding in het maken van de beste keuze! Met speciale dank aan Gerda!

Catherine B.

Een hele mooie fijne zaak, eerlijk en zeer goede service! Doe zo verder!

Tiny R.

Zeer professionele uitleg over infraroodcabines. Het heeft onze keuze vergemakkelijkt. Bedankt Samuel.

R. Janssen

Super vriendelijk, Fantastische service, Niets is hen teveel om het hun klanten naar hun zin te maken. Top producten! Wij zijn fan!!!

E. De Cuyper

Topwinkel met mooie producten en vriendelijke service!

T. De Bree

Dikke proficiat met jullie prachtige zaak, die reeds 50 jaar bestaat! Top meubelen, maar vooral top medewerkers. Super enthousiaste eerlijke begeleiding in het maken van de beste keuze! Met speciale dank aan Gerda!

Catherine B.

Een hele mooie fijne zaak, eerlijk en zeer goede service! Doe zo verder!

Tiny R.

Zeer professionele uitleg over infraroodcabines. Het heeft onze keuze vergemakkelijkt. Bedankt Samuel.

R. Janssen

Super vriendelijk, Fantastische service, Niets is hen teveel om het hun klanten naar hun zin te maken. Top producten! Wij zijn fan!!!

E. De Cuyper

Topwinkel met mooie producten en vriendelijke service!

T. De Bree

Alleen vandaag -10% op onze webshop!

Ga naar de webshop