jacuzzi-de-enige-echte-spa-bubbelbad-whirlpool.jpg

Jacuzzi® J-200 Classic serie

De Jacuzzi® J-200 Classic serie is de instapreeks binnen het spa assortiment. Jacuzzi® dacht net zoals bij de andere spa reeksen goed na over de ergonomie, de plaatsing van de jets, de filtering, verlichting en meer.

Geniet van een weldadige hydromassage tegen een zacht prijskaartje in een stripped-down ontwerp met de J-200 bubbelbad serie.

  Jacuzzi® J-200 collectie

  De Jacuzzi® J-200 reeks is de instapreeks binnen het spa assortiment. Jacuzzi® dacht net zoals bij de andere spa reeksen goed na over de ergonomie, de plaatsing van de jets, de filtering, verlichting en meer. Geniet van een weldadige hydromassage tegen een zacht prijskaartje in een stripped-down ontwerp met de J-200 bubbelbad serie.

  Graag gaan we samen met u op zoek naar uw ideale Jacuzzi® in onze showroom van meer dan 3000 m².

  • Een therapeutisch geteste hydro-massage met afstelbare jets.
  • Een simpel onderhoud en bubbelen zonder chloor dankzij een 3x natuurlijke ontsmetting met ClearRay Pro Active Oxygen, 2 stappen filtratie en circulatie.
  • Prolast cover die beter isoleert, lichter is en er bovendien stijlvol uitziet.
  • Energiezuinig
  • Binnenverlichting en waterval
  • Een verlengde garantie + korting op onderhoudsproducten met het Aqua'Lux programma.
  • ...
    j245-jacuzzi-spa-whirlpool-1024x683.jpg

    Een budgetvriendelijke Jacuzzi®

    De J-200 is de instapreeks bij Jacuzzi®, kies voor kwaliteit tegen een zacht prijskaartje. In vergelijking met ander budget spa’s, geniet u bij de J-200 reeks van de jarenlange ervaring en expertise van een gerenommeerd merk.

    Deze stripped-down versies van de alom bekende spa zorgen daarom voor een duurzaam en kwalitatief alternatief tegenover andere budget whirlpools.

    jacuzzi-j280.jpg

    Een kwalitatieve gestroomlijnde spa

    Op zoek naar een budgetvriendelijke, maar toch kwalitatieve spa? Dan is de J-200 reeks ideaal! Geniet van een echte Jacuzzi® spa tegen een zachter prijskaartje, dankzij deze gestroomlijnde versie van de alom gekende Jacuzzi® spa.

    Iets minder toeters en bellen, maar wel een uitstekende hydromassage waar Jacuzzi® bekend om is.

    j200-jacuzzi-gezin-goedkoop-budget.jpg

    Energiezuinig en simpel onderhoud met amper chloor

    Bij de J-200 serie van Jacuzzi geniet je van een super isolatie, wat zorgt voor een energiezuinige spa.

    Simpel onderhoud met zo goed als geen chloor? De J-200 reeks van Jacuzzi maakt dit mogelijk met hun gepatenteerde Clearray technologie. Clearray gebruikt zowel UV-licht, als een ozonator om het water te reinigen van bacteriën.

    De combinatie van de 2 systemen creëert actieve zuurstof in het water, hierdoor wordt je jacuzzi tot wel driemaal natuurlijk beschermt tegen bacteriën. Door deze grondige bescherming achter de schermen is er amper chloor nodig bij je wateronderhoud.

    Verken de Jacuzzi® modellen

    Een andere reeks van Jacuzzi®?

    Het overzicht kwijt? 🤔
    Klik dan hier om de verschillende series gemakkelijk te vergelijken.

    jacuzzi-bubbelbad-spa-whirlpool-hot-tub-belgie-antwerpen-002.jpg

    Pionier in België

    Hanolux behoort tot de eerste verdelers van whirlpools in België en is één van de weinigen die het vertrouwen hebben om de enige echte Jacuzzi® te verdelen.

    Bij ons kom jij altijd eerst. Onze wellness-specialisten begeleiden je graag bij het uitkiezen en plaatsen van een bubbelbad bij je thuis.