4k-teaser-slider-stages-0011-dedon-spiritual-mountain-lounge-scoora-izon.webp
Dedon
Nieuwe collectie

Scoora buitenverlichting

Tuinaccessoires Verlichting Scoora buitenverlichting

Dedon introduceert Scoora van Hoffmann & Kahleyss Design, een verfijnde maar speelse lantaarn die vakmanschap en design naar buiten brengt. Naar de hemel gekeerd lijkt de lantaarn op een open schelp en creëert een rustgevend, sfeervol licht. Gewikkeld in een organisch silhouet en een ingewikkeld weefsel dat verkrijgbaar is in twee kleurstellingen, voegt deze collectie verlichting met een levendige textuur een unieke sfeer toe aan elke omgeving.

Uitvoering

Gemaakt van kwaliteitsvol Dedon Fiber, geweven over een gepoedercoat aluminium frame. De afneembare kaarsenhouder bestaat uit een metalen kaarsenplateau en een plastic buis

Kleuren

Liana Touch of Willow Touch

Afmetingen

  • Scoora S: 54,5 cm breed, 93,5 cm hoog en 40 cm diep
  • Scoora L: 67,5 cm breed, 115,5 cm hoog en 50 cm diep
dedon-scoora-outdoor-floor-lamp.jpg
dedon-scoora-close-up-scoora-01-sapmj4.webp
dedon-mysterious-desert-seax-scoora.webp

De spirit van Dedon: het gevoel om aangekomen te zijn

De Scoora werd ontwikkeld door Hamburgse designers Hoffmann & Kahleyss Design en "verenigt motieven uit de natuur en dramatische, gebaarlijke vormen om een prachtige verlichtingservaring te creëren", legt medeoprichtster Birgit Hoffmann uit. 

Uitweidend over hoe Scoora de holistische geest van Dedon belichaamt, zegt ze: "We wilden een gevoel van comfort en toevlucht inspireren met Scoora's grote formaat... onze focus bij dit project lag op het ontsluiten van het potentieel van verschillende weefsels, op het vinden van een natuurlijke designtaal die harmonieus is met het buitenleven."

Bekijk onze andere tuinaccessoires

Bezoek onze showroom

De Hanolux showroom? Dat is 3.000 m² boordevol inspiratie voor jouw droomexterieur. 

hanolux-tribu-2021-senja-detail.jpg

Open Zondag met BBQ demo's ☀️

Ja, ik kom langs