Sonsy barbecue

De Sonsy barbecue is een uniek concept van barbecueën op een vuurhaard. Dankzij de vele accessoires zijn de barbecue mogelijkheden eindeloos. Bovendien wordt de Sonsy barbecue van het duurzame inox 304 gemaakt, wat een lange levensduur verzekert.

U staat alvast nooit in de rook, dankzij het Sonsy ventilatie systeem. Het schouw-effect zorgt ervoor dat de rook wordt afgevoerd langs boven. De Sonsy barbecue bestaat in 3 varaties: small, large & extra large. Zowel in zwart en grijs. Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout & bekijk hem zelf.

Sonsy vuurhaard barbecue nma hanolux bbq (1)

Waarom kiezen voor een Sonsy barbecue?

Barbecueën op een echte vuurhaard

Met de Sonsy barbecue kookt u op een echte vuurhaard. Het authentieke gevoel van koken op een houtvuur is uniek.

Nooit in de rook staan

Dankzij het ventilatiesysteem van de vuurhaard staat u nooit in de rook. De schouw zorgt ervoor dat de rook in de juiste richting wordt afgevoerd.

Een wereld van barbecue accessoires

Er is een immens assortiment aan accessoires voor op de Sonsy barbecue. Variërend van een wokpan, grillrooster tot saté-houder. Houdt het barbecueën interessant en de mogelijkheden eindeloos.

Duurzaam ontwerp

Dankzij het duurzame inox, zijn de Sonsy vuurhaarden gemaakt om mee te gaan. Geniet van een oerdegelijk duurzaam ontwerp dat tegen een stootje kan.

 

Alleen de beste merken in elke prijsklasse

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze outdoor living specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale barbecue.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

 

Bewaren

Bewaren