Technogym Skillrow

Technogym Skillrow

De roeitrainer Skillrow van Technogym is samen ontwikkeld met verschillende Olympische atleten. De Skillrow is het eerste indoor roeiapparaat waarmee u zowel cardio als kracht traint, als een echte pro. 

Multidrive Technology

De Skillrow indoor roeier voegt extra vermogen toe met de Multidrive Technology. Deze baanbrekende technologie werkt door het toevoegen van luchtweerstand waardoor de gebruiker in staat is om snel en doelgericht van cardiotraining naar krachttraining te schakelen.

Aquafeel

De weerstand op Skillrow is zo ontworpen dat het de roeislag in het water zo natuurlijk mogelijk nabootst. Dat houdt in dat de bewegingssnelheid tijdens het roeien dichterbij de snelheid van een roeispaan ligt dan bij meters. De Aquafeel technologie maakt de roeibeweging soepeler waarmee u overbelasting van de onderrug vermijdt.

Optimaal comfort

De Skillrow van Technogym haalt u snel en gemakkelijk uit elkaar en bergt u op als een inklapbare roeitrainer. Het toestel is zo ontworpen voor intensieve, veilige roeitrainingen en verlagen het risico dat de roeitrainer tijdens de workout verschuift. Alle instellingen zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit een comfortabele ergonomische zithouding dat de gebruiker centraal stelt. 

Specificaties

Afmetingen

2435 x 629 x 1280 mm

Type console

7" LCD-scherm met achtergrondverlichting

Compatibiliteit hartslagtoestel

Bluetooth SMart, ANT+

Vermogensweergave

Watt

Toetsenbord

Capacitief touchscreen met achtergrondverlichting

SHOWROOM HANOLUX

3000m² aan inspiratie