Open Zondag - 31 mei

Ja, ik wil de showroom bekijken
Jacuzzi® J-400 serie

Jacuzzi® J-400 serie

De Jacuzzi® J-400 collectie is een stapje extra bovenop de J-300 reeks. Geniet van dezelfde geavanceerde hydromassage, top filtering en energiezuinigheid waar Jacuzzi® bekend om is. De J-400 reeks biedt een uniek vernieuwd design met een verhoogde rug voor extra privacy en vooral gezelligheid.

Een Bubbelbad is een aanwinst voor het hele gezin, maar welk model koopt u nu het best? Jacuzzi® biedt een ruim assortiment spa’s naar ieders smaak en behoeften. Met meer dan 35 jaar ervaring biedt Hanolux u topkwaliteit aan binnen elke prijsklasse. Profiteer van expertise en service bij dé Wellness Specialist van België.

Graag gaan we samen met u op zoek naar uw ideale Jacuzzi® in onze showroom van meer dan 3000 m².

Waarom kiezen voor de J-400 reeks van Jacuzzi ®?

Jacuzzi, Jaccuzi, Jacuzi? De term wordt veel gebruikt voor verscheidene spa merken, maar er kan er maar één de echte zijn.
Jacuzzi® kan zich trots een pionier binnen de wellness wereld noemen en bouwen op een rijke geschiedenis.

Volledig vernieuwd in een uniek ontwerp

De J-400 reeks bouwt verder op het succes van de J-300 reeks. Geniet van dezelfde gepatenteerde hydromassage van Jacuzzi®om bekend staat in combinatie met een verhoogde rug voor een gezellige rustgevende ervaring.

De vernieuwde J-400 reeks is tevens uitgerust met een touchscreen, binnen -en buitenverlichting en de mogelijkheid tot het installeren van de Jacuzzi® app.

Topkwaliteit met een uitzonderlijke massage

Elk onderdeel van een Jacuzzi® spa is doorheen de jaren geperfectioneerd. Dit komt het beste tot zijn recht in hun uitzonderlijke massagesysteem. Meer jets, zonder een verlies van kracht? Jacuzzi®maakt dit mogelijk met hun gepatenteerde massagejets die zorgen voor een diepe en tegelijk niet irriterende massage. Bovendien zijn de jets van Jacuzzi® therapeutisch getest.

Pionier in België

Hanolux behoort tot de eerste verdelers van whirlpools in België en is één van de weinigen die het vertrouwen hebben om de enige echte Jacuzzi® te verdelen.

Bij ons kom jij altijd eerst. Onze wellness-specialisten begeleiden je graag bij het uitkiezen en plaatsen van een bubbelbad bij je thuis.

Verken de modellen

Een andere reeks?