powerplay.jpg

Zwem-spa PowerPlay™

De Jacuzzi® PowerPlay™ combineert de hydromassage van een jacuzzi met de fun van spelen in een zwembad. In deze kleinere zwemspa kan je genieten van een heerlijke massage, zwemmen of aan de slag gaan met aquafitness.

Deze speelse kleinere zwem jacuzzi focust vooral op fun én massage. De swimspa is goed voorzien van de gerenommeerde massagejets van Jacuzzi, tegenstroomjets om te zwemmen en plaats voor andere fitness activiteiten. De PowerPlay™ is voorzien van een zacht aanvoelende bodem met extra grip waardoor je kan joggen, wandelen, roeien en meer in je spa. Dit zijn uitstekende oefeningen om gewrichtspijn en blessures te beheersen of te voorkomen.

Naast zwemmen en water fitness, is deze kleinere zwemspa ook heel populair als 'fun' bad. De zwem tegenstroomjets geven je een ideale speelbad voor de allerkleinsten, zeker in combinatie met een kleine surfplank.

De PowerPlay™ is een ideale oplossing als je graag wilt spelen met water, maar ook recreatief zwemmen + fitnessen. Zo geniet je 365 dagen per jaar van water in je tuin zonder de klassieke kosten van een verwarmd zwembad.

👉 Maar liefst 8 ergonomische zitplaatsen + 36 PowerPro jets
👉 Minder plaats in je tuin
👉 Zwemmen en water fitness
👉 Ideaal als 'fun' spa

j-13-powerpla-zenith.jpg

PowerPlay™ J-13

381 cm x 236 cm x 134 cm

Van work-out tot pure ontspanning

zwemspa-stroming-jets-swimspa-jacuzzi.jpg

PowerPro® Swim Current Jet

Deze brede stroming is ontworpen om ervoor te zorgen dat het water goed stroomt en genereert een soepele voorspelbare stroming zonder turbulentie voor een geavanceerde zwemervaring.

jcz19-2019-jacuzzi-19ft-swimspa-waterfall-image-5298-groot.jpg

Swim Selector Control

Van beginner tot professional. Getimede trainingsmodus: voor degenen die een strikt trainingsregime hanteren. Trainingsprogrammamodus: Grote variatie aan vooraf gedefinieerde trainingen. Handmatige trainingsmodus: Geeft je maximale waterstroomregeling. Produceert 10km/u stroming van het water.

jcz21-13ft-powerplay-swim-spa-image4.jpg

Schelp-ontwerp

Het beste voor zowel zwemmen als ontspannen. Dankzij de vorm van de kuip wordt golfslag tegen gegaan en krijgt de waterstroming bij de zittingen een transportband-effect.

jacuzzi-in-swimspa-zwemspa-jets.jpg

Elite Hydromassage.

Meer jets staan niet altijd gelijk aan een betere ervaring, maar de juiste jets wel. Van de perfecte mix van lucht en water tot de zorgvuldige plaatsing van elke exclusieve PowerPro® zwemjet, wij leveren de optimale massage

swim-spa-2.jpg

ClearRay® Actieve Zuurstof

Simpel onderhoud met zo goed als geen chloor? Jacuzzi maakt dit mogelijk met hun gepatenteerde Clearray technology. Clearray gebruikt zowel UV-licht, als een ozonator om het water te reinigen van bacteriën.

De combinatie van de 2 systemen creëert actieve zuurstof in het water, hierdoor wordt je jacuzzi tot wel driemaal beschermt tegen bacteriën.

porcelain-smoked.jpg

Solide frame

Het frame in vaste toestand is perfect voor installaties die gedeeltelijk in de grond zijn gewelfd en biedt een stevig frame voor naadloze integratie in terrasplanken of metselwerk-rand.

jht-mar-2020-waterwatch-fitness-tacking-pdp-430x203-groot.jpg

Waterwatch™

Het enige zwemhorloge speciaal gemaakt voor zwemspa’s. Draag uw coach om je pols, analyseer je resultaten, en volg je prestaties, calorische output, afstand, tijd, ronden, intervaltijden en meer. Concurreer met anderen over de hele wereld. Biedt ook hartslagmeting met trillingen en feedback.

Bij aankoop van je swimspa van Jacuzzi, krijg je gratis een waterwatch.

jcz19-2019-19ft-jacuzzi-ss-jodie-exercise-resistance-band-image-3862-groot.jpg

Aqua Fitness-pakket (optioneel)

De toevoeging van dit fitnesspakket maakt van elke zwemspa een universele aquatische gym. De weerstandsbanden voegen een andere dimensie toe aan uw training en kunnen overal in uw zwemspa worden gebruikt binnen het oefen-of zwemtankgebied. De weerstandsbanden creëren een volledig bewegingsbereik en helpen de spierontwikkeling te bevorderen.

Liever wat meer zwemruimte?