Open zondag - 24 september 🎉

Kwalitatief hoogwaardige barbecues met hun unieke design zijn uiterst functioneel, een ware verrijking voor elk terras. Zowat alles dat u normaal gezien binnen doet op uw kookfornuis en in uw oven is nu mogelijk buiten op het terras. Bakken, braden, roosteren, koken, roken ... Alles kan!
Geëmailleerd gietijzeren grillroosters

De geëmailleerd gietijzeren grillroosters zijn perfect om te grillen. Deze techniek van direct koken is de traditionele manier van barbecuen. Het eten wordt direct op het rooster of op de plaat bereid met het deksel open. Het kookoppervlak is zeer duurzaam en zorgt daardoor ook voor een mooi grillpatroon.
De bakplaat

DE BRANDERS
Bij de meeste gasbarbecues kunnen de branders afzonderlijk gebruikt worden. Als u bijv. het deksel dichtklapt, de branders onderaan uitzet en de branders aan de zijkanten aanzet, kan u uw vlees perfect garen. Deze techniek van indirect koken is vergelijkbaar met het effect van een oven: doordat het deksel dicht is wordt het eten immers langs alle kanten verwarmd. Als alternatief kan het eten ook op het warmhoudrooster geplaatst worden.Zijbrander

De zijbrander(s) zorgen ervoor dat u niet naar binnen moet voor het bereiden van bijgerechten en sauzen.
Achterbrander
