Veilig shoppen tijdens corona

Maak een afspraak
Jacuzzi® J-400 serie

Jacuzzi® J-400 serie

De Jacuzzi® J-400 collectie is een stapje extra bovenop de J-300 reeks. Geniet van dezelfde geavanceerde hydromassage, top filtering en energiezuinigheid waar Jacuzzi® bekend om is. De J-400 reeks biedt een uniek vernieuwd design met een verhoogde rug voor extra privacy en vooral gezelligheid.

Een Bubbelbad is een aanwinst voor het hele gezin, maar welk model koopt u nu het best? Jacuzzi® biedt een ruim assortiment spa’s naar ieders smaak en behoeften. Met meer dan 35 jaar ervaring biedt Hanolux u topkwaliteit aan binnen elke prijsklasse. Profiteer van expertise en service bij dé Wellness Specialist van België.

Graag gaan we samen met u op zoek naar uw ideale Jacuzzi® in onze showroom van meer dan 3000 m².

Waarom kiezen voor de J-400 reeks van Jacuzzi ®?

Jacuzzi, Jaccuzi, Jacuzi? De term wordt veel gebruikt voor verscheidene spa merken, maar er kan er maar één de echte zijn.
Jacuzzi® kan zich trots een pionier binnen de wellness wereld noemen en bouwen op een rijke geschiedenis.

Volledig vernieuwd in een uniek ontwerp

De J-400 reeks bouwt verder op het succes van de J-300 reeks. Geniet van dezelfde gepatenteerde hydromassage van Jacuzzi®om bekend staat in combinatie met een verhoogde rug voor een gezellige rustgevende ervaring.

De vernieuwde J-400 reeks is tevens uitgerust met een touchscreen, binnen -en buitenverlichting en de mogelijkheid tot het installeren van de Jacuzzi® app.

Topkwaliteit met een uitzonderlijke massage

Elk onderdeel van een Jacuzzi® spa is doorheen de jaren geperfectioneerd. Dit komt het beste tot zijn recht in hun uitzonderlijke massagesysteem.

Meer jets, zonder een verlies van kracht? Jacuzzi®maakt dit mogelijk met hun gepatenteerde massagejets die zorgen voor een diepe en tegelijk niet irriterende massage.

Bovendien zijn de jets van Jacuzzi® therapeutisch getest.

Energiezuinig

Bij de J-400 serie van Jacuzzi geniet je van de beste isolatie op de markt, wat zorgt voor een energiezuinige spa. De omkasting en cover van de spa zijn super geïsoleerd, maar Jacuzzi gaat nog een stapje verder!

Dit door de gepatenteerde 4-lagen isolatie van de kuip, dit zorgt voor extra isolatie en stevigheid van de spa.

Meer weten?

Verken de Jacuzzi 400 modellen

Een andere Jacuzzi reeks?

Pionier in België

Hanolux behoort tot de eerste verdelers van whirlpools in België en is één van de weinigen die het vertrouwen hebben om de enige echte Jacuzzi® te verdelen.

Bij ons kom jij altijd eerst. Onze wellness-specialisten begeleiden je graag bij het uitkiezen en plaatsen van een bubbelbad bij je thuis.