Kortingen op Tuinmeubelen

Kom langs in onze 3000m² showroom

Pittige varkensbrochettes

Geschreven door:
Hanolux

Benodigdheden

  • 500 gr. varkenslende, in blokjes gesneden
  • 1⁄2 theelepel hot pepper saus
  • 4 eetlepels Italiaanse saladedressing
  • 1⁄2 groene paprika, in stukjes gesneden
  • 1⁄2 rode paprika, in stukjes gesneden
  • Enkele ananasschijven uit blik, uitgelekt
  • 1 theelepel citroensap
  • 3 eetlepels honing
  • 8 eetlepels barbecuesaus
Methode: direct grillen Voorbereidingstijd: 15 minuten

Bereidingswijze

  1. Mix de barbecuesaus, de saladedressing, de honing, het limoensap en de hot pepper saus in een schaal of grote afsluitbare plastic zak. Meng goed.
  2. Voeg de blokjes varkensvlees toe en laat het geheel marineren op kamertemperatuur gedurende 1 uur of tot 24 uren in de koelkast.
  3. Steek afwisselend de varkensblokjes, de groene en rode paprika alsook de stukjes ananas op een spies.
  4. Grill op de medium stand gedurende 4 tot 6 minuten per zijde, draai één keer om. Tijdens de laatste 3 minuten borstelt u de overblijvende marinade over de brochettes.