Open zondag - 25 februari 🎉

Ja, ik kom langs
ctr-tribu-hanolux-tuinmeubelen-turnhout.jpg

CTR Tuinmeubelen van Tribù

Italiaans designer Piergiorgio Cazzaniga doet met de CTR collectie waar hij goed in is: technisch vernuft combineren met een schijnbaar eenvoudig ontwerp. De weving met open structuur verwijst naar de eeuwenoude traditie van het weven en biedt een flexibele steun in de rug.

  Het frame van de stoelen bestaat uit gepoedercoate inox buisprofielen die in een ononderbroken lijn geplooid zijn. De hoeken zijn recht maar het profiel blijft toch rond, wat groot vakmanschap vereist. De rug zit slechts op twee punten vast aan het frame, waardoor hij lijkt te zweven. De zitting is bekleed met een kussen dat volledig waterafstotend is en makkelijk af te nemen.

  Details

  Uitvoeringen

  Armstoel, barstoel, loungezetel, tweezit en chaise longue.

  Kleuren

  Keuze uit volgende combinaties: wengé onderstel met wengé of linnen kuip, linnen onderstel met wengé of linnen kuip en wit onderstel met linnen kuip.

  Extra

  Keuze uit meerdere stoffen voor het zit en rugkussen.

  Bekijk een andere Tribù tuinmeubelen collectie

  Laat je inspireren door onze 3000m² showroom


  👉 Bij Hanolux geniet je van meer dan 50 jaar ervaring.

  👉 Langdurige relaties met voornamelijk Belgische topmerken.

  👉 Al onze tuinsets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, opstellingen en kleuren, maak je tuinset helemaal uniek!

  👉 Onze outdoor living specialisten begeleiden je graag van A tot Z bij jouw plannen.

  moodboard-website-2020.jpg

  Wij maken jouw voorstel op maat

  Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van jouw terras of tuin.

  Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

  Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.