Open zondag - 25 februari 🎉

Ja, ik kom langs
jacuzzi-j210-bassa-maina-villas-suite-greece-1.jpeg

Jacuzzi kopen, hoe begin je eraan?

Wil je jouw tuin, balkon of dakterras opwaarderen met een echte Jacuzzi®, maar weet je niet waar te beginnen? Dan zit je op deze pagina helemaal goed, want wij begeleiden je doorheen het hele beslissingsproces.

  4 voordelen van een Jacuzzi® in eigen tuin, balkon of dakterras


  Dat je helemaal weg bent van bubbelbaden, vinden wij niet meer dan logisch. Wij zijn er ook zot van! Wij geven je 4 redenen om een échte Jacuzzi® te kopen:


  1. Gepatenteerde massagejets


  Meer jets zonder irritaties aan je huid? Perfect mogelijk! Bovendien zijn de jets van Jacuzzi® therapeutisch getest, kan je elke jet individueel instellen en is er een boosterswitch voor een extra krachtige massage. Om nog maar te zwijgen van een massagekussen voor je nek, hoofd en boven-schouders. Elke dag een massage? Zo geregeld!

  2. Koning van de bubbelbaden


  Met meer dan 65 jaar ervaring is elk onderdeel van een Jacuzzi® optimaal ontwikkeld. Zo scoren hun bubbelbaden als beste in de reeks op vlak van hydromassage, filtering en energiezuinigheid, maar ook op vlak van geluidsniveau, ergonomie en design.

  3. Dé oplossing voor chloorallergieën en huidirritaties


  Dankzij de gepatenteerde Clearray technologie is er geen constante chlorering nodig. Wekelijks een korte chloorshock is voldoende om de rest van de week chloorvrij te (bubbel)baden. De combinatie van het uv-licht met een ozonator creëert actieve zuurstof in het water waardoor je water tot driemaal beschermd is tegen bacteriën.

  Bovendien heb je bij Jacuzzi® geen last van bacterievorming bij stilstaand water. Dit dankzij de circulatiepomp die een constante energiezuinige circulatie garandeert.*
  (*Niet van toepassing op de 200-serie.)

  4. Jij kiest de kleuren, stijl en technische snufjes zelf


  Een Jacuzzi® in je tuin, op je balkon of dakterras mag opgaan in je exterieur. Bij Jacuzzi® kies je zelf je buitenkleuren, kuipkleuren en coverkleuren. Ook binnen-, buiten en watervalverlichting bepaal je zelf. Er bestaat bovendien een SmartTub app om je spa vanop afstand aan te sturen en te monitoren. Pure luxe!

  Ontdek alle voordelen van Jacuzzi®

  Hoe kies ik de juiste Jacuzzi®?

  Dat je met Jacuzzi® voor ‘t beste van ‘t beste gaat, staat vast. Nu het juiste model nog kiezen. Om de optimale keuze voor jouw leefsituatie te bepalen, stellen we je standaard deze 5 vragen in onze 3000m² showroom.


  👉 Waaraan hecht jij waarde in het leven? Geniet jij dagelijks van het leven met een glaasje bubbels? Hou je van massages? En draag je graag zorg voor je lichaam?

  👉 Waarvoor zou de Jacuzzi® hoofdzakelijk dienen? Eerder als een verlichting van medische klachten of puur als ontspanning in je drukke werkleven?

  👉 Waar zal de Jacuzzi® staan? In je tuin, overdekt dakterras of op je compact balkon? En wil je liefst een ingebouwd of een model boven de grond?

  👉 Hoeveel personen zullen er gemiddeld gebruik van maken? Krijg je regelmatig bezoek of is het puur voor privégebruik met of zonder partner?

  👉 Wat is de prijsklasse waarin je wenst te blijven? Wij zoeken graag naar een model binnen jouw budget.

  Op basis van jouw antwoorden hebben wij een idee van het Jacuzzi®-model dat bij jou zou passen. We laten je in onze showroom rustig testen, voelen en dromen. Wil je nu al opties vergelijken?

