Blog Een deugddoende hydrotherapie van Jacuzzi

Een deugddoende hydrotherapie van Jacuzzi

Of het nu gaat om ontspanning, herstel of sociale gelegenheid, we zien hydrotherapie terugkomen doorheen de geschiedenis; van natuurlijke warmwaterbronnen tot speciaal gebouwde grote badhuizen. Ook bij Jacuzzi® kennen ze het helende effect van water als geen ander.

jacuzzi-spa-j-lxl-detail-couple-relax01.jpg

Gepubliceerd op 22 maart 2021

Jacuzzi
Zwemspa

Hydrotherapie zit al van bij het ontstaan van Jacuzzi® in hun DNA. Toen Kenneth Jacuzzi® op zeer jonge leeftijd een ernstige vorm van kinderartritis kreeg, zagen de broers Jacuzzi® dat de hydrotherapie in het ziekenhuis voor heel wat pijnverlichting zorgde bij hun neefje. Dus gingen ze aan de slag om hem ook thuis verder te kunnen helpen. 

In 1956 kwamen ze met een oplossing. Door hun voorkennis van hydrotechniek leidde dit tot de creatie van de draagbare hydrotherapie pomp. Deze pomp kon in ieder bad geplaatst worden en gaf je thuis een therapeutische spa voor verlichting van pijn.

Sindsdien is het bubbelbad geboren en zijn ze bij Jacuzzi® niet gestopt met het perfectioneren van hun spa’s, altijd met het oog gericht op een betere therapeutische ervaring. Benieuwd naar alle Jacuzzi's die ze in de aanbieding hebben? 

Ontdek ons Jacuzzi® aanbod

De voordelen van Jacuzzi® op je lichaam

Dankzij hun jarenlang onderzoek en continue innovatie, weet Jacuzzi® als geen ander wat de belangrijkste elementen voor een deugddoende sessie zijn:

👉 Gewichtloosheid

Vanaf dat je jezelf in het water begeeft, voel je direct de impact ervan op je lichaam. Je gewicht vermindert met 90% en neemt zo de druk op je gewrichten en spieren af. Het gevoel van gewichtloosheid brengt je lichaam en geest in een ontspannen sfeer zodat niet alleen pijn gaat varen maar ook al je zorgen en stress.

👉 Warmte

Voeg je hier warmte aan toe, dan gaat je lichaamstemperatuur stijgen en je bloedvaten gaan verwijden. Zo krijg je een betere bloedcirculatie die ervoor zorgt dat zuurstof en voedingstoffen gemakkelijker door het lichaam getransporteerd worden. Ook je spieren zullen door de warmte versoepelen en ontspannen.

👉 Massage

Samen met een intense hydromassage via de therapeutische jets van Jacuzzi® verlicht je zo alle pijnpunten van je lichaam en komen er natuurlijke pijnstillers vrij.

Hydrotherapie als streling voor lichaam en geest

Elke dag genieten van hydrotherapie in je Jacuzzi®, dat is niet alleen positief voor je lichaam maar ook voor je geest. Kies voor een ontspannen ochtend of stressvrije avond en ga voor dat zen gevoel van top tot teen in het water! 💦

Bezoek onze showroom

De showroom van Hanolux? Dat is 3.000 m² boordevol inspiratie voor jouw droomexterieur. 

jacuzzi-bubbelbad-spa-whirlpool-hot-tub-belgie-antwerpen-turnhout-hanolux-jets-buiten-spa-jaccuzi-10.jpg

Open Zondag met BBQ demo's ☀️

Ja, ik kom langs