Open zondag - 30 januari 🎉

Ja, ik kom graag langs
Jacuzzi series vergelijken

Jacuzzi series vergelijken

Snel de verschillende Jacuzzi® series vergelijken, wij geven hieronder een korte uitleg over alle verschillende series. Zo kan jij snel de Jacuzzi® serie vinden die jou het meeste aanspreekt!

De verschillende Jacuzzi® series

Jacuzzi J-200 Classic

De Jacuzzi® J-200 serie is de instapreeks binnen het spa assortiment. Jacuzzi® dacht net zoals bij de andere spa reeksen goed na over de ergonomie, de plaatsing van de jets, de filtering, verlichting en meer.

Geniet van een weldadige hydromassage tegen een zacht prijskaartje in een stripped-down ontwerp met de J-200 bubbelbad serie.

Bekijk de J-200 bubbelbaden

Jacuzzi J-300 Comfort

De Jacuzzi® J-300 serie is de standaardreeks binnen het spa assortiment. Geniet van de enige echte Jacuzzi® met hun gepatenteerde hydromassage, innovatieve filtering en energiezuinig design.

De reeks is recent vernieuwd met een moderner en functioneel design. Maar ook met meer en krachtigere jets voor een diepere en tegelijk zachtere massage.

Bekijk de J-300 bubbelbaden

Jacuzzi J-400 Designer

De Jacuzzi® J-400 collectie is een stapje extra bovenop de J-300 reeks. Geniet van dezelfde geavanceerde hydromassage, top filtering en energiezuinigheid waar Jacuzzi® bekend om is.

De J-400 reeks biedt een uniek vernieuwd design met een verhoogde rug voor extra privacy en vooral gezelligheid.

Bekijk de J-400 bubbelbaden

Jacuzzi J-500 Luxury

De Jacuzzi ® J-500 serie is dé top reeks binnen het Jacuzzi® assortiment. Een uitzonderlijk innovatief design in combinatie met de beroemde Jacuzzi® massage-jets zorgen voor een bubbelbad van een totaal nieuw niveau.

Uniek aan de J-500 serie is het gebogen kuip design en de architecturale buitenverlichting met een exterieur dat geïnspireerd is door geweven designer textiel. Combineer dit met een revolutionaire touchscreen, smartphone integratie en natuurlijk de gepatenteerde jets van Jacuzzi®.

Bekijk de J-500 bubbelbaden

Jacuzzi Italian Design

De Italian design collectie van Jacuzzi® breekt met de typische Amerikaanse spa.
Laat u verbazen door de nieuwe lichting bubbelbaden en geniet van een buitengewoon design met innoverende functies zoals de Virtus, een all-in-one overloop spa.

Met meer dan 65 jaar ervaring en expertise heeft Jacuzzi® nu ook een collectie die meer laat zien dan de klassieke hot tub, maar zoals altijd geniet u van dezelfde exceptionele hydromassage, filtering en technologie.

Ga voor iets speciaals

Jacuzzi Zwemspa

Zwemspa’s of swimspa’s zijn ideaal voor sportievelingen die naast hun dagelijkse work-out willen relaxen in een bubbelbad. Maar ook voor gezinnen die meer uit een bubbelbad willen halen, zijn swimspa’s aan te raden.

Ga naar onze zwemspa's

Waarom kiezen voor een echte Jacuzzi®?

Topkwaliteit met een uitzonderlijke massage

Elk onderdeel van een Jacuzzi®spa is doorheen de jaren geperfectioneerd. Dit komt het beste tot zijn recht in hun uitzonderlijke massagesysteem. Meer jets, zonder een verlies van kracht?

Jacuzzi® maakt dit mogelijk met hun gepatenteerde massagejets die zorgen voor een diepe en tegelijk niet irriterende massage
Bovendien zijn de jets van Jacuzzi® therapeutisch getest, kan je elke jet individueel afstellen naar jouw smaak en is er een extra boosterswitch waarbij je kan kiezen voor een extra krachtige massage. En dan hebben we hebben we het nog niet eens gehad over het Hydrosoothe massagekussen*! Deze zorgt voor een massage aan de nek, hoofd en schouders.

