saunakachel-tulikivi-hanolux-turnhout.jpg

Tulikivi Saunakachel

De Tulikivi Saunakachels zijn milieuvriendelijke en warmte-vasthoudende kachels in een modern jasje. Dit Finse bedrijf is specialist in het bewerken van steen waardoor ze een grote variatie hebben van natuur- en gietsteen ontwerpen.

  De moderne ontwerpen van de Tulikivi Saunakachel en de vele bekledingsopties zorgen ervoor dat deze een uniek karakter hebben en gepast zijn in elke sauna. De materialen zijn van topkwaliteit en uniek in de saunasector. Er is nagedacht over het kleinste detail zodat je het perfecte microklimaat kan aanhouden in jouw sauna.

  Ontdek hieronder alle voordelen van de Tulikivi Saunakachel en maak je klaar voor een zorgeloze wellnesservaring!

  De voordelen van een Tulikivi

  👉 Natuursteen en gietsteen bieden meer dan alleen een uitstekend design.
  👉 Creëer gemakkelijk het juiste microklimaat in je sauna.
  👉 Heb controle over de temperatuur van de saunastenen zodat je kan kiezen tussen droge of natte stoom.
  👉 De Tulikivi Saunakachels zijn zo ontworpen zodat zelfs je kinderen veilig kunnen genieten zonder zich te verbranden.
  👉 Bespaar energie met de sensorafstandsbediening die je in de sauna kan installeren om de temperatuur precies te regelen.

  Onze favorieten

  naava-hanolux-tulikivi-saunakachel-rigata.png

  Naava

  Deze Naava saunakachel van Tulikivi is een tijdloos model dat in elke sauna past. De cilindervorm is gemaakt uit speksteen, een uniek materiaal dat aan alle belangrijke eisen voor het bouwen van kachels voldoet. De Naava wordt gelijkmatig warm en straalt deze rustig uit naar je lichaam. Het model bestaat in 3 varianten: licht grijze speksteen, donkere speksteen en een inbouwmodel.

  routa-tulikivi-hanolux-saunakachel-turnhout.png

  Routa

  Door zijn compactere vorm is de Routa van Tulikivi ideaal om te plaatsen in kleinere sauna's. Ondanks zijn compacte afmetingen heb je voldoende ruimte om de saunastenen te plaatsen en de warmte rustig te laten vrijkomen. De buitenzijde is gemaakt uit speksteen waardoor de oppervlaktetemperatuur laag blijft, en dus veilig om aan te raken.

  hile-rigata-saunakachel-hanolux-turnhout.png

  Hile

  Dankzij het slanke en elegante design is de Hile saunakachel van Tulikivi gemakkelijk te plaatsen in allerlei sauna's. De kacheldeur kan worden aangepast om deze links of rechts te openen, wat extra vrijheid geeft bij de plaatsing. De Hile is een traditionele Finse saunakachel en maakt jouw wellnesservaring extra gezellig door de kleine open haard onderaan. Dit model is te verkrijgen in 4 verschillende afwerkingen.

  Bekijk onze sauna's