Open zondag - 30 januari 🎉

Ja, ik kom graag langs
Spectra UX Culture van Umbrosa

Spectra UX Culture van Umbrosa

De Culture parasol bestaat uit bruin-rode en roze tinten en is de fleurigste parasol uit de Spectra UX collectie. Het is een showstopper en eyecatcher voor de creatieve durvers onder ons. Ontdek hier zijn prachtige ontwerp.

De etnische invloeden vinden we steeds meer terug in het outdoor gebeuren. Kleuren en speelse vormen zijn niet langer enkel voor accessoires. Door het vormelement van de afgeronde hoeken van de voet door te trekken naar het doek én door de stof van het doek te hergebruiken voor de base, creëeren ze niet alleen eenvoud maar ook speelsheid binnen het product. Hierdoor kan de locatie variëren van een hippe trendy rooftop bar tot een down to earth ingetogen resort of een leuke stadstuin. Het kan allemaal!

Details

Model

250 x 250 cm

Kleuren

Combinatie van een Burgundy mast en voet (RAL3007) met een Sunbrella Blush doek en kussen op de voet.

Extra

Beschermhoes standaard inbegrepen.

Bekijk een Spectra UX parasol van Umbrosa

Wij maken jouw voorstel op maat

Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van jouw terras of tuin.

Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.

Laat je inspireren door onze 3000m² showroom


👉 Bij Hanolux geniet je van meer dan 50 jaar ervaring.

👉 Langdurige relaties met voornamelijk Belgische topmerken.

👉 Al onze tuinsets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, opstellingen en kleuren, maak je tuinset helemaal uniek!

👉 Onze outdoor living specialisten begeleiden je graag van A tot Z bij jouw plannen.