Blog Zonnig vertoeven tijdens Apéro'lux, onze zomerbar

Zonnig vertoeven tijdens Apéro'lux, onze zomerbar

Binnenkort zetten we onze deuren open voor Apéro'Lux! Kom tijdens het weekend van 27 en 28 april langs bij onze ruime showroom in Turnhout en geniet van onze zomerbar met een gegrilld hapje, een fris drankje en zelfs wat zomerse achtergrondmuziek.

aperolux-banner-3.png

Gepubliceerd op 29 maart 2024

Grillen
Barbecue
Jacuzzi
Tuinmeubelen
Hanolux

Sfeer die tot verbeelding spreekt 

Bij Hanolux maken we het graag gezellig. Dat merkte je vast al in onze showroom. 😉

Voor onze zomerbar, Apéro'lux, halen we weer alles uit de kast: frisse mock- en cocktails, zomers tuinmeubilair, een barbecuedemonstratie (met hapjes natuurlijk) én een achtergrondmuziekje zorgen voor een heus startschot van de zomerperiode. 

Bij Apéro'lux ruik, proef en ervaar je al onze sfeermakers op hun best, terwijl jij rustig verder droomt van een vakantiesfeer in eigen tuin.

ross-sneddon-wu1uan5i-sy-unsplash.jpg
timberline2021-lifestyle-014-hanolux-traeger.jpg
microsoftteams-image.png
cocktails-winterbar-bar-vurig-hanolux.jpg
hanolux-tips-voor-een-originele-zomersalade-600x600.jpg

Wanneer is Apéro'lux open?

Gelijktijdig met ons open weekend van zaterdag 27 april tot en met 28 april zetten we onze deuren open van onze zomerbar tussen 10u en 17u.

🍸 We verwennen je met een frisse mock- of cocktail bij een adviserend gesprek over jouw wellness & outdoor living dromen. 

🍖 Naast onze dranken zullen er ook heerlijke barbecuehapjes bereid worden door onze partners van OFYR (zaterdag) en Traeger (zondag).

Met liefde geserveerd door jouw vertrouwde Hanolux-team!

Hoe we sfeer brengen tijdens de zomer

Ken je onze sfeermarkers al? Spreek onze experten aan bij je bezoek in onze showroom. Zij beantwoorden al jouw vragen met open armen.

ironwood-885-aptos-grill-030-hanolux-traeger.jpg

Barbecues

Een absolute aanwinst voor culinaire levensgenieters? Dat is zonder twijfel een barbecue. Zowel Ofyr als het Amerikaanse Traeger hebben bbq’s om smakelijk buiten te tafelen. Wil jij een vuurschaal en barbecue in één? Of liever een pelletbarbecue die je vanop afstand bedient? 

microsoftteams-image.png

Tuinmeubelen

Bezoek de grootste outdoor living showroom van België. Bij Hanolux vind je alle zomerse collecties van Belgische topmerken zoals de prachtige design tuintafels, tuinstoelen, loungesets en parasols van Royal Botania, Dedon, Manutti, Tribù, Wünder, Bymi, Jardinico en Umbrosa.

jacuzzi-spa-j-lx-modernhardwood-porcelain-lifestyle-angle-close.jpg

Jacuzzi's®

Bubbelen doe je in de nieuwste en allerbeste buitenspa’s ter wereld, die van Jacuzzi®. Een instapmodel of een full-option? Als officiële verdeler bieden wij vrijwel het hele gamma aan.

zwarte-barrel-sauna-hanolux-5.jpg

Barrelsauna's

Voorzien van een elektrische- of houtkachel, met onze nieuwe generatie sauna tonnen kan je genieten van ligbanken, een panoramisch venster en mooie verlichting. Ook qua kleur heb je de mogelijkheid tussen de klassieke houtkleur of een zwart gelakte variant. Het resultaat is een artisanaal gemaakte barrel sauna waarbij je kunt rekenen op hoge kwaliteit en de vrijheid van meerdere aanpassingen.

bromic-terrasverwarmer-project-5.jpg

Terrasverwarmers

Geniet van al je zomeravonden met onze Terrasverwarmers, ook als het kouder wordt. Wij hebben zowel echte eyecatchers in ons assortiment - denk maar aan de Bromic Eclipse - als discrete, onopvallende exemplaren, zoals de nieuwe Heatstrip Enhance.

infraworld-natura-cabine-hanolux-turnhout-wellness.jpg

Infraroodsauna's

Droom je van een infraroodsauna op maat in of langs je huis? Laat je verwennen en adviseren door onze experts.

Bewonder alle sfeermakers in onze showroom en toast samen met ons op de zomer tijdens Apéro'lux!

Nieuw! Hanoluxueus inspiratiemagazine

Lees het inspiratiemagazine