Salontafel

Voor wie het buiten graag gezellig maakt, is een salontafel onmisbaar. Je creëert er sfeer mee dankzij de kaarsen of decoratie die je erop zet en het is handig om je drankje op kwijt te kunnen. Voor sommigen fungeert het zelfs als voetbankje. Dit zijn onze salontafels.

ukiyo-tribu-salontafel-hanolux.jpeg
Tuinmeubelen Tuintafel Salontafel

Salontafel buiten, een must-have bij je loungeset

Gezelligheid en luxe primeren voor jou? Voor ons ook. Een salontafel is een must-have voor je loungeset buiten. Het creëert niet alleen een gezellige sfeer dankzij de kaarsen, tafellampen en decoratie die erop staan, het is ook gewoon super functioneel. Zo kan je er je drankje en hapjes makkelijk op kwijt tijdens het aperitieven.

Design salontafels voor buiten, die vind je bij ons in Turnhout

Zoek je een salontafel voor buiten in teak hout? Of is aluminium eerder je ding? Wil je een ronde of organisch gevormde salontafel of liever een rechthoekige? En wil je meerdere tafels bij elkaar, of liever één grote salontafel?

Er zijn salontafels in alle maten, vormen en kleuren. Kom eens langs in onze showroom in Turnhout. Daar test je de salontafels van onze top Belgische outdoor living merken meteen uit.

2020-09-16-tribu-t-table-hanolux-salontafel.jpg

Onze masters of outdoor living weten perfect welke salontafel bij jou past

Als je bij ons binnenstapt, krijg je naast een warm welkom ook uitgebreid exterieuradvies. Volledig vrijblijvend. Want wij willen dat jij je geld uitgeeft aan iets waar je écht plezier aan beleeft. Een salontafel die past bij je loungeset? Kom eens kijken naar de mogelijkheden!

mood-tribu-salontafel-italie192344-1.jpeg

Nieuw! Hanoluxueus inspiratiemagazine

Lees het inspiratiemagazine