Technogym Myrun

Technogym Myrun

De Technogym Myrun is meer dan een loopband alleen. Het toestel is uitgerust met de nieuwste technologie en biedt gepersonaliseerde trainingsprogramma's. Verbeter uw looptechniek en ervaar de beste hardloopbelevingen met de Myrun.

Door en voor hardlopers

De Technogym Myrun combineert een minimalistisch design met innovatieve technologie zoals geen andere loopband dat doet. Deze loopband is bedacht door hardlopers voor hardlopers. Door de schakelaarsfunctie Single Switch start u met een simpele aanraking op het scherm direct uw training. De Myrun heeft ook meerdere ontwerpprijzen wereldwijd ontvangen door zijn vooruitstrevende ontwerp. 

Verbeter uw looptechniek

Door middel van het adaptieve loopoppervlak biedt de Technogym Myrun een perfecte balans in demping en responsiviteit. Het dempt schokken wat de kans op blessures vermindert, zonder aan loopkracht in te boeten. Met de Running Rate helpt u uw hardlooptechniek verbeteren aan de hand van uw snelheid en pasfrequentie. Zo gaat de Running Rate hoger van zodra uw pasfrequentie verhoogt en uw snelheid constant blijft. 

Personaliseer uw training

Met de Myrun van Technogym wordt trainen leuker en efficiënter. Stel programma's en trainingssessies samen gebaseerd op uw persoonlijke doelstelling. Een aantal innovatieve trainingsprogramma's zijn te vinden in de Myrun App. Zo kan u eenvoudig uw favoriete outdoor looptracks downloaden en ze opnieuw beleven op uw loopband. 

Specificaties

Afmetingen

1760 x 785 x 1260 mm

Afmetingen loopoppervlak

1430 x 500 mm

Vermogen motor

220 V / 110 V

Helling

minimum 0% - maximum 12%

SHOWROOM HANOLUX

3000m² aan inspiratie