  Check onze favorieten in deze blog

  Wat je moet weten als je een Jacuzzi wilt aanschaffen

  Onderhoud

  Een bubbelbad vraagt doorgaans veel onderhoud. Jacuzzi® zou Jacuzzi® niet zijn als ze daar niets op gevonden hadden. Ze gebruiken de geavanceerde ClearRay Pro Actieve zuurstof technologie, in combinatie met een oerdegelijke 4-stappen filtratie en een circulatiepomp. Hierdoor profiteer je van een simpel onderhoud waarin je zonder chloor kunt bubbelen.

  Omdat we jouw gebruiksgemak topprioriteit vinden, bieden we ook een systeem aan dat de chloor en PH-waarde voor jou regelt. Zo heb jij meer tijd over om te genieten.

  Plaatsingsbenodigdheden

  Om een Jacuzzi® te plaatsen bij jou thuis hebben we 3 zaken nodig:

  • Elektriciteitsaansluiting:
   voor een bubbelbad volstaat een normaal stopcontact met een netspanning van 230V - weliswaar met een verliesstroomschakelaar voor de veiligheid.

   Maar ook hier maken de Jacuzzi®-modellen weer het verschil. Ze hebben een unieke functionaliteit waarbij de Jacuzzi® op temperatuur blijft terwijl de jets aan staan, de spa koelt dus niet af bij langdurig gebruik zoals bij feestjes. Wil je de functionaliteit en de jetstreams van het bad ten volle benutten, raden we aan je Jacuzzi® via 2 kabels van 230V, 1 dikkere kabel via 2 zekeringen van 230V of 1 kabel van 380V aan te sluiten.

  • Toegang tot je tuin, balkon of dakterras:
   afhankelijk van de toegankelijkheid van je beschikbare ruimte, regelen wij alles. Je Jacuzzi® kunnen we zowel horizontaal als verticaal gekanteld leveren, met een kraan of zonder. Ons team brengt het sowieso in orde.

  • Stevige, egale ondergrond:
   een Jacuzzi® weegt toch al snel wat. Een stevige, veilige ondergrond die egaal is, is daarom van cruciaal belang.

  Check onze Hanolux checklist om na te gaan of jij aan de optimale voorwaarden voldoet voor een Jacuzzi® bij jouw thuis.

  Voldoet jouw huis aan de optimale voorwaarden voor het plaatsen van een Jacuzzi®? (pdf)

  Prijskaartje

  De catalogusprijzen van onze Jacuzzi® modellen gaan van €8.500 tot ruim €26.000 euro. Vergeet bovendien niet de energiekosten in het achterhoofd te houden. Gemiddeld kost een Jacuzzi® je €1,30 per dag aan energie wanneer je deze 3 keer per week gebruikt. Afhankelijk van de grootte, de waterinhoud, jouw energieleverancier en de intensiteit van het gebruik variëren deze kosten lichtjes.

  Je kan je energieverbruik ook nog personaliseren door zowel het verwarmings- en circulatieschema aan te passen aan jouw smaak. Zo maak je efficiënt gebruik van jouw energiesurplus, zoals bij bijvoorbeeld zonnepanelen.

  Ja, ik weet graag meer over het energieverbruik van Jacuzzi’s

  j245-jacuzzi-spa-whirlpool-1024x683.jpg

  Meer bezoek

  Met een Jacuzzi® in je tuin of op je balkon of dakterras upgrade je jouw levensstijl automatisch naar een hoger niveau. Eens je vrienden en familie weten dat jij zo’n zalig bubbelbad in huis hebt, gaan ze daar mee van willen profiteren. 😄

  Of je daarom een extra grote Jacuzzi® moet kopen? Niet per se. Wij luisteren naar jouw verwachte gebruiksintensiteit, het doel van je aankoop (medisch of ter ontspanning) en je wensen. Dan raden we je de beste optie aan.

  Dit zijn enkele van onze favoriete Jacuzzi's

  jacuzzi-j335-bubbelbad-hanolux.jpg

  Jacuzzi® model J-335

  De Jacuzzi J-335 is misschien wel ons populairste model. Niet te groot, niet te klein en voorzien van de allerlaatste snufjes net zoals alle andere bubbelbaden uit de J-300 comfort reeks.

