exclusive-copy.jpg

PAJU Design Binnenkaarsen

PAJU Design tuinaccessoires Tuinaccessoires PAJU Design Binnenkaarsen

PAJU binnenkaarsen zijn verfijnde, kwalitatieve kaarsen gemaakt van zuivere, hoogwaardige zwarte was die traditioneel in België gevuld wordt. In combinatie met houten lonten, die knisperen als ze branden, of met hoogwaardige katoenen lonten, zorgen ze voor een geweldige sfeer in ieder huis. 

De combinatie van de lonten en de wax garandeert een gelijkmatige branding over het gehele oppervlak. Al de kaarsen worden geleverd in een originele milieuvriendelijke verpakking. Ze zijn er in verschillende geuren, vormen en kleuren - voor ieder wat wils. 

De kaarsen worden gemaakt in de meest populaire maten plantenbakken. Ons doel is niet om de kaars weg te gooien als de was tot het einde van de lonten is opgebrand, maar te hergebruiken als bijvoorbeeld een bloempot.

Varianten & kleuren

De vorm en kleuren van de kaarsen variëren per soort. Bekijk het volledige assortiment op onze webshop om jouw ideale binnenkaars te vinden. 

  • Roos, Olivia, Ada, Lana, Dark, Julian, Terra, Lee, Flam, Joe, Fred, Jade, Leo, Ivy (bowl), Mandy (bowl), Rosie, Axia, Slug, Hace, Potty, James & Pyramid

Geuren

  • Salie: Subtiele geur die een hartige, aromatische culinaire noot heeft met zachte en mild gepeperde tonen die behoren tot de salvia-familie. Werkelijk een heerlijk aroma.
  • Heritage: Mix van bergamot, gember, patchouli, koriander en sandelwood. Hele vlotte, aangename geur.
  • Leathery notes: Een subtiel vleugje rook en fris leer in combinatie met verbrand hout zorgen voor een uitstekende geur voor uw huis. Verbaas uw gasten met deze zachte, maar toch volle geur.
  • Snow on Fire: Een unieke uniseks geur van framboos en jeneverbes om een ​​unieke en boeiende geur te creëren. Een geur van fascinerende contrasten en een heerlijk creatieve moderne nichecompositie.

Materiaal

  • Variërend per soort kaars
824b8565-a9f3-416d-a1a3-b9b34d4eafdc-scaled.webp
fullsizerender-1-2-scaled.webp
8d6aa3a6-20b3-4b4a-98eb-e3e3ae882464-scaled.webp
ac100810-eab8-467e-a4ce-f15ba568a5f0-cff9890e-56b3-469b-871a-7910c090bbbe-copy-scaled.webp

Bekijk alle PAJU Design tuinaccessoires

Ontdek onze andere tuinaccessoires

Bezoek onze showroom

De Hanolux showroom? Dat is 3.000 m² boordevol inspiratie voor jouw droomexterieur. 

hanolux-tribu-2021-senja-detail.jpg

Open Zondag met BBQ demo's ☀️

Ja, ik kom langs