Blog Hoe kies ik een infraroodcabine?

Hoe kies ik een infraroodcabine?

Momenteel is er een massaal aanbod van infraroodcabines op de markt. Voor welke cabine kies je?

infraroodcabine-2-2.jpg

Gepubliceerd op 23 april 2020

Hanolux is reeds meer dan 35 jaar actief als verdeler van infraroodcabines en beperkt zijn aanbod niet tot 1 houtsoort of 1 infraroodsysteem. We hebben een lange ervaring in verscheidene systemen en merken en onze wellness specialisten adviseren je graag bij je keuze. In een persoonlijk onderhoud leggen we uit welke verschillen er zijn tussen de houtsoorten, de infraroodsystemen, de kachels, de isolatie, de afwerking, het gebruik, … Samen zoeken we uit wat voor jou het best geschikt is, immers, elke situatie is anders.

Ben je op zoek naar korte golf (IR-A) of lange golf (IR-C)? Wens je een magnesiumoxidestraler? Moet hij vervaardigd zijn uit roestvrij staal of incoloy, of wil je liever een keramische straler of een vlaktepaneel? Moet hij U-vormig of W-vormig zijn? Hanolux biedt je als enige op de markt al deze systemen onder 1 dak.

Naast de standaard infraroodcabines bieden wij je ook maatwerk aan. Hierbij tekenen wij een cabine uit precies zoals jij die wil, en alles wordt samen met jou besproken. Wij hebben de nodige vakmensen in huis om alles zelf uit te voeren. Kortom, wij helpen je met jouw project, van begin tot eind!

infraroodcabine kiezen

Welke infraroodcabine kies je?

In infraroodcabines is er een enorm aanbod: verschillende soorten hout, verschillende soorten stralers, verschillende besturingen, verschillende afwerkingen. De verschillende keuzes die u hierin maakt, zullen de eindprijs bepalen. En zoals steeds geldt ook hier: je krijgt waarvoor je betaalt.

Verschillende houtsoorten

De 2 meest voorkomende houtsoorten bij infraroodcabines zijn enerzijds vurenhout (den/schroten/hemlock) en anderzijds cederhout. Cederhout is kwalitatief veel beter dan vurenhout, doch zorgt ook voor een meerprijs.
De voordelen van cederhout zijn:

  • van nature uit desinfecterend: verhindert rottend en schimmelend hout ook bij eventueel ingetrokken transpiratie
  • reflecteert de infraroodstraling ipv ze op te nemen, waardoor je meer infrarood ontvangt en waardoor het hout niet zo warm wordt om op te zitten
  • kan goed tegen opwarmen en afkoelen
  • geeft een aangename geur af
  • harsvrij
  • vrij van noesten

Let er verder op dat het cederhout mooi kwartier gezaagd is en dat de noesten van vurenhout zo klein mogelijk zijn. Kleinere noesten duiden op noordelijk (polair) vurenhout of vurenhout uit hooggebergte. Dit vurenhout is steviger en bevat minder harsen.

Verschillende infraroodstralers

KORTE GOLF INFRAROODSTRALER

Momenteel is er een zeer uitgebreid aanbod aan infraroodstralers. Een eerste onderscheid is er tussen korte en lange golf stralers. Stralers met korte golf infrarood zijn makkelijk te herkennen doordat ze licht afgeven. Korte golf stralers zijn de eerste infraroodstralers die op de markt werden gebracht door Philips. Deze eerste generatie stralers zijn algemeen bekend als de “rode lampen”. Ze stralen een wit-geel licht uit, waarvoor een rode Robax-filter wordt geplaatst. Deze Robax-filter is nodig om het schadelijke frequentiedeel aan straling tegen te houden.

VOORDELEN KORTE GOLF

  • dringt het verst in het lichaam in (tot 5mm)
  • zéér krachtige straler
  • werkt direct in op de plaats die belicht wordt
  • directe verlichting van de pijn
  • geen opwarmingstijd, direct bruikbaar
  • korte gebruikstijd (5-7 min.)

NADELEN KORTE GOLF

De voordelen van een korte golf straler zijn tevens zijn nadelen. Doordat de straler zo krachtig is en zo diep indringt moet er zéér consequent mee worden omgesprongen. Door te intensief gebruik kan de straler juist voor extra schade zorgen in plaats van voor herstel. De straler is daarom eerder geschikt voor occasioneel gebruik bij blessures en ideaal voor dokters en kinesisten. Bij belichting van het gezicht is een zonnebankbrilletje aangewezen ter bescherming van de ogen.

