Bartafel

Een bartafel voor buiten? Dat is sfeer gegarandeerd. Maar welke bartafel kies je nu best? En kies je voor barkrukken of hoge tuinstoelen? Hier vind je al onze bartafels op een rijtje.

illum-tribu-hanolux-bartafel.jpg

Bartafels buiten, een multifunctionele keuze

Bartafels voor buiten zijn een uitstekende keuze als je graag buiten vertoeft. Je tafelt en aperitieft er immers gezellig aan op doordeweekse zomeravonden, en het zijn de ideale tafels voor tuinfeesten, zoals communiefeesten en verjaardagen. Gebruik je bartafels dan bijvoorbeeld om warme of koude buffetten op te serveren of om cadeaus en bloemen te ontvangen.

Bartafel in teak of aluminium? Wat kies jij?

Bij Hanolux hebben we bartafels met een tafelblad in teak hout en houten of metalen frame. En we hebben er in aluminium en keramiek. Een houten bartafel vraagt iets meer onderhoud, maar oogt warmer en gezelliger. Een aluminium bartafel met een keramisch tafelblad is dan weer onderhoudsvriendelijk en gaat langer mee. Welke bartafel kies jij?

bartafel-styletto-royal-botania-hanolux.jpg

Hoge bartafel met barkrukken of hoge tuinstoelen?

Wil je een hoge bartafel kopen? Dan heb je ook bijpassende barkrukken of tuinstoelen nodig. Wij hebben beide in stock.

Barkrukken zijn handig in gebruik, zijn plaatsbesparend en ruim je makkelijk op. Hoge tuinstoelen geven dan weer extra comfort en gezelligheid. Onze experts in outdoor living weten precies welke vragen zij je moeten stellen om tot de geschikte barstoelen en -tafel te komen. Kom eens langs en ontdek jouw favoriet.

barkruk-solid-manutti-hanolux.jpg

Bartafel voor buiten kopen? Kom eens kijken in onze showroom!

Onze bartafels voor buiten staan te pronken in onze showroom in Turnhout. Ze geven je meteen een idee van hoe het er in jouw tuin kan uitzien. 

Wist je trouwens dat wij tal van Belgische outdoor living merken in huis hebben? Ze staan bekend om hun prachtige designs en aandacht voor comfort en weerbestendigheid. De moeite om te komen bekijken.

mood-barstoel-hanolux-tribu.jpg

Bekijk de andere types tuintafels

Uitzonderlijke kortingen op Jacuzzi® spa's tot -25%

Ja, ik wil een topdeal