Tole Barbecue en Vuurhaard

De vuurhaard van Tole is ontworpen door het creatieve talent van het bureau iol Strategic Design en geproduceerd in België van traditionele en duurzame materialen. Ze hebben gekozen voor staal dat niet alleen zeer sterk is maar met de tijd vanzelf een platinaglas krijgt. Het Cortenstaal verandert subtiel mee met de seizoenen. Het is een warme intense kleur die eerst oker, dan koper en vervolgens bruin wordt.

Het tuinvuur K60 wordt al snel het middelpunt van aandacht. Niet enkel door zijn mooie uiterlijk, originaliteit en gezelligheid maar doordat hij met accessoires ook als barbecue kan gebruikt worden. Zo geniet u van warmte en gezelligheid rondom het vuur terwijl de maaltijd hierop wordt bereid.

k60 tole vuurhaarden

 

Waarom kiezen voor TOLE?

Outdoor design voor alle seizoenen

Uw K60 is een moderne metgezel tijdens alle seizoenen. Het strakke design en de keuze van materiaal zorgt ervoor dat de Tole vuurhaard het middelpunt van de aandacht wordt. Geniet tot in de late uurtjes of zelfs in de winter van uw tuin zonder het koud te hebben.

 

Warmte, vriendschap en gezelligheid

Het tuinvuur van Tole nodigt al de mensen die u graag ziet uit om samen van de warmte te genieten. Verzamel rond het houtvuur en het wordt al snel gezelligheid terwijl u plezier maakt tijdens het koken op deze vuurhaard en barbecue.

Vernieuwende Accessoires

Deze barbecue vindt de maaltijd opnieuw uit: van simpel tot zeer verfijnd. Een nieuwe manier om gerechten te bereiden in combinatie met heerlijke recepten geschikt voor alle seizoenen.
Van het aperitief tot het dessert, bij de kookaccessoires is aan alle details gedacht. Er zijn accessoires om te grillen, racletten, wokken en voor tepenyakki.
Slim en praktisch. Zodat u kunt genieten tot in de late uurtjes.

 

 

 

Een barbecue bij Hanolux

Grote showroom met veel modellen

Met meer dan 3000 m² showroom hebben we genoeg plaats voor elk van onze BBQ merken. Zo kan u in onze winkel rondwandelen en alle modellen rustig bekijken en vergelijken. Onze medewerkers staan u met raad en daad bij!

Een BBQ voor iedereen

Van de kleine elektrische barbecue voor het terras van een appartement tot de grote professionele gasbarbecue voor een groot familie- en vriendenfeest…, we hebben het allemaal!
Graag overlopen we met u de verschillende mogelijkheden en zoeken we naar de ideale barbecue.

Elektrisch, houtskool, gas, hout

Neemt u graag uw tijd voor een traditionele BBQ op houtskool of barbecuet u misschien nog liever met echt hout? Barbecuet u toch liever snel en efficiënt op gas of op een elektrische barbecue na een dagje werken? Het kan allemaal! Wij loodsen u doorheen de verschillen en zoeken samen met u naar de beste keuze.

Workshops!

Hanolux verkoopt niet enkel BBQ’s; regelmatig organiseren we ook workshops voor zowel de beginner als de professional die zijn kookkunsten wil bijschaven.
Kijk zeker uit naar onze workshop Oklahoma BBQ. Daarnaast zijn we ook Weber Premium dealer.

Premium dealer

Hanolux is ook Premium dealer van Weber. Hierdoor kunnen wij we hun volledige assortiment aanbieden, samen met een snelle en geperfectioneerde service.

 

Alleen de beste merken in elke prijsklasse

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze outdoor living specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale barbecue.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

 

Bewaren

Bewaren