EVOLUTIE VAN DE KORTE GOLF INFRAROODSTRALER

Enkele jaren geleden heeft Philips daarom een minder krachtige korte golf straler ontwikkeld: de Vitae-straler / VitalLight-straler. Dit is de eerste en momenteel enige full-spectrum straler: zowel korte golf, midden golf, als lange golf infrarood wordt aangemaakt, terwijl men de hoeveelheid korte golf drastisch heeft verminderd. De aanwezigheid van lange golf maakt deze lamp tot een veilige en veelzijdige straler: lange golf dringt precies tot aan de pijnreceptoren in uw huid door, zodat u precies aanvoelt hoe lang en hoe intensief u onder de lampen kan blijven zitten. Deze straler mag dan ook langer gebruikt worden, tot maximaal 15 minuten. Door de afgezwakte korte golf is de Robax-filter en het zonnebankbrilletje niet meer nodig.

LANGE GOLF INFRAROODSTRALER

Enkele jaren na de korte golf straler werd de lange golf straler ontwikkeld. Dit is een ander concept. De stralers geven geen licht en hebben een zachtere uitstralingstemperatuur. De aangewezen gebruikstijd is afhankelijk van het doel dat men wil bereiken. Meestal neemt men een sessie van een 30-tal minuten, maar langer kan geen kwaad. Je kan geen schade veroorzaken bij overdadig gebruik. In tegenstelling tot de korte golf stralers die op een statief of tegen de muur geplaatst kunnen worden, is voor de lange golf stralers een cabine noodzakelijk. Het is de combinatie van omgevingstemperatuur en infrarood die voor het resultaat zorgt. Het lichaam wordt van binnenuit geactiveerd, net als bij het sporten. Een beter doorbloeding van het lichaam en een verhoogde zuurstofopname zijn het gevolg. Het resultaat is afhankelijk van het type lange golf straler dat u kiest. Hoe meer de golflengte aanleunt bij de infraroodwaarde van ons lichaam, hoe beter het resultaat. Hoe warmer de straler, hoe lager het resultaat. De temperatuur van de straler bepaalt zijn piekgolflengte waarop hij de meeste energie uitstraalt. Via de Wet van Wien, een fysische wet, wordt dit wetenschappelijk aangetoond.

De lange golfstralers bestaan er in verschillende types, hieronder opsomd van minder tot beter resultaat:

  • u-vormige inox stralers / RVS stralers: inox omhulsel, opgevuld met magnesiumoxide
  • keramische buisstralers: keramisch omhulsel en fittingen, opgevuld met quartz-zand, lavazand of magnesiumoxide
  • carbonstralers: carbonpaneel
  • u-vormige incoloy stralers: incoloy omhulsel, opgevuld met magnesiumoxide
  • keramische stralers: verwarmingsspiraal volledig in keramiek ingebed en verzegeld
  • w-vormige incoloy stralers: incoloy omhulsel, opgevuld met magnesiumoxide
  • vlaktestralers : het volledige oppervlak straalt licht uit

Keramische buisstralers en carbonstralers hebben een beperkte levensduur. De andere stralers gaan in principe niet meer stuk. Magnesiumoxide wordt soms ook omschreven als keramiek of keramisch geperst zand.

VOORDELEN LANGE GOLF

  • geen gevaar voor overdadig gebruik
  • verzorgt het hele lichaam van binnenuit
  • aangename warmte, minder warme straler (ook nog afhankelijk van type straler)
  • zeer relaxerend
  • intense transpiratie
  • ontgifting van het lichaam

NADELEN LANGE GOLF

Nadeel van de lange golf infraroodstralers is een opwarmingstijd van 5-15 minuten. Dit vormt echter zelden een probleem, gezien de tijd die nodig is om de handdoekjes klaar te leggen en je uit te kleden voldoende is om de cabine aangenaam warm te maken.

