Health Company Infraroodcabines reeks

Binnen de Health Company infraroodcabine reeks zijn er verschillende modellen zoals de Exclusive Deluxe, Exclusive en Traditional. Wij maken u graag wegwijs tussen deze verschillende infraroodsauna’s en hun verschillen. Voor meer informatie kan u altijd binnen springen in onze showroom van maar liefst 3000 m² in Turnhout; waar één van onze wellness specialisten u graag verder helpt en u zelfs een testsessie kan reserveren.

Exclusive DeluxeHEALTH COMPANY Exclusive Deluxe 150

De Exclusive Deluxe lijn is de top van Health Company. Op alle details is gelet. Hij is op dezelfde manier afgewerkt als de Exclusive modellen. En er is één groot pluspunt aan deze reeks ten opzichte van de andere: de warmte wordt niet geregeld door een thermostaat, maar een slimme variabele besturing. Daarmee stelt u niet de temperatuur maar het percentage infrarood in, zodat u gedurende de volledige sessie een gelijkmatige bestraling aan infrarood krijgt. Ideaal voor een optimale infraroodsessie in alle luxe.

Dankzij de USB- en audioaansluiting kunt u in de cabine muziek luisteren. Health Company biedt bij de Exclusive Deluxe verschillende programma’s op USB-stick aan waarmee u voor een ontslankings-, ontspannings- of sportsessie kiest. Health Company kan ook een programma op maat voor u samenstellen.

 

 

ExclusiveHEALTH COMPANY Exclusive 110

De Exclusive lijn is een luxe uitvoering. Zowel de bank als de ruggensteunen zijn ergonomisch gevormd, waardoor u een luiere zit krijgt in de cabine. De deur is voorzien van een groot handvat, de ramen zijn schijn afgesneden en de scharnieren zijn niet zichtbaar. De infraroodstralers zijn ingebouwd.

De Exclusive modellen worden aangestuurd door middel van een thermostaat systeem zoals de Basic lijn. Dit systeem werkt hetzelfde als de thermostaat waar u de warmte in uw woning mee regelt. U zet de cabine aan en stelt hem in op de omgevingstemperatuur die u in de cabine wenst. Als u de warmte in de cabine naar bijvoorbeeld 70°C wilt laten oplopen dan zullen de elementen bij elke temperatuurverandering in de cabine op een andere golflengte hun energie uitstralen. De elementen zullen, tot u de gewenste temperatuur bereikt hebt, 100% van hun vermogen afgeven.

In de exclusive modellen vindt u geen radio/cd speler maar is een in het dak weggewerkt audio systeem optioneel leverbaar. Twee speakers in het plafond zijn reeds geïnstalleerd.

 

 

TraditionalHealth company traditional 110 ir cabine infrarood sauna

De Basic Traditional  lijn van Health Company is een eenvoudige uitvoering en is iets minder hoog dan de andere cabines. Zo zijn bijvoorbeeld de scharnieren van de deur zichtbaar, het raampje is kleiner en niet schuin afgesneden zoals bij de andere modellen. Ook de deurhendel is kleiner en de banken zijn vlak. De infraroodstralers zijn ingewerkt met een raster.

De temperatuur wordt geregeld met een digitale besturing op basis van een thermostaat systeem. Dit systeem werkt hetzelfde als de thermostaat waar u de warmte in uw woning mee regelt. U zet de cabine aan en stelt hem in op de omgevingstemperatuur die u in de cabine wenst. Als u de warmte in de cabine naar bijvoorbeeld 70°C wilt laten oplopen dan zullen de elementen bij elke temperatuurverandering in de cabine op een andere golflengte hun energie uitstralen. De elementen zullen, tot u de gewenste temperatuur bereikt hebt, 100% van hun vermogen afgeven.

Indien gewenst kunt u de cabine uitbreiden met een radio/CD speler. Ook kunt u ervoor kiezen om de cabine uit te rusten met ergonomische ruggensteunen.

 

 

 Webshop

Meer informatie?

 

Een hoekcabine?

Buiten de traditionele rechthoekige infrarood sauna, heeft Health company ook hoekvormige cabines. Zo kan u een cabine plaatsen waar u maar wilt.

 

Sterrenhemel-LEDSSterrenhemel

De infraroodcabines van Health Company zijn leverbaar met een sterrenhemel. Met deze sterrenhemel creëert u in een handomdraai de gewenste sfeer, door de kleur van de tientallen lichtjes in het plafond aan te passen. Begin de dag fit en vitaal met blauw licht en sluit hem ontspannen en romantisch af met een warmrode kleur. U bepaalt zelf of u de sterren geleidelijk van kleur wilt laten veranderen of in één van de vijf kleuren wilt laten staan.

 

 

Vapo-Systeem®

HEALTHCOMPANY-vapo

Verrijk uw cabine met het exclusieve Vapo-Systeem. De verkoelende nevel voelt heerlijk aan en verhoogt de luchtvochtigheid in de cabine tot 80% waardoor u vlotter en vrijer adem kan halen. Eventueel kan u de nevel met medicinaal zout of zuiverende plantenextracten vermengen voor een heilzaam resultaat. Zout biedt verlichting bij verstopte luchtwegen en reguleert uw huid bij huidaandoeningen. De plantenextracten hebben elk hun eigen specifieke werking: opwekkend, verfrissend, vitaliserend of rustgevend. Het Vapo-Systeem zorgt voor een ultieme ervaring.

 

Maatwerk & zelfbouw

Wilt u een infraroodcabine op maat? Onze jarenlange ervaring hiermee staat helemaal tot uw dienst. We helpen u graag verder met de voor u perfecte infraroodcabine. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt.

Bent u een echte doe-het-zelver? Bij ons kan u terecht voor de aparte onderdelen en voor los hout. Knutsel de cabine van uw dromen zelf in elkaar…

  • aparte onderdelen infraroodcabines voor zelfbouw
  • infraroodcabines die u zelf kan monteren

 

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze wellness specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale infraroodcabine.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo