jacuzzi-bubbelbad-spa-whirlpool-hot-tub-belgie-antwerpen-002-full.jpeg

Jacuzzi® voor 5 à 6 personen

Op zoek naar een Jacuzzi® voor 5 à 6 personen? Onder deze categorie vallen onze bestsellers. In een handig, middelgroot formaat, inclusief comfortabele zitplaatsen, zachte massagejets en sfeervolle verlichting. 

  Ontdek onze Jacuzzi® suggesties voor 5 à 6 personen

  jacuzzi-spa-j-235.jpg

  Jacuzzi® J-235

  De Jacuzzi® J-235 maakt deel uit van de instapreeks binnen het Jacuzzi assortiment. Volop genieten van een authentieke Jacuzzi® aan een aantrekkelijke prijs? Dat kan met dit model!


  Ontdek de afmetingen en specificaties van de Jacuzzi® J-235

  jacuzzi-spa-j-275.jpg

  Jacuzzi® J-275

  De Jacuzzi® J-275 maakt deel uit van de instapreeks binnen het Jacuzzi assortiment. Met aandacht voor ergonomie, de plaatsing van de jets, de filtering, verlichting en meer. Geniet van een weldadige hydromassage tegen een zacht prijskaartje in een stripped-down ontwerp met de J-275.

     

  Ontdek de afmetingen en specificaties van de Jacuzzi® J-275

  jacuzzi-kopen-j-335-bubbelbad-300x300.png

  Jacuzzi® J-335

  De Jacuzzi® J-335 is een echte topper binnen het assortiment en één van onze bestverkochte modellen. Je geniet ermee van de enige echte Jacuzzi®-ervaring: de hydromassage, geweldige filtering en energiezuinigheid. 

   

  Ontdek de afmetingen en specificaties van de Jacuzzi® J-335

  j-355-jacuzzi-whirlpool-turnhout-beerse-vorselaar-antwerpen.png

  Jacuzzi® J-355

  De Jacuzzi® J-355 maakt deel uit van de standaardreeks binnen het assortiment. Geniet van de gepatenteerde hydromassage, innovatieve filtering en een energiezuinig rechthoekig design met extra grote ligplaats.

  Ook dit model kreeg een nieuw designjasje en meer en krachtigere jets.

   

  Ontdek de afmetingen en specificaties van de Jacuzzi® J-355

  j-375-jacuzzi.jpeg

  Jacuzzi® J-375

  Ga voor een grote spa met de Jacuzzi® J-375. Geniet van de enige echte Jacuzzi met een gepatenteerde hydromassage, innovatieve filtering en een energiezuinig design. 

      

  Ontdek de afmetingen en specificaties van de Jacuzzi® J-335

  j-435-jacuzzi-model-spa-bubbelbad-hanolux-jets-belgie-300x30.png

  Jacuzzi® J-435

  De Jacuzzi® J-435 maakt deel uit van de reeks met een verhoogde rug design voor extra privacy en vooral gezelligheid. De Jacuzzi J-400 collectie is een stapje extra bovenop de J-300 reeks. Geniet van dezelfde geavanceerde hydromassage, top filtering en energiezuinigheid waar Jacuzzi bekend om is.

   

  Ontdek de afmetingen en specificaties van de Jacuzzi® J-435

  j-445-jacuzzi-bubbelbad-topmerk-modern-300x300.png

  Jacuzzi® J-445

  De Jacuzzi® J-445 maakt deel uit van de reeks met een verhoogde rug design voor extra privacy en vooral gezelligheid. De Jacuzzi J-400 collectie is een stapje extra bovenop de J-300 reeks. Geniet van dezelfde geavanceerde hydromassage, top filtering en energiezuinigheid waar Jacuzzi bekend om is.

   

  Ontdek de afmetingen en specificaties van de Jacuzzi® J-445

  jacuzzi-j575-spa-kopen-bubbelbad-design.jpeg

  Jacuzzi® J-575

  De Jacuzzi® J-575 maakt deel uit van dé top reeks binnen het assortiment. Uniek aan de J-500 serie is het gebogen kuip design en de architecturale buitenverlichting. Combineer dit met een revolutionair touchscreen, de smartphone integratie en natuurlijk de gepatenteerde jets van Jacuzzi®.

     

  Ontdek de afmetingen en specificaties van de Jacuzzi® J-575 

  spa-enjoy-4-hanolux.jpg

  Jacuzzi® Enjoy

  De Enjoy van Jacuzzi® is een professionele spa speciaal ontworpen voor intensief gebruik in hotels en wellnesscentra. Deze elegante overloop Jacuzzi® heeft een zandfiltersysteem, wat zorgt voor een zeer eenvoudig onderhoud.

   

  Ontdek de afmetingen en specificaties van de Jacuzzi® Enjoy

  Wil je meer informatie rond onze Jacuzzi’s® voor 5 à 6 personen? Kom gerust langs in onze showroom!

  Meer weten over Jacuzzi®?