Verschillende besturingen

De laatste nieuwe ontwikkelingen bevinden zich vooral op het vlak van de besturing van de infraroodcabines. De klassieke infraroodcabine wordt aangestuurd door een thermostaat, waar men de gewenste cabinetemperatuur instelt (meestal 45-55 graden). De infraroodstralers worden ingeschakeld en geven infrarood en warmte af. Zodra de cabine de gewenste temperatuur heeft bereikt – en dit gebeurt dus het snelst bij inox stralers en het minst snel bij W-incoloy stralers – worden de stralers uitgeschakeld. Men zit nog wel in de warmte van de cabine, maar men ontvangt geen infrarood meer. Wat is nu het belangrijkste in een infraroodcabine? Uiteraard de stimulatie door het infrarood. Momenteel zijn er 3 producenten op de markt die daarom de aansturing van de stralers hebben aangepast. Men stelt niet meer de cabinetemperatuur in, maar de intensiteit van de stralers. En de stralers stralen gedurende de volledige sessie de gewenste infraroodintensiteit uit. Dit heeft het resultaat nog verbeterd. Voor deze cabines van de laatste generatie kan u kiezen uit:

  • Vlaktestralers met constante infrarooduitstraling vanuit het hele oppervlak
  • W-vormige Incoloy stralers met constante infraroodstralers

Bij de W-vormige infraroodstralers is er tegenwoordig de mogelijkheid om verschillende programma’s af te werken, waar de intensiteit tijdens de sessie varieert. Momenteel gaat het over een ontgiftingsprogramma, een sportprogramma, en een wellnessprogramma. Onderzoek is momenteel nog lopende om ook voor verschillende aandoeningen het meest geschikte programma te ontwikkelen. Klik hierboven op de betreffende straler om ons aanbod met de betreffende stralers te bekijken.

Voor de mensen die van de voordelen van beide systemen willen genieten zijn er uiteraard cabines waarin korte en lange golf gecombineerd worden.

Ook de combinatie klassieke sauna met infrarood bieden wij aan.

Verschillende afwerkingen

De afwerking van de cabines is vaak de minst belangrijke factor bij aankoop van een infraroodcabine. Let hierbij toch op de volgende dingen. Zijn de montageslotjes aan de buitenzijde mooi weggewerkt? Is er een kleurenverlichting of sterrenhemel voorzien? Is er LED-verlichting aanwezig of een klassieke lamp met een storende ventilator? Wat is er voorzien voor muziek? Is de muziekinstallatie aan de buitenzijde of binnenin gemonteerd (binnenin gaat de muziekinstallatie naar verloop van tijd stuk door de inwerking van warmte en vocht)? Is er een aromapotje voorzien? Zijn er individueel verstelbare rugsteunen?

Verschillende garanties

Lees ook steeds duidelijk de garantievoorwaarden na. Vaak worden mensen verleid door een levenslange garantie. Bij deze wordt echter steeds vermeld “met uitzondering van natuurlijke slijtage of gebruiksschade”, wat in feite neerkomt op de wettelijke garantieperiode van 2 jaar voor elektrische toestellen. Lees ook steeds de garantievoorwaarden van de producent na. Sommige verkopers durven de garantiebepalingen te wijzigen en andere garantiebepalingen aan te bieden dan de producent. Dit zorgt voor vervelende discussies, waarbij de consument het meestal aan het kortste eind trekt.

Kom bij ons langs, vraag een uitgebreide uitleg, wandel rustig rond om alle cabines te bekijken en uit te testen!

zwarte-barrel-sauna-hanolux-5.jpg

Barrelsauna

tribu-elio-hanolux-turnhout-tuinmeubelen.jpg

Tribù

Elio

ofyr-6.jpeg

Ofyr BBQ

virtus-jacuzzi-bubbelbad-kopen-hanolux-turnhout.png

Jacuzzi Virtus

Tip van onze Masters
big-sanoasa-esotica-impression-06.jpg

Wedi hammam

swimspa-pro2-collection-2x.jpg

Zwemspa PowerPro™

infraworld-04-1024x683.jpg

Infraworld Sauna

swimspa-active-collection-2x.jpg

Zwemspa PowerActive™

ferleon-haloumi-2-min.jpg

Ferleon patio cooker

traeger-pellet-barbecue-bbq-timerline-xl-hout-4.jpg

Traeger Pellet BBQ

dscf2047.jpg

Kooduu

j335-jacuzzi-bubbelbad-kopen-hanolux-turnhout.png

Jacuzzi® J-335

Tip van onze Masters
hanolux-sauna-op-maat.jpg

Hanolux Sauna

j315-jacuzzi-bubbelbad-spa-kopen-klein-ligplaats-jets-overzicht-indeling-full-hanolux.png

