Fajita met tomatensaus

Gepubliceerd op 30 april 2012

hanolux-sq.jpg Geschreven door Hanolux

Benodigdheden

  • 2 wraps
  • verse oregano
  • 4 eetlepels tacosaus mild of verse tomatensaus
  • peper en zout
  • 60 gr gemalen kaasmengeling

Bereidingswijze

  1. Verwarm de pizzasteen voor op de BBQ en smeer hem lichtjes in met olijfolie. Bestrijk de wrap met 4 dikke EL saus, kruid wat extra met peper en zout.
  2. Snij een beetje verse oregano fijn en verdeel deze over de saus.
  3. Bestrooi met de gemalen kaas en leg er een tweede wrap op.
  4. Smeer beide zijden licht in met olijfolie.
  5. Als het thermometertje van de pizzasteen “High” aangeeft is deze klaar om gebruikt te worden.
  6. Plaats op de pizzasteen en laat ongeveer 1 minuut langs beide zijden bakken.
  7. Snij in kwartjes en dien op.

pizzastone-300x226