Vuurhaarden

Een vuurhaard is een metgezel voor alle seizoenen. Verzamel u gezellig en warm rond het vuur met vrienden en familie en geniet van uw tuin.
Onze kwaliteit wordt ook in de tuinaccessoires doorgezet, met duurzame designartikelen als gevolg. Onze vuurhaarden zijn gemaakt uit cortenstaal dat niet alleen zeer sterk is maar met de seizoenen mee verkleurt van oker, koper en bruin.

 

Waarom kiezen voor Hanolux?

Immense showroom

Nergens in België vindt u zo’n groot aanbod tuinmeubelen en tuinaccessoires als bij Hanolux. Wij selecteren alleen de beste en meest duurzame merken voor u, zodat we van elk merk zo goed als de volledige collectie voor u kunnen presenteren. Kom bij ons binnen, wandel rond in onze showroom, bekijk alles, test alles uit, en maak in alle rust uw keuze!

Persoonlijk advies

Laat u door onze outdoor living specialisten bijstaan. Afmetingen, materiaalgebruik, stoffen, kleurcombinaties, onderhoud, …
Bij een mooie tuin en een mooi terras komt veel kijken. Onze professionals loodsen u door de verschillende mogelijkheden en begeleiden uw zoektocht naar de tuin en het terras van uw dromen.

Kwaliteit in elke prijsklasse

Geen plastieken stoelen… wel kwaliteit in elke prijsklasse. Zo varieert onze assortiment van een frisse en kleurrijke collectie tot topdesign. Van één ding bent u zeker: bij ons koopt u kwaliteit!

Topmerken

België is wereldtop op het vlak van tuinmeubelen en het is dan ook niet verwonderlijk dat het overgrote deel van onze collectie Belgisch design is.
Er wordt samengewerkt met topdesigners die zorgen voor een bijzonder, hedendaags, comfortabel en duurzaam ontwerp.

 

 

Zeno

zeno vuurhaard

Zeno Products® ontwerpt doorlopend nieuwe producten en laat zich inspireren door de wens om lekker comfortabel te genieten van een zwoele zomeravond, een koele herfstavond en zelfs een winterse dag met sneeuw.

De buitenhaarden van Zeno Products® zijn gemaakt van Cortenstaal. Cortenstaal roest niet door, de oxidelaag vormt een mooie roodbruine huid en stopt het verder roesten. De haarden hebben in het begin een staalkleur, maar verkleuren al snel van oranje tot donkerbruin. Door het stoken krijgt de haard specifieke warme kleuren.

Alle buitenhaarden zijn voorzien van een geperforeerde bodemplaat waarop heel eenvoudig een Zeno Grill® kan worden geplaatst. Zo kan een sfeervol gezellig haardvuur moeiteloos omgetoverd worden tot een culinaire BBQ.
Iedere haard is voorzien van een aslade en een dubbele achterwand.

Op aanvraag ook verkrijgbaar met een propaangasblok of Bio-Ethanol brander waardoor de openhaarden ook binnen te gebruiken zijn.

Meer info

 

k60 tole vuurhaardTole

De vuurhaard van Tole is ontworpen door het creatieve talent van het bureau iol Strategic Design en geproduceerd in België van traditionele en duurzame materialen. Ze hebben gekozen voor staal dat niet alleen zeer sterk is maar met de tijd vanzelf een platinaglas krijgt. Het Cortenstaal verandert subtiel mee met de seizoenen. Het is een warme intense kleur die eerst oker, dan koper en vervolgens bruin wordt.

Het tuinvuur K60 wordt al snel het middelpunt van aandacht. Niet enkel door zijn mooie uiterlijk, originaliteit en gezelligheid maar doordat hij met accessoires ook als barbecue kan gebruikt worden. Zo geniet u van warmte en gezelligheid rondom het vuur terwijl de maaltijd hierop wordt bereid.

Meer info

 

Ofyr

ofyr barbecue vuurOFYR is dé nieuwe manier van outdoor koken & grillen. Deze kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die fungeert als zeer efficiënt kookoppervlak

om op te barbecueën. Vanuit het midden straalt de warmte in een volmaakt vloeiend verloop uit, waardoor u op dezelfde kookplaat meerdere kooktemperaturen heeft. De Ofyr is in al zijn eenvoud een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel. Of u nu eieren bakt, groenten zachtjesaan gaar kookt, of een malse biefstuk grilt, deze barbecue ontsluit een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor gezond en gezellig buitenkoken.

Het unieke design maakt de Ofyr tot barbecue, vuurschaal en kunstwerk in één. Door het hoogwaardig cortenstaal gaat het toestel lang mee. Na verloop van tijd krijgt het een natuurlijke patine – een roestbruinoranje kleur-, waardoor het er met de jaren steeds beter gaat uitzien. Met zijn eenvoudige klassieke lijnen past deze barbecue perfect in elke tuin. Verrijk uw buitenleven met schoonheid, warmte, eten en vriendschap!

Meer info

 

 

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze outdoor living specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale tuinaccessoires.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

Bewaren

Bewaren