Jacuzzi® J-315

Tip van onze Masters
infrapillar-infraroodstraler-infrarood-badkamer-apart-kopen-6.jpg

Infrapilar infraroodstraler

bagno-turco-topkapi-marmo-botticino-esterno.jpg

Effegibi stoomcabines

17-one-hammam-103a-effegibi-1011x1024.jpg

Effegibi stoomgeneratoren

effegibi-sauna-hanolux.jpeg

Effegibi Sauna

j355-jacuzzi-kopen-hanolux-turnhout.png

Jacuzzi® J-355

Tip van onze Masters
j375-jacuzzi-kopen-hanolux-turnhout.png

Jacuzzi® J-375

Tip van onze Masters
j385-jacuzzi-kopen-hanolux-turnhout.png

Jacuzzi® J-385

j365-jacuzzi-kopen-hanolux-turnhout.png

Jacuzzi® J-365

j345-jacuzzi-kopen-hanolux-turnhout.png

Jacuzzi® J-345

j495-grote-jacuzzi-5-6-7-8-personen-spa-whirlpool-bubbelbad-kopen-hanolux.png

Jacuzzi® J-495

j325-jacuzzi-kopen-hanolux-turnhout.png

Jacuzzi® J-325

j-485-jets-small-jacuzzi-kopen-hanolux-turnhout.png

Jacuzzi® J-485

j475-jacuzzi-kopen-hanolux-turnhout.png

Jacuzzi® J-475

Tip van onze Masters
j445-jacuzzi-kopen-hanolux-turnhout.png

Jacuzzi® J-445

j435-jacuzzi-kopen-hanolux-turnhout.png

Jacuzzi® J-435

Tip van onze Masters
j425-jacuzzi-kopen-hanolux-turnhout.png

Jacuzzi® J-425

jht-j85-porcelain-oh-2023.png

Jacuzzi® J-285

jht-j275-porcelain-oh-2023.png

Jacuzzi® J-275

j245-jacuzzi-kopen-hanolux-turnhout.png

Jacuzzi® J-245 Classic

j235-jacuzzi-kopen-hanolux-turnhout.png

Jacuzzi® J-235 Classic

JHT_J225_Porcelain_OH_2023.png

Jacuzzi J-225

JHT_J215_Porcelain_OH_2023.png

Jacuzzi J-215

unique-jacuzzi-modern-bubbelbad-strak-small-jacuzzi-kopen-hanolux-turnhout.png

Jacuzzi Unique

triosol-sera.webp

Infraroodsauna Infraworld

Infraworld Triosol Sera

unica-1-sfeer.jpg

Infraroodsauna Infraworld

Infraworld Triosol Unica 1

unica-2-sfeer.webp

Infraroodsauna Infraworld

Infraworld Triosol Unica 2

infraworld-infrarotkabine-triosol-glas-145-tanne-vg-374c5f0ddac8deef7c4976b85a60ebb8.webp

Infraroodsauna Infraworld

Infraworld Triosol Glas 145

infraworld-glas-125.jpg

Infraroodsauna Infraworld

Infraworld Triosol Glas 125

infraworld-infrarotkabine-triosol-design-145-tanne-vg-a97c1b36528bbd7b25653f160a085eaf.webp

Infraroodsauna Infraworld

Infraworld Triosol Design 145

fusion-glas-145-mood.webp

Infraroodsauna Infraworld

Infraworld Fusion Glas 145

innenansicht-triosol-natura-148-plus-gelb-3a4f57abf2348d167c61ef1a7cf864a6-1.webp

