barrelsauna-buiten-sauna-barrel-ovaal-pod-kachel-tuin.jpg

Oval Barrelsauna B

Barrelsauna Sauna Oval Barrelsauna B

De Oval Barrelsauna B heeft extra veel ruimte en is uitgerust met een Harvia M3 houtgestookte saunakachel, saunabanken op twee niveaus in een L-vorm en een kleedruimte. Voor extra verlichting is er ook een rond raam en twee lichtpunten ingebouwd. Daarnaast heeft Model B een grotere saunaruimte dan Model A, maar geen zitjes en tafel aan de buitenkant.

Graag een elektrische kachel, een afgewerkte binnenwand en/of een buitenzijde in zwarte olie? Je hebt helemaal de keuze om jouw ovale barrelsauna uniek te maken.

Afmetingen

  • 240 x 400 x 229 cm

Saunakachel

De Harvia M3 houtgestookte saunakachel is uitgerust met een glazen deur die de sauna doet baden in een warme gloed. Het gebruik van hout om de sauna te verwarmen draagt bij aan de sfeer van het saunaritueel. Bovendien is hij geoptimaliseerd voor efficiënte luchtcirculatie en een gelijkmatige verspreiding van de warmte.

Thermohout

Al onze barrelsauna's zijn volledig van duurzaam thermohout gemaakt. Het blijft zijn mooie uitvoering behouden en zal ook mooi vergrijzen indien het niet behandeld wordt. Er kunnen ook geen waterringen in het hout trekken.

Constructie

De frame waarop de sauna wordt gedragen is zeer sterk en heeft een dubbele constructie met extra lange tand- en groefverbindingen om de cabine waterdicht te houden. De bitumen dakbedekking in twee lagen garandeert deze waterdichtheid en heeft ook een afwateringsgootje om geen aflopend water te krijgen.

barrelsauna-buiten-sauna-hanolux-hout-kachel-dak-panoramisch-verlichting-6-e1548153200773.jpeg
barrelsauna-buiten-sauna-barrel-ovaal-pod-kachel-tuin-2-middel.jpg
oval-sauna-b-1.png
oval-sauna-b-2.png

Vraag de barrelsauna collectiefolder aan 👇

Meer weten over onze buitensauna's? Download onze gratis collectiefolder en blader digitaal doorheen ons barrel sauna assortiment en mogelijkheden.

Download de barrel sauna folder

sauna-ton-zwart.jpg

Laat je inspireren door onze collectie barrelsauna's

Open Zondag met BBQ demo's ☀️

Ja, ik kom langs