Terrasverwarming

Terrasverwarming

’s Avonds gezellig buiten blijven zitten, ook wanneer het wat frisser wordt. Heerlijk! Met onze terrasverwarming blijf je urenlang warm in de zomer én winter. Geniet dankzij een terrasverwarmer zo veel mogelijk van het buitenleven!

Ons assortiment bevat zowel elektrische terrasverwarming als terrasverwarming op gas. Kies je voor een eenvoudige en gemakkelijk te installeren terrasverwarming of heb je liever een verrijdbare? We helpen je graag beslissen welke terrasverwarming nodig is om jouw terras optimaal en energiezuinig warm te houden.

Waarom kiezen voor terrasverwarming? 

Langer van je tuin genieten

Wij staan voor u klaar tijdens alle seizoenen. Laat die wollen truien en sjaals maar achterwege en geniet ook bij kouder weer van de buitenlucht. 

Comfortabel voor jou en je avondgasten

We hebben een immense keuze aan terrasverwarming! Comfort is natuurlijk dus niet te missen op jouw checklist. 

Zowel elektrisch als gas

Verschillende opties, verschillende voordelen. Wij bekijken samen met u wat er mogelijk is en hoe de terrasverwarming het best kan worden geïnstalleerd.

Verplaatsbaar of gemonteerd

Monteert u de terrasverwarming graag aan uw muur of dak of wilt u toch liever een verplaatsbare terrasverwarming? Alles is mogelijk!

Wij helpen je verder

Niet zeker over de wattage, het aantal terrasverwarmers, korte of lange golf straling, de plaatsing? Elke situatie is uniek en onze specialisten overlopen graag samen met jou de mogelijkheden.

Spring binnen in onze showroom en voel zelf het verschil of stuur ons een mailtje.

Ja, ik kom zelf het verschil voelen

Ontdek onze merken

SHOWROOM HANOLUX

3000m² aan inspiratie