Infraroodsauna Infraworld

Infraworld Vario Natura 147 Glas

vario-natura-103-1.jpg

Infraroodsauna Infraworld

Infraworld Vario Natura 103

vario-natura-120.jpg

Infraroodsauna Infraworld

Infraworld Vario Natura 120

vario-natura-148.jpg

Infraroodsauna Infraworld

Infraworld Vario Natura 148

infraroodsauna-op-maat-diversica.jpg

Infraroodsauna Infraworld

Diversica infraroodcabines van Infraworld

barbecue-pellets-traeger.jpg

Gas, Pellets en Hout voor de BBQ

rizz-buitenmat-outdoor-detail.webp

Rizz binnen- en buitenmatten

paju-kaarsen-hanolux.jpg

Paju Design

escape-speaker-hanolux-tuinaccessoires.jpg

Escape Speaker

technogym-skillrow-hanolux-turnhout.jpg

Technogym Skillrow

technogym-myrun-hanolux.jpg

Technogym MyRun

unica-hanolux-technogym-turnhout.jpg

Technogym Unica

bench-technogym.jpg

Technogym Bench

saunakachel-tulikivi-hanolux-turnhout.jpg

Tulikivi Saunakachel

tpi-120320-triosol-natura-148-ecke-6418bab555f8c0b1faa9f7b819514a27.webp

Infraroodsauna Infraworld

Infraworld Triosol Natura 148 Corner

detail-natura-vitallight-cac527657276cde01f84fa2d8047ab66.webp

Infraroodsauna Infraworld

Infraworld Triosol Natura 103

triosol-natura-detail-trgriff-3427a9ab81d6e716a878578c83a8653a.webp

Infraroodsauna Infraworld

Infraworld Triosol Natura 120

infraworld-natura-cabine-hanolux-turnhout-wellness.jpg

Infraroodsauna Infraworld

Infraworld Triosol Natura 148

innenansicht-triosol-natura-148-plus-gelb-3a4f57abf2348d167c61ef1a7cf864a6.webp

Infraroodsauna Infraworld

Infraworld Triosol Natura 147 Glas

hanolux-tribu-branch-eetstoel-wenge-outdoor-tuinmeubelen.jpg

Tribù

Branch

ctr-tribu-hanolux-tuinmeubelen-turnhout.jpg

Tribù

CTR

illum-hanolux-tribu-tuinmeubelen-turnhout-tuinmeubelen.jpg

Tribù

Illum

mood-tribu-hanolux-tuinmeubelen-lounge.jpg

Tribù

Mood

technogym-wellnessbal-hanolux-turnhout.jpg

Technogym Wellness Ball

natal-alu-tribu-hanolux-turnhout-tuinmeubelen.jpg

Tribù

Natal Alu

natal-alu-ligbed-hanolux-tribu.jpeg

Tribù

Natal Alu Sofa

nodi-tribu-hanolux-tuinmeubelen-turnhout.jpg

Tribù

Nodi

nomad-teak-tribu-hanolux.jpg

Tribù

Nomad

nox-tribu-hanolux-outdoor-eettafel.jpg

Tribù

Nox

senja-sofa-tribu-haolux-turnhout-design-loungeset-chaise-longue.jpeg

Tribù

Senja Sofa

tribu-eettafel-t-table-hanolux-outdoor.jpg

Tribù

T-Table

tao-tafel-tribu-hanolux.jpg

Tribù

Tao

hanolux-tosca-linen-collectie-wellness.jpg

Tribù

Tosca

shindi-wenge-tapijt-rug-tribu-hanolux.jpg

Tribù

Shindi buitentapijt

loft-buitentapijt-tribu-hanolux.jpg

Tribù

Loft buitentapijt

monsieur-tricot-verlichting-hanolux-tribu.jpg

Tribù

Monsieur Tricot buitenverlichting

nomad-tribu-hanolux-pouf-poef.jpg

Tribù

Nomad Poufs

pouf-tribu-outdoor-hanolux.jpg

Tribù

Pouf Tribù

pavilion-tribu-hanolux-daybed.jpg

Tribù

Pavilion

vis-a-vis-tribu-eettafel-hanolux.jpg

Tribù

Vis à vis

vis-a-vis-sofa-modulair-tribu-hanolux.jpg

Tribù

Vis à vis loungeset

flex-manutti-hanolux-turnhout.jpg

Manutti

Flows

manutti-kumo-lounge-hanolux.jpg

Manutti

Kumo

kobo-manutti-turnhout-hanolux-outdoor-tuinmeubelen.jpg

