Open Zondag - 26 september 🎉

Ja, ik wil de showroom bekijken
Technogym Bike

Technogym Bike

Met deze professionele hometrainer beleef je de soepelste en snelste rit ooit. Dankzij de snelle instellingen past deze hometrainer zich binnen enkele seconden aan je lichaam aan.

Stil

Dankzij de magnetische Poly-V®-riem is het luidste geluid in de ruimte je eigen ademhaling.

Gemakkelijk

Gewoon aanzetten en beginnen. Wijzig onderweg simpel de instellingen van het zadel en stuur.

Meeslepend

Duik in de beleving van de Technogym App. Geniet van live en on-demand indoor cycling-lessen van je favoriete trainers en fitnessstudio's. De beelden op het 22-inch scherm zijn zo levendig dat het voelt alsof je echt midden in een les zit.

Specificaties

Afmetingen

1214 x 589 x 1382 mm

Scherm

22” full HD touchscreen

Compatibiliteit hartslagtoestel

Bluetooth / Ant+

Gewicht Toestel

67 kg

Gewicht Vliegwiel

17,4 kg

Technogym Live

Live & on-demand lessen

Technogym Bike wordt standaard geleverd met on-demand indoor cycling-lessen gegeven door Technogym Trainers, Technogym Outdoors en Total Body Workouts. Inclusief een gratis proefperiode* van 30 dagen voor de live- en on-demand-lessen van 1Rebel en Revolution.

Geniet van live en on-demand indoor cycling-lessen van je favoriete trainers en fitnessstudio's. Word lid van de community, fiets de sterren van de hemel en daag wereldwijd mede-fietsers uit.

Persoonlijke entertainment

Geniet van je favoriete content tijdens het fietsen. Bekijk je favoriete Netflix-serie of tv-programma op het HD-scherm, ga naar je YouTube-afspeellijsten of blader door de meest populaire websites.

Total body work-outs

Breid je fietstrainingen uit en ga voor een full body work-out door krachttrainingsoefeningen toe te voegen aan je cardiotraining. De kantelbare console geeft de beste kijkervaring vanuit elke trainingspositie.

Geniet aan het einde van elke rit van een energieke sessie met de vrije gewichten.

Bekijk een ander fitness model van Technogym

SHOWROOM HANOLUX

3000m² aan inspiratie