Heatstrip Terrasverwarming

Heatstrip terrasverwarming biedt een elektrisch verwarmingssysteem om binnen of buiten te gebruiken. Het product valt op door zijn slanke vormgeving en strak design. Het kan een terras binnen 10 minuten opwarmen en de warmte is voelbaar tot een afstand van ongeveer 4 meter. Deze terrasverwarming wordt veelal gebruikt bij overkappingen of windbeschermende terrassen en onder parasols of windschermen bevestigd. Een groot voordeel is dat het door zijn vormgeving slechts weinig ruimte inneemt. Daarnaast geeft het door de unieke softglow technologie bijna geen rood licht af. U kunt bij alle Heatstrips een afstandsbediening met timerfunctie verkrijgen.

U kunt kiezen tussen de Heatstrip Max (2400 en 3600W), Design (1500, 2400 en 3200W) en Indoor (1200 en 2400W). Design en Indoor kunnen in het plafond ingebouwd worden, wat een erg stijlvol resultaat geeft. Ze hebben een behuizing uit zwart of wit gepoederlakt aluminium en een wit of zwart stralingspaneel. Heatstrip Max kan echter niet ingebouwd worden en is aluminiumkleurig.

Heatstrip terrasverwarming design

 

Waarom kiezen voor een Heatstrip terrasverwarming bij Hanolux?

Slanke vormgeving

Deze terrasverwarming neemt weinig ruimte in dankzij hun strak design. Design en Indoor zijn ook beschikbaar als inbouw module en kunnen zo, mooi ingewerkt worden in uw plafond.

Infrarood verwarming

Heatstrip werkt met krachtige, elektronische stralingswarmte waardoor ze een groot verwarmingsbereik hebben. Het verdeelt de warmte direct en grootschalig en doordat het op stroom werkt, hebt u ook geen last van geluid of een onaangename geur. Deze terrasverwarmers zijn zuinig in energiegebruik en gloeien niet op.

Langer buiten zitten

Geniet langer van het buitenleven door onze terrasverwarming. Laat die wollen truien en sjaals maar achterwege en geniet ook bij kouder weer van de buitenlucht. Of wat denkt u van een winterbarbecue met vrienden?

Persoonlijk advies

We hebben een immense keuze aan terrasverwarming! We helpen u graag verder om de ideale keuze te maken, zodat u comfortabel warm blijft op uw terras met een zo laag mogelijke energiefactuur.

HEATSTRIP Indoor HEATSTRIP Indoor
De HEATSTRIP INDOOR is een stijlvolle infrarood verwarmer die ontwikkeld is voor het verwarmen van i ...
HEATSTRIP Indoor
HEATSTRIP Design HEATSTRIP Design
De HEATSTRIP DESIGN is een stijlvolle infrarood verwarmer die ontwikkeld is voor het verwarmen van o ...
HEATSTRIP Design
afstandsbediening/timer voor HEATSTRIP afstandsbediening/timer voor HEATSTRIP
De AFSTANDSBEDIENING VOOR DE HEATSTRIP is niet alleen een handige afstandsbediening, maar bevat ook ...
afstandsbediening/timer voor HEATSTRIP
HEATSTRIP Elegance 3600W HEATSTRIP Elegance 3600W
De HEATSTRIP ELEGANCE van 3600 Watt is een stijlvolle en energiezuinige terrasverwarmer. Hij maakt g ...
HEATSTRIP Elegance 3600W
HEATSTRIP Elegance 1800W HEATSTRIP Elegance 1800W
De HEATSTRIP ELEGANCE van 1800 Watt is een stijlvolle en energiezuinige terrasverwarmer. Hij maakt g ...
HEATSTRIP Elegance 1800W
HEATSTRIP Elegance 2400W HEATSTRIP Elegance 2400W
De HEATSTRIP ELEGANCE van 2400 Watt is een stijlvolle en energiezuinige terrasverwarmer. Hij maakt g ...
HEATSTRIP Elegance 2400W

 

 

Welke terrasverwarmer van Heatstrip kiest u?

Heatstrip Designterrasverwarming hanolux heatstrip design

Heastrip Design is een stijlvolle infrarood terrasverwarming die ontwikkeld is voor het verwarmen van overdekte buitenruimtes. Veelal wordt hij gebruikt onder overkappingen of op balkons, patios, terrassen, enz. Daarnaast kan hij grote indoor ruimtes opwarmen zoals een sporthal, magazijn of fabriek. Verder wordt hij gewoon voor de huiskamer of badkamer gebruikt en zelfs voor spot verwarming boven tafels of assemblage eenheden.

 

heatstrip indoor terrasverwarmingHeatstrip Indoor

Heatstrip Indoor wordt gebruikt in ruimtes zoals serres, garages, woonkamers, of badkamers. Door de directe stralingswarmte is uw ruimte aangenaam verwarmd in 10 minuten en blijft uw energierekening laag.

Heatstrip Maxheatstrip max terrasverwarming

De Heatstrip Max is ontwikkeld voor het verwarmen van grote of hoge buitenruimtes zoals terrassen, balkons, patio’s of cafés. Het heeft een hoge output directe stralingswarmte. Deze Heatstrip gloeit bijna niet rood op door de unieke soft-glow warmtetechnologie.

 

 

 

 

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze outdoor living specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale terrasverwarmer.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren