paju-kaarsen-hanolux.jpg

PAJU Design Buitenkaarsen

PAJU Design tuinaccessoires Tuinaccessoires PAJU Design Buitenkaarsen

PAJU buitenkaarsen zijn gemaakt van duurzame materialen, en de pure was bestaat uit zwarte paraffine. PAJU is handgemaakt om een betoverende en ontspannen sfeer te creëren, en vormt dan ook een bijzondere toevoeging aan jouw tuinmeubelen. Door te kiezen voor PAJU-producten creëer je een warm en huiselijk gevoel in jouw buitenruimtes - en nodig je jouw gasten uit om te gaan zitten en te genieten van de momenten samen.

 Ze zijn er in verschillende geuren, vormen en kleuren - voor ieder wat wils. 

Varianten & kleuren

De vorm en kleuren van de kaarsen variëren per soort. Bekijk het volledige assortiment op onze webshop om jouw ideale buitenkaars te vinden. 

  • Halo, Brute, Square, Robust (bowl), Axia, Bubble Bill, Sand (vase/bubble/bowl), Terra Outdoor, Lewis (bowl), Potty (bowl), Gery (bowl), Pyramid

Materialen

    • Beton: Altijd gewapend met glasvezel is het een stevige, duurzame maar altijd elegante pot. Of het nu gaat om gecoat beton of natuurlijk, de betonkaarsen zullen u altijd blijven verbazen met hun unieke stijl.
    • Keramiek: De keramische buitenkaarsen verschillen enorm van de standaard keramische buitenkaarsen. Mooi, doordacht ontwerp en aardse kleuren zijn echt een winnende combinatie.
img-7619-scaled.webp
18ea99f4-21c0-4784-9128-5d51fbdf64d0-9e24986b-0160-4b1f-843c-5cd42c475844-scaled.webp
grain-robust-grey-scaled.webp
img-5015.webp

Bekijk alle PAJU Design tuinaccessoires

Ontdek onze andere tuinaccessoires

Bezoek onze showroom

De Hanolux showroom? Dat is 3.000 m² boordevol inspiratie voor jouw droomexterieur. 

hanolux-tribu-2021-senja-detail.jpg

Open Zondag met BBQ demo's ☀️

Ja, ik kom langs