Open zondag - 30 januari 🎉

Ja, ik kom graag langs
Spectra UX Nature parasol van Umbrosa

Spectra UX Nature parasol van Umbrosa

De Nature parasol is een combinatie van een linnen Sunbrella doek met een groen frame en houten plaat op de voet. Met zijn bladvormige doek transporteert deze parasol je meteen naar een tropische setting. Ontdek hieronder zijn inspiratie.

Het is duidelijk dat er vandaag de dag een veel grotere nood is aan "connectie" met de natuur. De Spectra UX Nature parasol sluit hier volledig bij aan. Deze zweefparasol is een aanvulling op de hedendaagse outdoor meubelen waarbij hout een centrale rol speelt. Het is de meest uitgesproken parasol dankzij zijn vormgeving die teruggrijpt naar zijn naam en inspiratie. Gebaseerd op de terugkerende aardetinten en houttexturen past deze perfect in ongerepte groene omgevingen. 

Details

Model

300 x 350 cm

Kleuren

De mast en de voet hebben een groene kleur (RAL6007), de voet is extra afgewerkt met een houten bovenplaat. Het doek is in Sunbrella Lin.

Extra

Beschermhoes is standaard inbegrepen.

Bekijk een andere Spectra UX parasols van Umbrosa

Wij maken jouw voorstel op maat

Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van jouw terras of tuin.

Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.

Laat je inspireren door onze 3000m² showroom


👉 Bij Hanolux geniet je van meer dan 50 jaar ervaring.

👉 Langdurige relaties met voornamelijk Belgische topmerken.

👉 Al onze tuinsets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, opstellingen en kleuren, maak je tuinset helemaal uniek!

👉 Onze outdoor living specialisten begeleiden je graag van A tot Z bij jouw plannen.