Dedon Tuinmeubelen

Dedon Tuinmeubelen

Dedon tuinmeubelen horen bij de meest exclusieve merken van Hanolux – Duitse klasse met een hart voor vernieuwing en duurzaamheid.

Ze stellen extreem hoge eisen aan hun producten en van ontwerp tot productie wordt alles nauwlettend in het oog gehouden. Ze sleepten dan ook maar liefst 12 ‘IF Design Awards‘ in de wacht.

Duitse klasse met een hart voor vernieuwing en duurzaamheid

Dedon tuinmeubelen zijn organisch gegroeid vanuit vernieuwde ideeën en kwaliteit en vond zo altijd zijn eigen weg binnen de buitenmeubelen. Een klein familiebedrijf dat is uitgegroeid tot één van de meest bijzondere merken, met onder meer Brad Pitt als trouwe fan…

Het ‘Dedon Fiber’, meer dan 20 jaar geleden binnen de familie ontwikkeld, is nog steeds standaard binnen de buitenmeubelenindustrie. Nieuwe collecties worden ontworpen door internationale designers en met de hand gemaakt in hun eigen productiecentrum.

Hanolux is Dedon premium concept dealer 👈

We zijn trots om ons Dedon concept dealer te mogen noemen, dankzij onze jarenlange trouwe samenwerking met Dedon vind je bij ons de grootste collectie en als eerste de allernieuwste modellen.

Laat je verassen door hun iconische tuinmeubelen zoals de MbraceBrixxTibbo en Mbarq.

Waarom Dedon?

Uniek in België: meer dan 3000m² exclusieve tuinmeubelen onder 1 dak

Nergens in België vindt u zo’n groot aanbod tuinmeubelen als bij Hanolux. Wij selecteren alleen de beste en duurzaamste merken voor u, zodat we van elk merk zo goed als de volledige collectie voor u kunnen presenteren. Kom bij ons binnen, wandel rond in onze showroom, en maak in alle rust uw keuze!

Veel verschillende stijlen

Dedon is niet bang om te experimenteren met verschillende stijlen. Hun collectie is dan ook erg uiteenlopend. Houdt u van klassiek, vintage, strak, modern, tijdloos, of misschien iets helemaal nieuws? Het kan allemaal.

Toon de hele collectie

Duitse klasse met een hart voor vernieuwing en duurzaamheid

Dedon stelt duurzaamheid voorop, samen met hun passie voor vernieuwing. Elk jaar vindt u bij hen volledig nieuwe vormen en concepten. Stuk voor stuk worden deze dan met oog voor detail en afwerking met de hand gemaakt. Voor wie graag iets speciaals wil!

Advies

Laat u door onze outdoor living specialisten bijstaan. Afmetingen, materiaalgebruik, stoffen, kleurcombinaties, onderhoud, …
Bij het ideale Dedon tuinset komt veel kijken. Onze professionals loodsen u door de verschillende mogelijkheden en begeleiden uw zoektocht naar het tuinmeubelset van uw dromen.

Ontdek de volledige nieuwe collectie

Er zijn weer tal van nieuwigheden in de Dedon collectie van 2021. Verken hun assortiment tafels, stoelen, loungen, barkrukken, daybeds en meer...

Wij hebben voor u een uitgebreid assortiment van zorgvuldig geselecteerde topmerken die u doen wegdromen. Bovendien kunnen we dankzij onze showroom van 3000m² zo goed als de volledige Dedon collectie tentoonstellen.

Wij maken uw voorstel op maat

Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van uw terras of tuin.

Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.

Ontdek onze andere merken