jacuzzi-315-smoked-ebony-spa-bubbelbad.jpg

Jacuzzi® voor 2 à 3 personen

Op zoek naar een Jacuzzi® voor 2 tot 3 personen? Wij hebben naast hele grote modellen ook compacte Jacuzzi’s® in huis. Dezelfde kwaliteit, alleen in een kleiner formaat. Perfect als je ruimte beperkt is en je houdt van knusse momenten in alle rust. 

  Ontdek onze Jacuzzi® suggesties voor 2 tot 3 personen

  jacuzzi-unique-modern-bubbelbad-strak.jpg

  Jacuzzi Unique™ - Lounge zitplaatsen naast elkaar, perfect voor liefdevolle koppels

  Een uiterst elegante keuze vinden wij de Jacuzzi Unique™. Zeer minimalistisch ontworpen, met ingewerkte kussens en een verfijnde afwerking. Met zitplaatsen voor 2 tot 3 personen houd je het gezellig rustig in deze Jacuzzi®. 

  Bovendien passen we de bekleding van jouw Unique Jacuzzi™ aan volgens jouw wensen; met warme houten panelen, mozaïeken stenen of prestigieus leder? Jij kiest. Wil je deze Jacuzzi® buiten op je terras of toch liever binnen? Ingebouwd of op de vloer? De Jacuzzi Unique™ is zo makkelijk te plaatsen dat je ‘m overal kunt installeren

    

  Ontdek de afmetingen en specificaties van de Jacuzzi Unique™

  jacuzzi-spa-j-215.jpg

  Jacuzzi J-215™ - Compact model voor 3 personen met krachtige jets, ontspannende waterval en LED-verlichting

  De J-215™ Hot Tub is een laag lounge model voor 3 personen dat perfect past in kleine ruimtes en op terrassen. Deze Jacuzzi® is voorzien van Classic Jets die een krachtige massage bieden. Combineer dat met een flexibele lounge- en stoelopstelling en je hebt alles in huis voor een relaxerende avond!

  Kies voor zowel de binnen- als buitenbekleding van je Jacuzzi - J215™  uit meerdere kleuren. 


    

  Ontdek de afmetingen en specificaties van de Jacuzzi J-215™ 

  jacuzi-j315-bubbelbad-spa-kopen-klein-ligplaats-jets-overzicth-indeling-full.jpg

  Jacuzzi J-315™ - Comfortabel bubbelbad voor 3 personen met extra diepe en zachte massage

  Nog een Jacuzzi® voor 3 personen, is de Jacuzzi J-315™. Deze spa behoort tot de comfort serie van Jacuzzi® en biedt je een mix van semi-lounge zittingen en rechtopstaande zittingen, waardoor je geniet van veelzijdig comfort in een compact bubbelbad.

  Bovendien beschikt deze Jacuzzi® over PowerPro®-jets met HydroSoothe™-massagekussens en spettervrije jets voor een diepere en zachtere massage. De ProFinish™-bekleding met accentverlichting in de hoeken geeft jouw wellnessterras net dat beetje meer stijl. 

    

  Ontdek de afmetingen en specificaties van de Jacuzzi J-315™

  Wil je meer weten over onze Jacuzzi’s® voor 2 à 3 personen? Kom eens langs in onze showroom!

  Meer weten over Jacuzzi®?