Technogym Wellness Ball

Technogym Wellness Ball

De Wellness Ball zorgt ervoor dat u op een gezonde en effectieve wijze kan zitten. Balancerend op de fitnessbal maakt u uw core sterk, creëert u een juiste lichaams- en zithouding, en een betere coördinatie. Sporten terwijl u zit dus, achter uw bureau, voor de tv of aan de eettafel. 

Bevorder uw stabiliteit

Door het zitten op de Wellness Ball van Technogym maakt uw rug een reeks microbewegingen de in uw wervelkolom een stabiliserende werking creëren. Hierdoor versterkt u uw corespieren en ontwikkelt u een correcte zithouding. De gymbal leent zich ook uitstekend voor stretch-, spierversterkende en stabiliteitsoefeningen.

Hoogwaardige materialen

Zorgvuldig geselecteerde materialen staan garant voor stabiliteit, houvast en een zacht oppervlak. De Wellness Ball van Technogym is gecertificeerd, veilig en bestand tegen barsten. De bal is 100% made in Italy en gemaakt van hoogwaardig PVC en vinyl, beide geschikt voor recycling. Daarnaast is deze fitnessbal ftalaatvrij, latexvrij en voldoet aan alle Europese veiligheidsvoorschriften. 

Slimme hoes

Om de fitnessbal op te blazen opent u de rits, verwijdert de hoes en controleert of de bal goed is opgeblazen. Als u de rits volledig kunt sluiten, is de fitnessbal tot de juiste spanning opgeblazen. Deze hoes is hygiënisch en gemaakt uit verschillende stoflagen die ademend en antibacterieel zijn. Het bovenste deel is gemaakt voor stabiliteit, de onderzijde is voorzien van een speciaal door Technogym ontwikkelt antislipmateriaal zodat de bal niet wegrolt.

Specificaties

Afmetingen

550 mm diameter

Maximumgewicht gebruiker

160 kg

Extra

Geschikte grootte voor aan een bureau (met gemiddelde hoogte van 70cm)

SHOWROOM HANOLUX

3000m² aan inspiratie