barrel-sauna-klein-mini-hanolux-sneeuw-1.jpg

Barrelsauna Mini

Barrelsauna Sauna Barrelsauna Mini

De kant-en-klare Barrelsauna Mini is uitgerust met een Narvi NM 9kw elektrische saunakachel en twee bankniveaus met LED-verlichting onder de bank en plaats voor 3 personen. Bij deze barrelsauna staat de kachel rechts achter de inkomdeur en heeft een volledig front in glas.

Saunakachel

De Narvi NM (9kW) elektrische saunakachel is een premium saunakachel die perfect past in de Barrelsauna Mini. Met een uitzonderlijke steencapaciteit en een geavanceerd ontwerp zorgt deze kachel voor een superieure en langdurige warmte.

Thermohout

Al onze barrelsauna's zijn volledig van duurzaam thermohout gemaakt. Het blijft zijn mooie uitvoering behouden en zal ook mooi vergrijzen indien het niet behandeld wordt. Er kunnen ook geen waterringen in het hout trekken.

Constructie

De frame waarop de sauna wordt gedragen is zeer sterk en heeft een dubbele constructie met extra lange tand- en groefverbindingen om de cabine waterdicht te houden. De bitumen dakbedekking in twee lagen garandeert deze waterdichtheid en heeft ook een afwateringsgootje om geen aflopend water te krijgen.

barrelsauna-mini-1.png
barrelsauna-mini-2.png
barrelsauna-mini-3.png
barrelsauna-mini-4.png

Vraag de barrelsauna collectiefolder aan 👇

Meer weten over onze buitensauna's? Download onze gratis collectiefolder en blader digitaal doorheen ons barrel sauna assortiment en mogelijkheden.

Download de barrel sauna folder

sauna-ton-zwart.jpg

Laat je inspireren door onze collectie barrelsauna's op maat

Open Zondag met BBQ demo's ☀️

Ja, ik kom langs