Jacuzzi's in stock 🎉

Ja, ik wil elke dag genieten
Technogym Bench

Technogym Bench

De alles-in-een fitnessbank van Technogym is zo gemaakt dat je eindeloos veel body workouts kan uitvoeren. De unieke combinatie van weerstandsbanden, dumbbells, weighted knuckles én een trainingsmat in één compacte fitnessbank.

Trainingsvariatie

De Technogym Bench bevat een combinatie van geïntegreerde trainingstools waarmee je meer dan 200 verschillende oefeningen kan uitvoeren. Dit maakt de Technogym Bench, ongeacht je fitnessniveau of doel, jouw perfecte trainingsparter. De Bench bevat verzwaarde handgrepen, weerstandsbanden, dumbbells en een trainingsmat.

Compact formaat

Het slimme design van de Technogym Bench biedt maximaal comfort en afwisseling op een klein oppervlak. Met zijn bescheiden afmetingen en doordachte opbergruimtes past dit trainingsstation overal. Zo wordt de kleinste ruimte omgetoverd in een echte gym.

Mobiele fitness

Dankzij de geïntegreerde wielen kan de Technogym Bench gemakkelijk worden verplaatst en opgeborgen. Maak je eigen fitnessroutine en experimenteer met de verschillende oefeningen die uitgevoerd kunnen worden. Verstevig je buikspieren met de verzwaarde handgrepen, stretch je spieren met de elastische weerstandsbanden en train je afzonderlijke spiergroepen met de dumbbells. Alles is mogelijk!

Specificaties

Afmetingen

113 x 37,6 x 44 cm

Gewicht lege bank

35 kg

Gewicht gevulde bank

130 kg

Accessoires

Dumbbels (5 paar) Weerstandsbanden (3 paar) Verzwaarde handgrepen (3 paar) Trainingsmat

Dumbbels

2,5 kg - 3,5 kg - 5 kg - 7,5 kg - 10 kg

Verzwaarde handgrepen

0,5 kg - 1,0 kg - 1,5 kg

Bekijk een ander fitnessmodel van Technogym

SHOWROOM HANOLUX

3000m² aan inspiratie