ferleon-haloumi-2-min.jpg

Ferleon patio cooker barbecues

De klassevolle gietijzeren plancha, grill of gaspit van de Ferleon barbecue wordt in België gemaakt onder de hoogste kwaliteitscontroles. Zo kan je genieten van een exceptioneel duurzaam product van eigen bodem.

  Gietijzeren barbecues en kookpotten uit de Kempen


  De Ferleon patio cooker barbecues zijn het summum van stijl en gemakkelijk gebruik. Deze patio cookers op gas zijn een unieke aanvulling aan jouw zomerterras. Je hebt de keuze uit 3 verschillende kookplaten: plancha, grill en gaspit en 5 verschillende kleuren. Combineer deze met hun trolley en je outdoor cooking ervaring is compleet.

  Alle kookplaten zijn gemaakt van hoogwaardig gietijzer en geproduceerd hier in de Belgische Kempen. Je kan jouw patiocooker nog uitbreiden met de gietijzeren kookpotten, volledig in je eigen kleurencombinaties. Kortom, de Ferleon barbecue is een hoogwaardige patiocooker waar je een eigen stempel op kan drukken, gemaakt op artisanale wijze in België.

  ferleon-sfeer-trolley-patiocooker-29-1307x861.jpg

  Snel en simpel koken

  Buiten koken? We zouden het graag wat meer willen doen, zonder te veel voorbereiding! Dankzij de Ferleon patio cookers kan je snel beginnen barbecueën. Bovendien wordt het poetswerk ook tot een minimum beperkt dankzij het slimme design. Zo kook je snel, slimmer en maak je meer gebruik van jouw zomerterras.

  portobelleo-op-ferleon-1307x861.jpg

  Maak je buitenkeuken uniek

  Fris je Ferleon barbeuce op door te kiezen voor trendy kleuren en maak je buitenkeuken uniek dankzij één van de trolly’s. Door zelf de verschillende kleuren en materialen te combineren maak je jouw buitenkeuken helemaal uniek.

  dsc5044-1307x861.jpg

  Gietijzeren kookpotten

  Naast de patio cookers, specialiseert Ferleon zich ook in gietijzeren kookpotten die geschikt zijn voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Hierbij kies je zelf uit een resem kleuren voor zowel de binnen- en buitenkant van de pot en het deksel, maar ook het materiaal van de dekselknop.

  Bekijk onze andere modellen