Blog Hoe lang gaat een Jacuzzi mee?

Hoe lang gaat een Jacuzzi mee?

Een Jacuzzi is een investering in jezelf en je familie. Maar hoe lang gaat een jacuzzi mee? Veel hangt af van jouw keuze in een kwaliteitsmerk en goed onderhoud.

Jacuzzi J-200 spa

Gepubliceerd op 29 november 2022

Jacuzzi

First things first: wat is een jacuzzi?

We maken eerst graag een kanttekening bij de naam Jacuzzi®, dit is geen verzamelnaam voor buiten- en binnenspa’s met een massagefunctie.. maar een merknaam. In de volksmond heerst hier soms wat verwarring rond, maar als we spreken over een Jacuzzi® is dit effectief het merk Jacuzzi®.

Jacuzzi® is een pionier in de wellness wereld en ontwikkelde dan ook de eerste buitenspa zoals we die vandaag de dag kennen. Met de jaren hebben veel andere merken het product proberen kopiëren of na-apen.

De naam Jacuzzi® blijft echter onherroepelijk verbonden met het concept van een kwalitatieve buitenspa met een echte hydromassage.

65 jaar later is er nog niet veel veranderd. Jacuzzi® zijn toonaangevende hydromassage is nog altijd ongeëvenaard in de sector. Daarbovenop hebben ze ook nog altijd de enigste therapeutisch geteste massage in de wellness wereld in een energiezuinig ontwerp.

Lees hier meer over de voordelen van Jacuzzi®

Eerlijk vergelijken tussen type spa’s

Als we dus de vraag stellen: hoe lang gaat een Jacuzzi® mee? Dan maken we hier graag het onderscheid tussen het merk Jacuzzi® en andere buitenspa merken.

Ook een hot tub, een houten ton die je kan warm stoken met een houtkachel, valt hier niet onder.

De levensduur van een Jacuzzi

Bij goed onderhoud gaat een Jacuzzi® doorgaans minstens 15 à 20 jaar mee, maar dat kan ook best wat langer.

Veel hangt af van het onderhoud van jouw bubbelbad. We maken de vergelijking altijd graag met auto’s. Als je nooit naar de garage gaat… gaat je wagen ook niet lang meer blijven rijden.

Gelukkig kan je bij de spa’s van Jacuzzi® rekenen op een simpel onderhoud wat je helemaal zelf kan doen. In principe hoeven we na plaatsing van jouw nieuwe spa niet meer langs te komen.

Benieuwd naar een goed onderhoud? 

Lees hier wat de stappen zijn voor het onderhouden van je Jacuzzi


Bezoek onze showroom

De showroom van Hanolux? Dat is 3.000 m² boordevol inspiratie voor jouw droomexterieur. 

jacuzzi-bubbelbad-spa-whirlpool-hot-tub-belgie-antwerpen-turnhout-hanolux-jets-buiten-spa-jaccuzi-10.jpg

Open Zondag met BBQ demo's ☀️

Ja, ik kom langs