  Bovendien wordt deze spa sinds 2020 ook geproduceerd in Europa, namelijk in het land van oorsprong voor Jacuzzi: Italië.

  Ontdek Jacuzzi® model J-335

  jacuzzi-j-235-spa-bubbelbad-kopen.jpg

  Jacuzzi® model J-235

  Een geweldige optie voor middelgrote gezinnen die willen gaan voor kwaliteit, maar tegen een zachter prijskaartje.

  De Jacuzzi® J-235 is een stripped-down versie van de populaire J-300 reeks, maar moet zeker niet onderdoen voor andere budgetvriendelijke spa's.

  Ontdek Jacuzzi® model J-235

  virtus-gallery-builtin.jpeg

  Jacuzzi® model Virtus

  De Jacuzzi Virtus is werkelijk een unieke overloop spa. Met zijn strak modern ontwerp en simpele bediening is deze jacuzzi met zandfilter een echte eyecatcher.

  Andere overloopspa's hebben altijd een aparte technische ruimte nodig, wat niet het geval is bij deze Jacuzzi Virtus!

  Ontdek Jacuzzi® model Virtus

  Waarom je jouw Jacuzzi best bij Hanolux haalt


  50 jaar bewezen topkwaliteit en uitstekende service.

  Sinds 1971 is dit derde-generatie familiebedrijf uit Turnhout gegroeid van een bescheiden zaak in zonwering tot een specialist in wellness bij je thuis en comfortabel buitenleven. Als één van de eerste verdelers van bubbelbaden in België mogen we ons een echte pionier noemen.

  Wist je trouwens dat Hanolux dankzij de jarenlange ervaring een eigen reeks onderhoudsproducten heeft ontwikkeld, Aqua’Lux? Hierdoor kunnen we aantrekkelijke prijzen aanbieden op onderhoudsproducten en filters. Maar ook een verlengde garantie op de pompen na inschrijving.

  Lees meer over Aqua’Lux.


  We hebben de juiste mensen in huis

  Onze specialisten begeleiden je graag persoonlijk bij jouw wellness wensen. Gekozen? Dan komen onze sterk opgeleide techniekers jouw Jacuzzi® met de grootste zorg thuis installeren. En ook onze service na verkoop is uitmuntend.


  Uitgebreid aanbod dankzij showroom van 3000m²

  In onze showroom in Turnhout kan je verschillende modellen van Jacuzzi® ook echt voelen en testen. We hebben een uitgebreid aanbod aan energiezuinige toestellen in verschillende prijscategorieën. We vinden sowieso iets binnen jouw verwachtingen.

  Bekijk onze openingsuren en kom langs!


  Live testen

  Een Jacuzzi® is een aanzienlijke investering. Zo’n bubbelbad wil je dan ook graag van dichtbij zien, voelen en het liefst ook uitproberen. Bij ons kan het! Neem je zwemgerief mee, kleed je om in onze aparte kleedruimte en geniet van een gezellige ochtend of avond in één van onze Jacuzzi®’s tijdens een privé-testmoment.

  Maak je afspraak voor een testmoment

  Bubbelen in eigen tuin?
  Bezoek onze showroom en vervul je dromen!

  jacuzzi-de-enige-echte-spa-bubbelbad-whirlpool-1024x683-large.jpeg

  Wat je mag verwachten van een showroombezoek bij Hanolux

  De inrichting van je tuin moet 100% passen bij je smaak en levensstijl. Daarom luisteren we altijd eerst naar je verhaal. Daarna kiezen we samen de perfecte items uit die passen in dit plaatje.

  • Breng plannen, afmetingen en foto's mee. Zo kunnen we concreet aan de slag met jouw ruimte!
  • Krijg nuchter en eerlijk advies van onze experts. Wij maken graag tijd voor jou.
  • Totaalinrichting: van een Jacuzzi® tot een loungeset, tot sfeerkaarsen en Bluetooth speakers

  Maak een afspraak voor showroombezoek