jacuzzi-j400-serie-bubbelbad-spa.jpg

Jacuzzi® J-400 Designer serie

De Jacuzzi® J-400 Designer collectie is een stapje extra bovenop de J-300 reeks. Geniet van dezelfde geavanceerde hydromassage, top filtering en energiezuinigheid waar Jacuzzi® bekend om is. De J-400 reeks biedt een uniek vernieuwd design met een verhoogde rug voor extra privacy en vooral gezelligheid.

  Ga voor een uitzonderlijk design met de J-400 designer serie van Jacuzzi®. De collectie biedt een ongeëvenaard design met zijn verhoogde rug die zorgt voor extra gezelligheid en privacy. De extra brede verlichte waterval die je kan instellen qua intensiteit maakt het plaatje compleet, je kan deze heerlijk over je schouders laten lopen of gebruiken voor het kalmerende effect van lopend water.

  De J-400 serie bevat daarnaast ook standaard de Smart-Tub app, buitenverlichting, verstelbare hoofdkussens en een touchscreen bedieningspaneel.

  Waarom kiezen voor de J-400 reeks van Jacuzzi®?

  jacuzzi-j495-spa-bubbelbad-whirlool-groot-3.jpg

  Volledig vernieuwd in een uniek ontwerp

  De J-400 reeks bouwt verder op het succes van de J-300 reeks. Geniet van dezelfde gepatenteerde hydromassage van Jacuzzi® om bekend staat in combinatie met een verhoogde rug voor een gezellige rustgevende ervaring.

  De vernieuwde J-400 reeks is tevens uitgerust met een touchscreen, binnen -en buitenverlichting en de mogelijkheid tot het installeren van de Jacuzzi® app.

  j300-uw5267-seat04-jetson.jpg

  Topkwaliteit met een uitzonderlijke massage

  Elk onderdeel van een Jacuzzi® spa is doorheen de jaren geperfectioneerd. Dit komt het beste tot zijn recht in hun uitzonderlijke massagesysteem.

  Meer jets, zonder een verlies van kracht? Jacuzzi®maakt dit mogelijk met hun gepatenteerde massagejets die zorgen voor een diepe en tegelijk niet irriterende massage.

  Bovendien zijn de jets van Jacuzzi® therapeutisch getest.

  jacuzzi-400-nieuw-hoge-rug-modern-2.jpg

  Energiezuinig

  Bij de J-400 serie van Jacuzzi geniet je van de beste isolatie op de markt, wat zorgt voor een energiezuinige spa. De omkasting en cover van de spa zijn super geïsoleerd, maar Jacuzzi gaat nog een stapje verder!

  Dit door de gepatenteerde 4-lagen isolatie van de kuip, dit zorgt voor extra isolatie en stevigheid van de spa.

  Meer weten?

  Verken de Jacuzzi 400 modellen

  Een andere reeks van Jacuzzi®?

  Het overzicht kwijt? 🤔
  Klik dan hier om de verschillende series gemakkelijk te vergelijken.

  jacuzzi-bubbelbad-spa-whirlpool-hot-tub-belgie-antwerpen-002.jpg

  Pionier in België

  Hanolux behoort tot de eerste verdelers van whirlpools in België en is één van de weinigen die het vertrouwen hebben om de enige echte Jacuzzi® te verdelen.

  Bij ons kom jij altijd eerst. Onze wellness-specialisten begeleiden je graag bij het uitkiezen en plaatsen van een bubbelbad bij je thuis.