Open zondag - 26 maart 🙌

Ja, ik kom graag langs
vis-vis-vis-vis-collectie-3.jpg

Hoe maak ik mijn tuinmeubelen klaar voor de zomer?

De ene week regent het pijpestelen, de andere week schijnt de zon op je snoet. Die aprilse grillen geven ons één zekerheid: de zomer is in aantocht. Tijd om je tuinmeubelen zomerklaar te maken.

Gepubliceerd op 16 maart 2017

hanolux-sq.jpg Geschreven door Hanolux

Reinig je tuinmeubelen op de juiste manier

Outdoor Living specialiste Gerda weet hoe je jouw tuinmeubelen weer helemaal fris maakt. Zij geeft haar beste tips voor de verschillende soorten materialen van jouw tuinmeubilair.

Houten tuinmeubels reinigen

Houten tuinmeubels vergen iets meer onderhoud dan alle andere soorten. Hout moet immers gevoed worden om er terug als nieuw uit te zien. Met een allesreiniger kom je dus niet ver. Gebruik een gepast onderhoudsproduct voor jouw houten tuinmeubilair en breng ze terug tot leven met een flinke poetsbeurt. Bestel de beste reinigingsproducten voor je tuinmeubels op onze webshop!

Weet je niet welk product je best gebruikt voor jouw teakhouten tuinmeubels? Volg ons schema en kom het meteen te weten!

Tuinmeubels uit glas, keramiek of trespa reinigen

Tuinmeubelen die gemaakt zijn uit glas, trespa of keramiek zijn zo sterk dat ze geen speciaal onderhoud nodig hebben. Met een standaard poetsmiddel krijg je snel alles proper.


  Tip van onze Outdoor Living specialist

  Begin niet meteen te schrobben. Om je tuinmeubels optimaal te reinigen, laat je best het poetsproduct eerst even inwerken en ga je daarna met de spons aan de slag. Zo bespaar je jezelf een hoop werk en heeft het onderhoudsproduct tijd om zijn werk te doen.

  Klaar met poetsen? Kleed je tuinset aan

  Klaar met schrobben en schuren? Tijd voor het leuke deel: de aankleding!

  Haal die sierkussens, poefs, tapijten en geurkaarsen maar boven. Heb je weinig accessoires in huis die kleur geven aan je loungeset?

  Kom dan eens langs in onze showroom. Wij hebben heel wat universele sierkussens, tapijten en geurkaarsen in huis om jouw tuin tot leven te brengen.

  Waarom de tuinmeubelen van Hanolux zo lang mooi blijven?

  Omdat onze merken uitsluitend werken met duurzame materialen. Ontdek welke in dit blogartikel:

  Waarom de tuinmeubelen van Hanolux zo lang mooi blijven