Open zondag - 25 februari 🎉

Ja, ik kom langs
nox-tribu-hanolux-outdoor-eettafel.jpg

Nox Tuinmeubelen van Tribù

De royale Nox tafel is een echt meesterstuk, met een handgemaakt blad van geglazuurde lavasteen. 400-jaar oude lavasteen afkomstig van Vesuvius wordt met de hand geglazuurd en dan gebakken, dit maakt elk blad uniek.

  Omdat schoonheid in imperfectie schuilt, werd een subtiel craquelé-effect toegevoegd. Het gladde oppervlak weerkaatst op een prachtige manier de omgeving en het ambachtelijke handwerk maakt elk blad uniek. De glazuurlaag zorgt er bovendien voor dat het tafelblad water-, hitte-, vorst-, UV- en vlekbestendig is. Het blad van de Nox tafel rust op een slank, maar stevig onderstel van gepoedercoat inox. Hierdoor oogt de tafel verrassend licht en elegant.

  Details

  Uitvoeringen

  Eettafel

  Kleuren

  Onderstel in wengé, wit of linnen met een tafelblad in lavasteen of keramiek.

  Bekijk een andere Tribù tuinmeubelen collectie

  moodboard-website-2020.jpg

  Wij maken jouw voorstel op maat

  Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van jouw terras of tuin.

  Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

  Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.

  Laat je inspireren door onze 3000m² showroom


  👉 Bij Hanolux geniet je van meer dan 50 jaar ervaring.

  👉 Langdurige relaties met voornamelijk Belgische topmerken.

  👉 Al onze tuinsets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, opstellingen en kleuren, maak je tuinset helemaal uniek!

  👉 Onze outdoor living specialisten begeleiden je graag van A tot Z bij jouw plannen.