Niets voor niets is de hydromassage van de Jacuzzi® de meest persoonlijke en flexibele massage ter wereld.

Meer dan 65 jaar ervaring - De enige echte Jacuzzi®

Wees zeker van uw investering, nu en in de toekomst. Jacuzzi kan rekenen op meer dan 65 jaar ervaring waarbij zij goed hebben nagedacht over elk onderdeel van jouw spa. Dit zowel bij de hydromassage, ergonomie, energiezuinigheid, geluidsniveau, filtering en design

Vertrouw op de expertise van de enige echte Jacuzzi waar alle andere merken zich mee vergelijken.

Energiezuinig en fluister-stil

Bij Jacuzzi geniet je van de beste isolatie op de markt, wat zorgt voor een energiezuinige spa. De omkasting en cover van de spa zijn super geïsoleerd, maar Jacuzzi gaat nog een stapje verder!

Dit door de gepatenteerde 4-lagen isolatie* van de kuip, dit zorgt voor extra isolatie en stevigheid van de spa.
Natuurlijk is de spa ook amper te horen in zijn standby stand, zelfs tijdens het gebruik van de jets is het volumeniveau beduidend lager dan bij andere merken. Dus praatjes in de whirlpool kunnen gewoon verder gaan, ook als de jets opstaan.

Clearray technologie - 4 stappen filtratie en bubbelen zonder chloor

Simpel onderhoud met zo goed als geen chloor? Jacuzzi maakt dit mogelijk met hun gepatenteerde Clearray technology. Clearray gebruikt zowel UV-licht, als een ozonator om het water te reinigen van bacteriën. 

De combinatie van de 2 systemen creëert actieve zuurstof in het water, hierdoor wordt je jacuzzi tot wel 3x beschermt tegen bacteriën. Door deze grondige bescherming achter de schermen is er amper chloor nodig bij je wateronderhoud en kun je chloorloos bubbelen.

Combineer dit met een filtratie-systeem op meerdere niveaus en je krijgt de gepatenteerd 4-stappen filtratie* met Clearray van Jacuzzi.

Geen stilstaand water

In tegenstelling tot andere merken heb je bij Jacuzzi geen last van bacterievorming bij stilstaand water .
Jacuzzi maakt gebruik van een constante energiezuinige circulatie van het water d.m.v. een circulatiepomp*.

Andere merken zorgen soms ook voor circulatie, maar nooit bij de leidingen van de jets.

Jacuzzi voorziet standaard een circulatieprogramma waarbij dit water ook wordt gecirculeerd.
Geen stilstaand water dus, geen bacterievorm, geen gedoe en een simpel onderhoud.

Alle toeters én bellen😉

Jacuzzi-time in stijl! Kies uit een uitgebreid assortiment van buitenkleurenkuipkleuren en coverkleuren. Maar ook binnen-, buiten en waterval-verlichting, een audiosysteem of wat dacht je van de SmartTub app-integratie om je spa op afstand te kunnen aansturen en je wateronderhoud te monitoren.


Natuurlijk wateronderhoud met Aqua'Lux  en verlengde garantie

Aqua'Lux zorgt voor een eenvoudig en natuurlijker wateronderhoud van uw bubbelbad. Dankzij de samenstelling van Aqua’Lux moet u minder chemicaliën, zoals chloor, gebruiken om te genieten van helder en zuiver water in uw spa. Hierdoor heeft u minder kans op irritatie van de ogen en huid, zeker bij kleine kinderen en geniet u zonder zorgen van natuurlijk zacht water in uw bubbelbad. 

Bovendien geniet u van korting op Aqua'Lux, gratis levering en een verlengde garantie op uw spa pomp als u inschrijft op ons programma.
Zo werken we graag samen naar een langdurige relatie zonder kopzorgen, ook nadat uw spa geplaatst is.

*Opties en functies kunnen verschillen naargelang de spa serie.