Open zondag - 25 februari 🎉

Ja, ik kom langs
dscf2047.jpg

Kooduu

Kooduu is een merk dat Scandinavisch geïnspireerde producten creëert met een bepaald gevoel van 'hygge'. De Lite-up en Synergy verlichting en speakers zijn de perfecte metgezel tijdens een zomerse barbecue, een picknick in het park of een romantisch avondje. Je kan ze overal mee naartoe nemen en zowel binnen als buiten gebruiken.

  kooduu-synergy-buiten.jpg

  Synergy

  De Synergy van Kooduu is een reeks vloerlampen met meerdere gebruiksmogelijkheden. Ze zijn voorzien van een compartiment dat gebruikt kan worden om een mooie plant in te zetten of om je favoriete drankje samen met ijs koud te houden. Er is ook een bluetooth speaker geïntegreerd.

  De Synergy is gemaakt van hoogstaande materialen met een lederen handvat en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

  pf-73a15cda-lite-up-square.jpg

  Lite-up

  De Lite-up is een dimbare LED lamp met een uniek Deens design. Dankzij de ingebouwde oplaadbare batterij, het compacte formaat en de houten handgreep, verplaats je hem gemakkelijk naar verschillende locaties in je tuin.

  Het elegante ontwerp en de dimbare verlichting zorgen direct voor een gezellige sfeer.

  dscf2030.jpg

  Eenvoudig te verplaatsen

  Zowel de Synergy als Lite-up zijn licht van gewicht en voorzien van een mooi handvat. Je kunt genieten van je Kooduu waar je maar wilt want hij heeft een grote oplaadbare batterij waardoor je geen rekening hoeft te houden met kabels en aansluitingen.

  dscf2042.jpg

  Warm LED licht

  De lampen van Kooduu stralen een gezellige sfeer uit door het warme LED licht. De Lite-up is dimbaar waardoor je de perfecte mood kan creëren voor elk moment.

  kooduu-products60-1.jpg

  Speaker

  De Synergy is voorzien van een bluetooth speaker waardoor je eenvoudig verbinding maakt met je smartphone om je favoriete muziek af te spelen.

  kooduusynergyclosehandle-edited.jpg

  Hoogwaardige materialen

  Bij het ontwerp wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals leer of hout voor het handvat, bewerkt aluminium en zachte rubber voor de pootjes.

  Online bestellen

  Bekijk een kleine selectie van het assortiment op onze webshop of bekijk meer in onze showroom.

  Ga naar de webshop