Manutti

Kobo

manutti-duo-stoel-hanolux.jpg

Manutti

Duo

radoc-manutti-hanolux-stoel-outdoor.jpg

Manutti

Radoc

manutti-solid-collectie-hanolux.jpg

Manutti

Solid

minus-manutti-fossil-flint-hanolux.jpg

Manutti

Minus

torsa-manutti-hanolux.jpg

Manutti

Torsa

air-lounge-manutti-hanolux.jpg

Manutti

Air

elements-manutti-hanolux.jpg

Manutti

Elements

san-bank-manutti-hanolux.jpg

Manutti

San

poef-touch-manutti-hanolux.jpg

Manutti

Touch poef

manutti-sunrise-tsuki-linear-ambiance-hanolux.jpg

Manutti

Linear tapijt

twist-rug-manutti-hanolux.jpg

Manutti

Twist buitentapijt

lounge-organix-hanolux-royal-botania.jpg

Royal Botania

Organix

exes-160-exes-55.jpg

Royal Botania

Exes

Tip van onze Masters
sh1898-gigantografia.jpg

Royal Botania

Conix

zenhit-royal-botania-lounge-teak-hanolux.png

Royal Botania

Zenhit

ninix-1.jpg

Royal Botania

Ninix

ninix-lounge-3-hanolux.jpg

Royal Botania

Ninix Lounge

u-nite-alura-hanolux-royal-botania.jpg

Royal Botania

U-nite

201020-rb-calypso-view-3-cly-70.jpg

Royal Botania

Calypso

jive-8-kopie.jpg

Royal Botania

Zidiz

nodi-sofa-tribu-hanolux-turnhout-tuinmeubelen.jpg

Tribù

Nodi Sofa

alu-x-natal-tribu-hanolux.jpg

Tribù

Natal Alu-X

tribu-drops-hanolux-side-table.jpg

Tribù

Drops

manutti-hanolux-cobi-tafel-koffie-outdoor.jpg

Manutti

Cobi

manutti-tsuki-hanolux-teak-bijzettafel.jpg

Manutti

Tsuki

lounge-royal-botania-hanolux-alura.jpg

Royal Botania

Alura

lounge-royal-botania-hanolux-alura.jpg

Royal Botania

Alura Lounge

exes-folia-02.jpg

Royal Botania

Folia

oazz-02.jpg

Royal Botania

Oazz parasol

life-a05-palma-groot.jpg

Royal Botania

Palma parasol

mozaix-lounge-alu-02-groot.jpg

Royal Botania

Mozaix

formentera-jive-zidiz-groot.jpg

Royal Botania

Jive

traverse-royal-botania-hanolux-turnhout-plooitafel.jpg

Royal Botania

Traverse

hanolux-calypso-lounge-tono-70-pouf-conix-60t-side-table.jpg

Royal Botania

Tono

qt-royalbotania.jpg

Royal Botania

QT

samba-low-dining-royal-botania-hanolux.jpg

Royal Botania

Samba

butler-all-sizes-groot.jpg

Royal Botania

Butler

strappy-195-royal-botania-hanolux.jpg

Royal Botania

Strappy

dedon-aiir-mood-01-groot.jpg

Dedon

Aiir

dedon-mbrace-mood-01-groot.jpg

Dedon

Mbrace

Tip van onze Masters
dedon-seax-mood-07-hanolux.jpg

Dedon

Seax

dedon-tibbo-2019-01-groot.jpg

Dedon

Tibbo

dedon-brixx-lounge-modulair-hanolux.jpg

Dedon

Brixx

dedon-dala-mood-1.jpg

Dedon

Dala

dedon-sealine-lounge-outdoor-hanolux.jpg

Dedon

Sealine

dedon-mbarq-baltic-lounge-hanolux.jpg

Dedon

Mbarq

dedon-kida-mood-01.jpg

Dedon

Kida

spectra-zweefparasol-umbrosa-hanolux.jpg

Umbrosa Parasols

Spectra

umbrosa-parasol-kopen-infina-hanolux.jpg

Umbrosa Parasols

Infina

spectra-ux-cantilever-umbrella-architecture-hr.jpg

Umbrosa Parasols

Versa UX Architecture

spectra-ux-cantilever-umbrella-architecture-full-black-hr.jpg

Umbrosa Parasols

Versa UX Full Black

powerplay.jpg

Zwemspa PowerPlay™

hottub6.jpg

Hot Tub

technogym-cycle-suits-any-home-environment.jpg

Technogym Cycle

