apricot-sauce-lifestyle-01-39039.jpg

Traeger sauzen en kruiden

Traeger Pellet BBQ Barbecues Traeger sauzen en kruiden

Met de Traeger Rubs en Traeger Sauzen geef je een geweldige smaak aan je ribbetjes, borststukken, kip of wat je dan ook maar bereidt op je barbecue. Laat de Traeger-smaak die je het aller lekkerst vindt tot zijn recht komen op je favoriete stuk vlees, of je de rubs opwrijft of strooit, en of je het vlees bestrijkt met saus, het erin onderdompelt of de saus ernaast opdient.

Rubs

 • Traeger rub: Mix van zoet, zout en hartig om de smaak op te krikken van elke soort vlees, vis of groenten. Pittige knoflook gaat samen met kruidige basilicum, oregano, gerookte paprika en chilipeper.
 • Beef rub: Brengt het beste naar boven in je hamburgers en steaks.
  Zoete stroop met paprika- en chilipoeder zorgen voor een evenwichtige combinatie met de krachtige smaak van rundsvlees.
 • Chicken rub: Heerlijk evenwichtige toevoeging aan kip en ander gevogelte. Zwarte peper en chilipoeder gaan samen met citrusvruchten en rietsuiker voor een zoete en hartige smaak boost.   
 • Pork & poultry rub: Geeft een dosis extra smaak aan al uw wit vlees.
  Paprika, ui en chilipeper zorgen voor hartige noten, terwijl appel en honing een vleugje zoetigheid toevoegen  

Sauzen

 • Traeger 'Que BBQ saus: Bevat tonen van bruine suiker, rokerige hickory, en pittige azijn voor een klassieke smaak die een natuurlijke partner is van ribs en pulled pork. Past ook goed bij kip, varkensvlees en zalm.
 • Apricot BBQ Saus: Bevat de zoetheid van abrikozen samen met een vleugje pittigheid, die perfect is voor alles van geglaceerde kip en kalkoenburgers tot klassieke BBQ-ribbetjes.
 • Texas Spicy BBQ saus: Peperige hitte die geweldig is bij vleugeltjes of pulled pork, en door zijn dunnere consistentie is het ook een uitstekende keuze om mee te marineren. Past goed bij kip, varkensvlees en rundsvlees.
 • Sweet & Heat BBQ saus: Combineert een zoete smaak met een perfecte hit van peperige hitte. Wees niet bang om het overal op te proberen - deze complexe saus past overal bij, ook bij je favoriete gerookte vlees.
traeger-sweet-heat-bbq-sauce-450ml-sau070-c1200.webp
traeger-texas-spicy-bbq-sauce-450ml-sau072-c1200.webp
traeger-que-bbq-sauce-450ml-sau071-b1200.webp
traeger-pork-poultry-rub-230g-spc230-b1200.webp

Kom onze Traeger barbecues bekijken

Vergelijk zelf de verschillende Traeger modellen in onze showroom en ga meteen aan het barbecueën dankzij onze grote voorraad toestellen en toebehoren. Ons team maakt je graag wegwijs binnen het assortiment.

ironwood-885-aptos-grill-030-hanolux-traeger.jpg

Bekijk alles van Traeger

Open Zondag met BBQ demo's ☀️

Ja, ik kom langs