Dedon Collectie

Dedon Collectie

De Dedon tuinmeubelen zijn ons meest exclusieve merk bij Hanolux. Duitse klasse met een hart voor vernieuwing en duurzaamheid. 

Zet die relaxmodus aan en laat je inspireren

Bekijk de Dedon loungen, ligzetels, daybeds, sofa's, zetels, loungestoelen en meer...

Voetjes onder de tafel en genieten maar

Tafels, bartafels, stoelen en meer uit de Dedon collectie.

Een greep uit ons Dedon Tuinmeubelen Assortiment

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.

Onze outdoor living specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale tuinmeubel.

Mbarq

Met zijn uitgebreide rugleuning en diepe zitting omhult de Mbarq, ontworpen door Sebastian Herkner, de gebruikers in privacy. Mbarq’s opvallende organische vormen, levendige kleuren en semi-transparant weefsel geven een unieke toets aan elke omgeving en nodigen gebruikers uit om volledig tot rust te komen in deze cocoon.

Rilly

De Rilly neemt een frisse kijk op het outdoor-erfgoed van Dedon. In plaats van de traditionele weeftechniek bevat deze stoel de nieuwe Dedon Fiber ‘Touch’ dat bestaat uit parallelle verticale strengen die lijken op maritieme touwen. Het resultaat is een ‘transparante’ vorm met een grote grafische kwaliteit. Met de Rilly kunnen gebruikers unieke landschappen creëren in elke buitenomgeving.

Sealine

De Sealine collectie is een luxe loungecollectie met een easy-chic uitstraling. Ontworpen om elegant, comfortabel en geschikt te zijn in elk seizoen, is dit compacte systeem thuis op elk terras. Sealine heeft een handgemaakt teak frame, zachte kussens en een rugleuning in de nieuwe Dedon-vezel. De elementen zijn gemakkelijk te combineren met andere Dedon-stijlen voor een moeiteloos eclectische uitstraling.

Brixx

Brixx is Dedon’s eerste volledig gestoffeerde collectie. De Brixx collectie, ontworpen door Lorenza Bozzoli, biedt een fantastische veelzijdigheid en een 360° functionaliteit. Het concept is eenvoudig en toch verfijnd.
Dit flexibel systeem van rechthoekige modules voldoet volledig aan de speelsheid van zijn naam, zodat u volledig naar eigen wil een zetel van luxe comfort kan bouwen. De collectie brengt mensen bij elkaar om te ontspannen op een totaal nieuwe manier.

Brea

Met Brea heeft Dedon een luxe lounge gecreëerd van superieure kwaliteit. Een fijne en gesofisticeerde constructie, samen met een ingenieus systeem van connecties geeft de collectie een modern en aanpasbaar design. Voeg hierbij nog uitzonderlijk comfortabele kussens, die bovendien waterproof zijn, toe en je hebt een exceptionele lounge.

MBrace

Bij deze collectie brengt Dedon voor de eerste keer een basis van teak samen met een zitplaats van geweven vezel. Het resultaat is een opvallende, sympathieke collectie van stoelen met optioneel voetbankje.

Zoals de naam al duidelijke maakt is dit een tuinmeubel die je uitnodigt om neer te vlijen in een warme, veilige cocoon. Dit komt vooral door de extra brede rug. De stoel is zo ontworpen dat hij ook comfortabel zit in het late seizoen wanneer de luxueuze kussens al opgeborgen zijn.