medium-technogymbikemanimage.jpg

Technogym Bike

enjoy-jacuzzi-bubbelbad-kopen-hanolux-turnhout.png

Jacuzzi Enjoy

wunder-table-22-header-hanolux-tuintafel-tuinmeubelen.jpg

Wünder

The Table

wunder-bench-7.jpg

Wünder

The Bench

wunder-the-circle-008-hanolux-tuinmeubelen-tuintafel-belgisch.jpg

Wünder

The Circle

wunder-picknickbank-belgisch-design-tuinmeubelen-the-circle-4.jpg

Wünder

Wünder Tuinaccessoires

dsc-9221.jpg

Glowbus

dunes-koffietafel-teak-tribu-hanolux.jpg

Tribù

Dunes

hanolux-tribu-2021-amanu-6-2.jpg

Tribù

Amanu

hanolux-tribu-2021-senja2-2.jpg

Tribù

Senja

Tip van onze Masters
dedon-nestrest-mood-01-hanolux.jpg

Dedon

Nestrest

roii-eetstoel-dedon-hanolux.jpg

Dedon

ROII

dedon-bellmonde-eettafel-tafel-armstoel-hanolux.jpg

Dedon

Bellmonde

styletto-rond-eettafel-eetstoel-royal-botania-hanolux.jpg

Royal Botania

Styletto

styletto-lounge-royal-botania-hanolux.jpg

Royal Botania

Styletto Lounge

manutti-ambience-zendosense-lumo.jpg

Manutti

Zendo Sense

manutti-sunrise-tsuki-linear-ambiance-hanolux.jpg

Manutti

Sunrise

umbrosa-nano-ux-full-black-cantilever-umbrella-lr-hanolux.jpg

Umbrosa Parasols

Nano UX

ukiyo-collection-by-monica-armani.jpg

Tribù

Ukiyo

otto-tribu-eettafel-scuro-armstoel-hanolux.jpg

Tribù

Otto

Nieuwe collectie
lamp-luna-tribu-hanolux-turnhout.jpg

Tribù

Luna buitenverlichting

hanolux-tribu-koffietafel-lage-tafel-hexagon.jpg

Tribù

Hexagon

sandua-armstoel-manutti-pepper-teak-hanolux.jpg

Manutti

Sandua

nubo-hanolux-manutti-tapijt.jpg

Manutti

Nubo Buitentapijt

Tip van onze Masters
eetstoel-fensi-royal-botania-hanolux.jpg

Royal Botania

Fensi

lounge-mambo-hanolux-royal-botania-turnhout.jpg

Royal Botania

Mambo

ostrea-u-nite-hanolux-royal-botania.jpg

Royal Botania

Ostrea

rug-royal-botania-tapijt-outdoor-hanolux.jpg

Royal Botania

Rug buitentapijt

bloom-parasol-royal-botania-hanolux.jpg

Royal Botania

Bloom parasol

dedon-daydream-outdoor-tuinmeubelen-hanolux.jpg

Dedon

Daydream

hanolux-dedon-porcini-outdoor-bijzettafel.jpg

Dedon

Porcini

versa-ux-sand-zweefparasol-umbrosa-hanolux.jpg

Umbrosa Parasols

Versa UX Sand

20-jardinico-jcp-1-230x230-hanolux.jpg

Jardinico parasols

Caractère JCP.1

21-jardinico-jcp-2-hanolux.jpg

Jardinico parasols

Caractère JCP.2

22-jardinico-jcp-3-hanolux.jpg

Jardinico parasols

Caractère JCP.3

22-jardinico-scoop-jcp-4-hanolux.jpg

Jardinico parasols

Caractère JCP.4

22-jardinico-azore-300x300-hanolux.jpg

Jardinico parasols

Attitude Azore

22-jardinico-antego-350x-hanolux.jpg

Jardinico parasols

Attitude Antego

20-jardinico-malibu-200x200-hanolux-middenstam.jpg

Jardinico parasols

Attitude Malibu

2021-07-technogym-elliptical-hanolux.jpg

Technogym Elliptical

bymi-mortex-tuintafel-hanolux-3.jpg

Bymi mortex tafel

lotus-vuurhaard-vuurschaal-brandhout-brandend-hout-eyecatcher.png

Lotus

the-ring-wunder-hanolux-vuurschaal-cortenstaal.jpg

The Ring

32.jpg

Saunum Saunakachel

hanolux-tribu-zetel-pure-lounge.jpg

Tribù

Pure Sofa

tribu-suro-hanolux-zetel-stoel-tuinmeubelen.jpg

Tribù

Suro

Nieuwe collectie
