Blog De voordelen van de enige echte Jacuzzi

De voordelen van de enige echte Jacuzzi

Wil jij ook het verschil weten tussen de enige echte Jacuzzi en alle andere spa merken? Lees er hieronder alles over of kom langs in onze 3000m² showroom en laat je adviseren door onze specialisten.

jacuzzi-j335-bubbelbad-hanolux.jpg

Gepubliceerd op 16 februari 2021

Jacuzzi

Topkwaliteit met een uitzonderlijke massage

Elk onderdeel van een Jacuzzi® spa is doorheen de jaren geperfectioneerd. Dit komt het beste tot zijn recht in hun uitzonderlijke massagesysteem. Meer jets, zonder een verlies van kracht?

Jacuzzi® maakt dit mogelijk met hun gepatenteerde massagejets die zorgen voor een diepe en tegelijk niet irriterende massage.

Een massage naar jouw smaak

De jets van Jacuzzi® zijn als enigste ter wereld therapeutisch getest. Daarbovenop kan je elke jet individueel afstellen naar jouw smaak en is er een extra boosterswitch waarbij je kan kiezen voor een extra krachtige massage.

Ten slotte is er nog het Hydrosoothe massagekussen! Deze zorgt voor een massage aan de nek, hoofd en schouders. Een plaats waar geen enkele andere spa masseert.

👉 Niet voor niets is de hydromassage van de Jacuzzi® de meest persoonlijke en flexibele massage ter wereld.

Meer dan 65 jaar ervaring - de enige echte Jacuzzi®

Wees zeker van jouw investering, nu en in de toekomst. Jacuzzi® kan rekenen op meer dan 65 jaar ervaring waarbij zij goed hebben nagedacht over elk onderdeel van jouw spa. Dit zowel bij de hydromassage, ergonomie, energiezuinigheid, geluidsniveau, filtering en design.

Vertrouw op de expertise van de enige echte Jacuzzi® waar alle andere merken zich mee vergelijken.

jacuzzi-geschiedenis-broers-italie-usa.jpg

Energiezuinig en fluister-stil

Bij Jacuzzi® geniet je van de beste isolatie op de markt, wat zorgt voor een energiezuinige spa. De omkasting en premium Prolast cover van de spa zijn super geïsoleerd, maar Jacuzzi® gaat nog een stapje verder!

Dit door de gepatenteerde 4-lagen isolatie* van de kuip, dit zorgt voor extra isolatie en tot 8x extra stevigheid van de spa kuip.

ps. Wis je dat de Prolast cover 25% lichter is dan de klassieke vinyl cover en dat je deze ook niet moet onderhouden met onderhoudsproducten.

Stel je spa in volgens jouw gebruik

Iedereen is anders, daarom kan je jouw energie instellingen ook gemakkelijk zelf bepalen. Jouw energie surplus van zonnepanelen wegwerken wordt zo een eitje.

Zo bepaal je zelf wanneer de verwarming en circulatie werkt, of ga een stapje verder en gebruik de nieuwe smart heat mode via de SmartTub™ app.

Lees hier meer over hoe je energie kan besparen met jouw Jacuzzi®

Natuurlijk is de spa ook amper te horen in zijn standby stand, zelfs tijdens het gebruik van de jets is het volumeniveau beduidend lager dan bij andere merken. Dus praatjes in de spa kunnen gewoon verder gaan, ook als de jets opstaan. 

Wist je trouwens ook dat onze Jacuzzi's tegelijk kunnen verwarmen en de massagejets gebruiken? Zo zit je nooit in koud water zit tijdens langere sessies of opeenvolgende gebruik.

Clearray actieve zuurstof technologie

Simpel onderhoud met zo goed als geen chloor? Jacuzzi® maakt dit mogelijk met hun gepatenteerde ClearRay Pro Active Oxygen technologie. Clearray gebruikt zowel UV-licht, als een ozonator om het water te reinigen van bacteriën.

De combinatie van de 2 systemen creëert actieve zuurstof in het water, hierdoor wordt je Jacuzzi® tot wel 3x beschermt tegen 99% van de schadelijke bacteriën en pathogenen. 

Door deze grondige bescherming achter de schermen is er enkel een minieme chloorschock (enkele theelepeltjes) nodig bij je wateronderhoud.

Deze verdwijnt weer snel, dus je kan altijd chloorloos bubbelen.

Combineer dit met een filtratie-systeem op meerdere niveaus en je krijgt de gepatenteerd 4-stappen filtratie* met Clearray Pro van Jacuzzi®. 

Lees hier meer voordelen van ClearRay Pro Active Oxygen

jacuzzi-virtus-spa-design.jpg

Geen stilstaand water

In tegenstelling tot andere merken heb je bij Jacuzzi® geen last van bacterievorming bij stilstaand water. Jacuzzi® maakt gebruik van een constante 24-uren energiezuinige circulatie van het water d.m.v. een circulatiepomp*.

Andere merken zorgen soms ook voor circulatie, maar nooit bij de leidingen van de jets.

Jacuzzi® voorziet standaard een circulatieprogramma waarbij dit water ook wordt gecirculeerd.
Geen stilstaand water dus, geen bacterievorm, geen gedoe en een simpel onderhoud.

Alle toeters én bellen

Jacuzzi®-time in stijl! Kies uit een uitgebreid assortiment van buitenkleuren, kuipkleuren en coverkleuren. Maar ook binnen-, buiten en waterval-verlichting of wat dacht je van de SmartTub app-integratie om je spa op afstand te kunnen aansturen en je wateronderhoud te monitoren.

Natuurlijk wateronderhoud met Aqua'Lux,

Korting op onderhoudsproducten en een verlengde garantie

Aqua'Lux natuurlijk wateronderhoud zorgt voor een eenvoudig en natuurlijker wateronderhoud van jouw Jacuzzi®. Dankzij de samenstelling van Aqua’Lux moet je minder chemicaliën, zoals chloor, gebruiken om te genieten van helder en zuiver water in je spa. Hierdoor heb je minder kans op irritatie van de ogen en huid, zeker bij kleine kinderen en geniet je zonder zorgen van natuurlijk zacht water in jouw bubbelbad.

Als je kiest om in te schrijven op ons wateronderhoud programma, krijg je nog enkele exclusieve voordelen zoals korting op Aqua'Lux natuurlijk onderhoud én alle ander onderhoudsproducten, filters, spageuren, UV-lampen, etc. Maar ook een verlengde garantie van 10 jaar op de spa pompen.

Zo werken we graag samen naar een langdurige relatie zonder kopzorgen, ook nadat je spa geplaatst is.
 

Ja, ik wil meer weten over het Aqua'Lux onderhoudsprogramma


*Opties en functies kunnen verschillen naargelang de spa serie.

Kies voor een duurzame investering en test zelf de modellen

Toch nog vragen? Onze specialisten staan voor je klaar! Kom langs in onze 3.000 m² showroom of reserveer een testsessie in alle rust en voel zelf het verschil.

Bekijk onze modellen

Bezoek onze showroom

De showroom van Hanolux? Dat is 3.000 m² boordevol inspiratie voor jouw droomexterieur. 

jacuzzi-bubbelbad-spa-whirlpool-hot-tub-belgie-antwerpen-turnhout-hanolux-jets-buiten-spa-jaccuzi-10.jpg

Meer weten? Ontdek onze blog

Nieuw! Hanoluxueus inspiratiemagazine

Lees het inspiratiemagazine