illum-hanolux-tribu-tuinmeubelen-turnhout-tuinmeubelen.jpg

Illum Tuinmeubelen van Tribù

De Illum collectie is de outdoor vertaling van klassiek Scandinavisch design, met materiaal dat weerstaat aan alle weersinvloeden. Functionaliteit staat voorop bij Illum, zonder daarbij aan comfort en klasse in te boeten.

Aluminium werd gebruikt als alternatief voor hout, rekbestendig Batyline voor de zitting. De zachtglooiende rugleuning van de stoel zorgt voor een uitnodigend uitzich en zitcomfort, de tafel met ranke poten is puur en eenvoudig gehouden met als detail mooi afgewerkte ronde profielen.

Details

Uitvoeringen

Armstoel, bartafel, eettafel, zitbank en ligbed.

Kleuren

Volledige collectie te verkrijgen in wengé, wit of linnen. Tafelbladen mogelijk in teak of verschillende keramische afwerkingen.

Extra

Stoelen zijn zeer comfortabel, zelfs zonder zitkussen.

Bekijk een andere Tribù tuinmeubelen collectie

Laat je inspireren door onze 3000m² showroom


👉 Bij Hanolux geniet je van meer dan 50 jaar ervaring.

👉 Langdurige relaties met voornamelijk Belgische topmerken.

👉 Al onze tuinsets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, opstellingen en kleuren, maak je tuinset helemaal uniek!

👉 Onze outdoor living specialisten begeleiden je graag van A tot Z bij jouw plannen.

moodboard-website-2020.jpg

Wij maken jouw voorstel op maat

Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van jouw terras of tuin.

Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.