mai-pouf-poef-tribu-ottoman-hanolux.jpg

Tribù

Mai Poufs

Nieuwe collectie
dedon-cirql-nu-armstoel-hanolux.jpg

Dedon

Cirql NU

Nieuwe collectie
jht-j-lxl-porcelain-oh.webp

Jacuzzi® J-LX®

Tip van onze Masters
jht-j-lxl-porcelain-oh.webp

Jacuzzi® J-LXL®

Tip van onze Masters
dedon-hanolux-papyon-outdoor.jpg

Dedon

Papyon

Nieuwe collectie
hanolux-manutti-tuinmeubelen-muyu.jpg

Manutti

Muyu

Nieuwe collectie
Ofyr Cozinha Elba Buitenkeuken

Ofyr Cozinha Elba

cozinhap009-website-images-02-scaled.webp

OFYR Cozinha Samos

cozinhap009-website-images-06-scaled.webp

OFYR Cozinha Sylt (Kamado)

cozinhap009-website-images-03-scaled.webp

OFYR Cozinha Sylt (Plancha)

bromic-platinum-electric-crop.jpg

Bromic Platinum Smart-Heat Elektrisch

Tip van onze Masters
22-jardinico-pots-terra-001.jpg

Jardinico parasols

Jardinico Terra

24-jardinico-cumino-conico-001-11200x628.jpg

Jardinico parasols

Jardinico Cumino

23-03-12-bromic-heating-hyatt-dehradun-14-1600x1067.jpg

Bromic Tungsten Smart-Heat Elektrisch

Tip van onze Masters
platinum-gas-in-situ-1024x683.jpg

Bromic Platinum Smart-Heat Gas

usa-san-diego-decoy-lakehouse-hotel-tungsten-gas-5.jpg

Bromic Tungsten Smart-Heat Gas

dsc01766-bearbeitet-1600x1067.jpg

Bromic Eclipse Smart-Heat Elektrisch

Tip van onze Masters
te-portable-residential-hr-scaled.jpg

Bromic Tungsten Smart-Heat Portable Gas

img-3076-scaled.jpg

Bromic Eclipse Smart-Heat Portable

Tip van onze Masters
infraworld-infrarotkabine-triosol-unica-3-a6deeb9ad1cc8b98ed404ebccf18725a.webp

Infraroodsauna Infraworld

Infraworld Triosol Unica 3

sfeer-145-glas.jpg

Infraroodsauna Infraworld

Infraworld Triosol Glas 145 (390322)

infraworld-infrarotkabine-triosol-basel-145-85036e05e9732db6c9a25c34c0b2564e.webp

Infraworld Triosol Basel 145

infraworld-infrarotkabine-triosol-basel-145-85036e05e9732db6c9a25c34c0b2564e.webp

Infraworld Triosol Basel 125

detail-natura-vitallight-cac527657276cde01f84fa2d8047ab66-1.webp

Infraworld Vario Natura 148 Hoek

7.png

Heatstrip Max

wall-mounted-insitu-2.jpg

Heatstrip Intense

heatstrip-elegance.png

Heatstrip Elegance

Tip van onze Masters
6698-scott-brown-landscapes.jpg

Heatstrip Design Full Black

Tip van onze Masters
enhance4-scaled.jpg

Heatstrip Enhance

Tip van onze Masters
vision-3200w-radiant-heater-terrace-czech-republic-01.jpg

Heatscope Vision

Tip van onze Masters
terrasverwarming-heatscope-8.jpg

Heatscope Spot

Tip van onze Masters
pure-2400w-radiant-heater-indoor-kitchen.jpg

Heatscope Pure

heatscope-next-energy-heizstrahler-german-design-award-winner.jpg

Heatscope Next

heatsail-dome-hanolux-terrasverwarmer.jpeg

Heatsail Dome

Tip van onze Masters
disc1-1.jpg

Heatsail Disc by Studio Piet Boon

beem-heatsail-new-beautiful-design-02.jpeg

Heatsail Beem

Tip van onze Masters
terrasverwarmer-heatsail-glow-21-hanolux.jpg

Heatsail Glow

leaf.png

Heatsail Leaf

JHT_J235_Porcelain_OH_2023.png

Jacuzzi® J-235

Tip van onze Masters
jht-j245-porcelain-oh-2023.png

Jacuzzi® J-245

Tip van onze Masters

Open Zondag - 24 maart

Ja, ik kom langs